skip to Main Content

Personal Training bij AllwaysFit

Lifestyle Coaching

Resultaat gericht

Persoonlijke aandacht

NASM Gecertificeerd

Personal Training zoals het moet zijn

De Personal Training Studio in Schiedam en Spijkenisse waar u terecht kunt voor voedingsadviezen, afvallen en trainingsmethodes om uw doelen te halen.

Waarom kiezen voor Personal Training?

Wil je afvallen of juist aankomen, wil je sport-specifiek trainen voor een wedstrijd of functioneel trainen? Wil je gemotiveerd en gestimuleerd worden en je dagelijkse leefstijl veranderen? Trainen waar en wanneer je maar wilt? Maar heb je net dat extra steuntje in de rug nodig om je doelen te behalen?

Bij AllwaysFit staat Personal Training o.a. voor een persoonlijk programma op maat om duurzame resultaten te bereiken! Bij een goed trainingsprogramma wordt er daarom rekening gehouden met de volgende persoonlijke factoren:

 • Het gewenste doel
 • De belastbaarheid
 • Het herstellend vermogen
 • Lichaamstype
 • Persoonlijkheid

personal trainer

Daarom AllwaysFit

De missie van AllwaysFit is het beste uit een persoon te halen. Wat jij wil doen, daar kiezen wij samen voor.

Bij AllwaysFit ben je aan het juist adres voor:

 • Personal training
 • Bodytec
 • Trainingsprogramma op maat
 • Voedingsadvies en coaching
 • Sportvasten
 • Efficiënt trainen
 • Trainen voor een gezonde levensstijl
 • Behaal jouw eigen doelen

Vraag NU GRATIS adviesgesprek aan!

PT-Traject

Intake / Assesment

De belastbaarheid van een persoon wordt mede bepaald door de algehele gezondheid. Tijdens het eerste assessment verzamelen we informatie met behulp van diverse gezondheidstesten, vragenlijsten, lichaamskenmerken en belastingstesten en komen tot het biochemische constitutietype en welke trainingsvormen, voedingsprincipes en andere methoden je dan het beste kunt inzetten.

Naast alle informatie welke tijdens het assessment verzameld wordt is een goed en concreet geformuleerde doelstelling minstens zo belangrijk. Dit zorgt ervoor dat iets dat we graag willen ook daadwerkelijk de aandacht (focus) krijgt en ons laat overgaan tot actie.

Je zou kunnen zeggen dat een juist geformuleerde doelstelling de eerste stap is naar beweging. Een goed geformuleerde doelstelling is daarom SMART.

intake personal training

Lichaam samenstelling

Veel mensen hebben als doelstelling dat ze hun figuur willen verbeteren en willen afvallen. Ze gebruiken dan vaak de weegschaal als meetmethode. AllwaysFit meet niet alleen het gewicht maar kijkt ook hoe dit gewicht is opgebouwd: Hoeveel procent is vetweefsel, spierweefsel en vocht.

Beweeganalyse

Tijdens de bewegingsanalyse kijken we naar een eventuele verstoorde houding. Het trainen in de juiste houding en trainingstechniek is bepalend voor het trainingsresultaat en voorkomt blessures.

Conditietest (optioneel)

Conditietest

Afhankelijk van de doelstelling en belastbaarheid wordt er een conditietest afgenomen waarbij ook de hartslagzones bepaald worden zodat efficiënter en daardoor effectiever getraind kan worden.

Voeding

Voeding is bepalend voor het energie niveau, belastbaarheid, herstellend vermogen en dus het resultaat. Bij AllwaysFit krijgt u daarom ook altijd een voeding analyse en een voeding advies.

Training

Beweging is belangrijk binnen een gezonde levensstijl. Naast de beweging in het dagelijkse leven is het ook belangrijk om daadwerkelijk te trainen in de vorm van onder andere krachttraining. Veel mensen in het fitnesscentrum trainen namelijk niet, ze bewegen.

Voeding

Je bent wat je eet! Voeding bepaalt voor een groot gedeelte jouw gewenste resultaat. Je kan trainen wat je wilt, maar daarmee maak je niet het verschil. Het resultaat zit hem voornamelijk in de uren om je training heen, waarin voeding een cruciale rol speelt.

Gedrag

Alles start en eindigt bij je eigen gedrag! Elke werkdag ontvang je een nieuwe informatieve les om je bewust te maken van je oude gewoontes en leer je tegelijkertijd om nieuwe gewoontes toe te passen. Verandering is namelijk pas mogelijk na bewustwording.

Herstel

Ontspanning is net zo belangrijk als inspanning! Verandering vindt pas plaats nadat je lichaam een werkzame prikkel heeft gekregen en vervolgens de tijd krijgt om te herstellen. Dit betekent zowel actieve als passieve rust.

De visie van Allwaysfit herbergt zich in de samenstelling en combinatie van de vier pijlers: Training, Voeding, Gedrag en Herstel. Deze worden door middel van de assessments (het intakeproces) optimaal in kaart gebracht en afgestemd op de persoon.

AllwaysFit

AllwaysFit begeleid je met fysieke en mentale processen en bied je de juiste hulpmiddelen om jouw doel effectief te realiseren.

Neem contact op

“When you have fun, it changes all the pressure into pleasure”

Personal Training (vanaf)
€ 54
/Per sessie
1 op 1 training

Training sessies van 1 uur

Voedingschema & begeleiding

Optioneel: Bodytec (inbegrepen)

Personal Coaching

Persoonlijk plan

Wat jij wil, daar kiezen wij samen voor. Er wordt een “op maat” gemaakt programma samengesteld en regelmatig met u doorlopen. Het hele programma is gericht op het behalen van resultaat. Er wordt tevens aandacht besteed aan korte en lange termijn doelstellingen, voeding, training, rust, mentale motivatie en coaching, Het is dus meer dan alleen training.

Gediplomeerde personal trainers
van AllwaysFit

Ben je klaar voor verandering? Of je nu een beginnende sporter bent en je jouw conditie wilt opbouwen, of dat je een professionele sporter bent en je jouw (top)sportdoelen wilt blijven behalen, de personal trainers van AllwaysFit staan voor je klaar!

Personal training bij AllwaysFit gaat niet alleen om het sporten zelf. Het gaat ook om lifestyle coaching, resultaatgericht te werk gaan en persoonlijke aandacht. Bovendien zijn alle personal trainers NASM-gecertificeerd.

Lijkt jou het wat om samen met de personal trainers van AllwaysFit een persoonlijk trainingsschema op te stellen? Vraag dan direct een gratis intakegesprek aan.

Start vandaag nog

Ben je op zoek naar een professionele personal trainer die jou het extra zetje in jouw rug geeft? Kom langs bij AllwaysFit voor een gratis intakegesprek.
Wil je meer informatie over wat AllwaysFit te bieden heeft? Neem dan contact met ons op via 085-0770707 of mail voor onze locatie in Spijkenisse naar spijkenisse@allwaysfit.nl of voor onze locatie in Schiedam naar schiedam@allwaysfit.nl. Je kunt ook contact opnemen middels het contactformulier op de website. De beste versie van jezelf start bij de personal trainers van AllwaysFit.

Back To Top
Neem contact op