AllwaysFit
5.0
Gebaseerd op 49 recensies
powered by Google
js_loader

Sportvasten

Sportvasten

 • 10 dagen training
 • Een switch van suiker naar effectieve vetverbranding
 • Blijvend resultaat
 • Fitter, vitaler en minder buikvet

Fitt

Sportvasten – een effectieve trainingsmethode

Sportvasten is een combinatie van sporten, vasten en gezond eten. Sportvasten is geen dieet maar een 10-daagse trainingsmethode welke de stofwisseling dwingt structureel over te schakelen van suiker- naar vetverbranding. Het lichaam haalt zijn energie dan niet langer vooral uit suiker maar uit vet; er wordt meer vet verbrand en overtollige vetreserves zoals buikvet nemen af. Gemiddeld vallen daarom mannen 4 tot 6 kilo af na 10 dagen en bij vrouwen is dit 2 tot 4 kilo.

De werking van Sportvasten is recent bekrachtigd in een wetenschappelijke publicatie in het toonaangevende tijdschrift ‘International Journal of Sport Nutrition and Exercise Metabolism’ van Human Kinetics Journals! Een link naar het artikel vindt je hier.

Hoe werkt het?

Sportvasten gebeurt onder begeleiding van een Sportvastencoach. Het trainingsprogramma is geschikt voor gezonde mensen met een normale conditie en enig uithoudingsvermogen. De eerste drie dagen bouwen Sportvasters hun voeding af. Daarna volgen er drie sapvastendagen en vervolgens wordt de voeding gedurende vier dagen weer opgebouwd. Tijdens de kuur wordt er iedere dag 20-30 minuten intensief gesport. Sportvasters slikken natuurlijke voedingssupplementen waaronder aminozuren, mineralen en anti-oxidanten die afbraak van spierweefsel voorkomen en een hongergevoel tegengaan. De supplementen ondersteunen het lichaam ook om de zogenaamde metabole switch van suiker- naar vetverbranding effectiever te maken.

Sportvasten

Allways Fit doelgericht

DOELGERICHT

Doordat wij van te voren een doel bepalen, weten we waar we naar toe werken.

Allways Fit persoonlijk

PERSOONLIJK

Persoonlijke aandacht, door persoonlijke begeleiding halen wij het maximale uit jezelf.

Allways Fit enthousiast

ENTHOUSIAST

Enthousiaste trainers en begeleiders maken sporten echt leuk, niet langer met tegenzin trainen.

Allways Fit gediplomeerd

GEDIPLOMEERD

Al onze trainers en begeleiders zijn op hoog niveau gediplomeerd en weten wat ze doen.

intake personal training

Daarom AllwaysFit

De missie van AllwaysFit is het beste uit een persoon te halen. Wat jij wil doen, daar kiezen wij samen voor. Bij AllwaysFit ben je aan het juist adres voor:

 • Personal training
 • Bodytec
 • Trainingsprogramma op maat
 • Voedingsadvies en coaching
 • Sportvasten
 • Efficiënt trainen
 • Trainen voor een gezonde levensstijl
 • Behaal jouw eigen doelen

Blijvend resultaat lange termijn

Na de kuur is het lichaam ingesteld op vetverbranding. De zoetbehoefte is beduidend minder en de energie neemt toe. Doordat de stofwisseling structureel verandert, is er geen terugvaleffect. Mensen voelen zich fitter en leveren betere sportprestaties. Door de switch naar vetverbranding, blijven te zware mensen na de 10-daagse training afvallen tot hun ideale gewicht is bereikt. De switch van suiker- naar vetverbranding is blijvend wanneer Sportvasters eenvoudige voedingsrichtlijnen volgen en twee keer per week sporten.

Neem vrijblijvend contact op!

Meer informatie over Sportvasten en hoe u uw ideale doelstelling behaalt?

Sportvasten

10 dagen training

vanaf €24510-daags programma
 • 10 dagen training
 • Effectieve suiker- en vetverbranding
 • Blijvend resultaat
 • Fitter, vitaler en minder buikvet

Goede resultaten behalen met Sportvasten?

Waarschijnlijk vraagt u zich af wat Sportvasten is? Om een beoogd lichamelijk resultaat te behalen is sporten alleen vaak niet genoeg. Het is een combinatie van sporten, gezond eten en vasten. Tezamen ook wel Sportvasten genoemd.

Sportvasten is overigens geen dieet, het is een 10-daagse trainingsmethode. Het zorgt ervoor dat het lichaam niet langer energie uit suikers haalt, maar uit vet. Gemiddeld vallen mannen daardoor 4 tot 6 kilo af en vrouwen 2 tot 4 kilo.

Sportvasten: 10-daagse trainingsmethode

Wanneer u wilt beginnen met Sportvasten is het van belang dat u dit doet onder begeleiding van een Sportvastencoach. In de eerste drie dagen bouwt u uw voeding af om u zo voor te bereiden op de volgende dagen. Vervolgens zijn er drie vastendagen met sapjes. In de laatste vier dagen bouwt u uw voeding weer op. Naast uw eetschema sport u iedere dag 20-30 minuten. In deze 10 dagen slikt u ook natuurlijke voedingssupplementen, waaronder aminozuren, mineralen en anti-oxidanten. Deze voorkomen de afbraak van spierweefsel en zorgen ervoor dat u geen hongergevoel ervaart. Om ervoor te zorgen dat jouw lichaam de metabole switch van suiker- naar vetverbranding maakt, slikt u deze supplementen.

Het resultaat na Sportvasten

Mensen zijn vaak bang dat ze na snel afvallen, weer snel aankomen. Met Sportvasten gebeurt dit niet. Na 10 dagen Sportvasten is uw lichaam ingesteld op vetverbranding. Uw energie is toegenomen en de behoefte naar suikers is minder. De stofwisseling is structureel veranderd en er is geen terugvaleffect. U zult betere sportprestaties leveren en u voelt zich veel energieker.

Belangrijk om te weten is dat de switch van suiker- naar vetverbranding blijft wanneer u na de kuur eenvoudige voedingsrichtlijnen volgt en twee keer per week blijft sporten.

Antwoord op veel gestelde vragen

Waarin is Sportvasten anders dan de meeste vormen van een dieet?

Bij een dieet vindt geen metabole switch plaats van suikerverbranding, naar vetverbranding. Deze switch is noodzakelijk om blijvend resultaat te halen. En dus af te vallen.

Kan ik de Sportvastenkuur ook volgen zonder begeleiding en supplementen?

Dat raden we je zeker af. De Sportvastenkuur begint met een urinetest om een nulpunt te meten. Zonder begeleider kan je deze tests niet doen. Daarnaast zijn de voedingssupplementen er o.a. voor om te zorgen dat de metabole verandering (naar vetverbranding) gebeurd. Daarnaast is Sportvasten zonder de juiste voedingssupplementen niet goed voor je lichaam.

Kan ik als vegetariër meedoen met de Sportvastenkuur om zo uiteindelijk af te vallen?

Geen probleem. Er worden geen dierlijke eiwitten gebruikt met de kuur.

Kan ik niet gewoon gaan sporten? En dan hetzelfde resultaat halen als dat ik ga Sportvasten?

Ook hier geldt: als je alleen gaat sporten, dan switcht je lichaam niet naar vetverbranding. De combinatie van regelmatig bewegen met Sportvasten, zorgt voor veel meer resultaat.

Kan ik mijn dagelijkse routine aanhouden tijdens de Sportvastenkuur?

Als het je eerste kuur is, raden we je aan om rekening te houden met het feit dat Sportvasten veel energie kost. Om het juiste resultaat te halen (afvallen en afslanken), is het raadzaam om geen stress factoren in de buurt te hebben. De meeste mensen die al een kuur hebben gedaan, kunnen gewoon hun routinge van bijvoorbeeld werken aanhouden.

Ik heb een hoge bloeddruk, is Sportvasten wel verstandig?

Indien je standaard een hoge bloeddruk heb, moet je een dokter om toestemming vragen om met de Sportvastenkuur aan de slag te gaan. Gebruik je medicatie? Ook dan dien je eerst met je dokter te overleggen. Wij kunnen je de juiste documentatie bezorgen.

sportvasten

Concept Sportvasten

Door Sportvasten voelt u zich fitter, vitaler, verdwijnt uw buikvet en valt u gemiddeld 2-6 kg af. Uitleg Sportvasten door o.a. drs. Remco Verkaik (Inhoudelijk ontwikkelaar Sportvasten concept)

“When you have fun, it changes all the pressure into pleasure”

Begin vandaag nog met Sportvasten bij AllwaysFit

Bent u van plan om de 10-daagse kuur te beginnen? Om de suikerverbranding om te zetten naar vetverbranding? Om in 10 dagen 2 tot 6 kilo af te vallen? Begin dan vandaag nog met Sportvasten. Het is een verandering in uw levensstijl waar u ook na deze 10 dagen nog lang profijt van heeft. Wilt u zich aanmelden? Of wilt u meer informatie over Sportvasten? Neem dan contact op via 085-0770707 of mail voor onze locatie in Spijkenisse naar spijkenisse@allwaysfit.nl. Voor onze locatie in Schiedam mailt u naar schiedam@allwaysfit.nl. U kunt ook contact opnemen middels het contactformulier op de website. Met Sportvasten bij AllwaysFit start u met het zijn van de beste versie van jezelf.

Neem contact op