AllwaysFit
5.0
Gebaseerd op 49 recensies
powered by Google
js_loader

Personal training Vlaardingen

Personal training

 • Het gewenste doel
 • De belastbaarheid
 • Het herstellend vermogen
 • Lichaamstype
 • Persoonlijkheid

Fysiotherapie en personal training in Vlaardingen

Ben je snel op zoek naar fysiotherapie in Vlaardingen? Zoek je een personal training of Bodytec training? Of een voedingscoach? Bel AllwaysFit! Wij hebben jou namelijk veel te bieden! Wij zijn gespecialiseerde personal trainers en hebben al veel ervaring opgedaan in het begeleiden van sporters bij het behalen van hun doelen. Wij maken samen met jou realistische doelen en halen zo het beste uit jou.

Heb je interesse in Bodytec of fysio? Of wil je een personal trainer of voedingscoach inzetten om in Vlaardingen aan jouw doelen te werken? Neem dan snel contact met ons op of lees verder voor meer informatie over ons ruime aanbod.

Fysiotherapie

Bij AllwaysFit op de juiste plek voor jouw manuele- of sportfysiotherapie. De manueel therapeut richt zich op het bewegend functioneren van een bepaald gewricht. De fysiotherapeut zal de nadruk leggen op de aansturing en motorische werking van alle spieren en het skelet. Tijdens de fysio zal er nadrukkelijk worden gewerkt aan het herwinnen van beweeglijkheid aan je schouders, nek en rug. Je lichaam wordt geactiveerd en gecorrigeerd. Dit verklaart dat in de toekomst klachten niet snel terugkomen. Dit doen wij geheel middels een behandelplan op maat. Met de hulp van onze effectieve methodieken, kunnen wij samen met jou snel een resultaat behalen.

Personal training

Kies jij ook voor personal training in Vlaardingen? Misschien heb je de wens af te vallen, wil je functioneel trainen of juist trainen voor een wedstrijd. Onze personal trainer zorgt ervoor dat je net wat meer steun hebt bij het behalen van jouw doelstellingen. Ons trainingsprogramma maken wij voor jou op maat. Hierbij schenken wij aandacht aan diverse factoren. Zo kun je denken aan. Jouw doelstellingen, belastbaarheid, herstellende vermogen, lichaamstype en zelfs jouw persoonlijkheid. Voor het verkrijgen van deze informatie, zullen er voorafgaand verschillende assessments en gezondheidstesten worden uitgevoerd. Wenst u meer te weten? Neem dan direct contact op met onze adviseur vanuit Vlaardingen.

Daarom AllwaysFit

De missie van AllwaysFit is het beste uit een persoon te halen. Wat jij wil doen, daar kiezen wij samen voor.

Bij AllwaysFit ben je aan het juist adres voor:

 • Personal training
 • Bodytec
 • Trainingsprogramma op maat
 • Voedingsadvies en coaching
 • Sportvasten
 • Efficiënt trainen
 • Trainen voor een gezonde levensstijl
 • Behaal jouw eigen doelen

Personal training Vlaardingen

Allways Fit doelgericht

DOELGERICHT

Doordat wij van te voren een doel bepalen, weten we waar we naar toe werken.

Allways Fit persoonlijk

PERSOONLIJK

Persoonlijke aandacht, door persoonlijke begeleiding halen wij het maximale uit jezelf.

Allways Fit enthousiast

ENTHOUSIAST

Enthousiaste trainers en begeleiders maken sporten echt leuk, niet langer met tegenzin trainen.

Allways Fit gediplomeerd

GEDIPLOMEERD

Al onze trainers en begeleiders zijn op hoog niveau gediplomeerd en weten wat ze doen.

Allways Fit

Bodytec

Wens je snel resultaat te behalen door middel van krachttraining? Kies in Vlaardingen dan ook voor Bodytec! Gedurende de Bodytec training worden er 20 minuten lang diverse oefeningen verricht. Deze worden gestimuleerd middels elektrische impulsen die aan jouw lichaam worden afgegeven. Bodytec is geschikt voor jong en oud. De full body workout maakt dat je meer resultaat zult boeken. Meer zelfs dan wanneer je urenlang in de sportschool staat. Kies ook daarom voor het volgen van Bodytec!

Voedingscoach

Is het jouw wens om gezonder te eten? Kies dan voor onze voedingscoach in Vlaardingen. Wij stemmen ons voedingsadvies geheel op maat af. Tijdens ons speciale BenFit programma, krijg je wekelijks een voedingsadvies. Tevens krijg je een geheel op jou afgestemde boodschappenlijst mee. We kijken vooraf wat jouw lichaam behoeft, welk werk je doet en hoe vaak je sport. Wij bieden jou dan ook ondersteuning bij een verantwoord gewichtsverlies. Meer weten over onze voedingscoach? Neem contact op met AllwaysFit!

Gratis adviesgesprek

AllwaysFit begeleid je met fysieke en mentale processen en bied je de juiste hulpmiddelen om jouw doel effectief te realiseren. Klinkt goed? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan bij een van onze begeleiders.

Personal Training

geheel op maat

vanaf €54per sessie
 • 1 op 1 training
 • Training Sessies van 1 uur
 • Voedingsschema & begeleiding
 • Optioneel: Bodytec (inbegrepen)
 • Personal coaching

Sportvasten

Is Sportvasten jouw doel? Sportvasten omvat een combinatie van gezond eten, sport en vasten. Tijdens de 10-daagse trainingsmethode schakelt jouw lichaam zichzelf over van suikerverbranding naar vetverbranding. Deze methode is zeer effectief en zal ervoor zorgen dat je snel vet zal verbranden.

Het resultaat zal blijvend zijn. Dit is echter alleen zo wanneer je blijft sporten en gezond blijft eten.

Vegan Flex

Wie wil afvallen, moet meer bewegen en anders eten. Dat weet jij toch ook? Overgewicht is echter niet alleen het gevolg van te veel eten en te weinig bewegen. Het komt ook door vervuiling van het lichaam door gifstoffen. De Vegan Flex van 10 dagen helpt jou afvallen terwijl je toch veel mag eten. Je haalt meer uit het leven met een gezond en fit lichaam.

De Vegan Flex is een gezonde combinatie van eten en bewegen met ondersteuning van voedingssupplementen.

Allways Fit

“When you have fun, it changes all the pressure into pleasure”

Schakel AllwaysFit in Vlaardingen in

Wens jij ook gebruik te maken van personal training of fysiotherapie in Vlaardingen? Of wil je en voedingscoach inschakelen? Ook wanneer je Bodytec wilt volgen of wilt gaan Sportvasten, ben je van harte welkom bij ons. Wij informeren jou gedurende een kennismakingsgesprek graag over al onze mogelijkheden. Je kunt contact met ons opnemen middels: 085-0770707  Onze personal trainer, voedingscoach of fysiotherapeut van AllwaysFit helpt jou in Vlaardingen!

Neem contact op