skip to Main Content

Vegan Flex

De Vegan Flex

Ontgiften, ofwel detoxen, is het reinigen van het lichaam van afvalstoffen. Iedereen weet dat als je wilt afvallen je meer moet gaan bewegen en je je voedingspatroon moet aanpassen. Maar overgewicht komt niet alleen door te veel eten en te weinig bewegen. Een van de oorzaken is vooral de vervuiling van het lichaam door gifstoffen. De Vegan Flex van 10 dagen helpt jou hierbij. Je gaat afvallen terwijl je toch veel mag eten. Je haalt meer uit het leven met een gezond en fit lichaam.

Voeding

Het menu bestaat uit veel groenten, fruit, peulvruchten, biologische kip of kalkoen of witte vis.

Supplementen

De voeding wordt daarnaast ondersteund met supplementen die de stofwisseling stimuleren en verbeteren

Bewegen

Tijdens deze kuur beweeg je dagelijks 30 minuten. 2-3 x per week doe je een zweetsessie welke tevens in onze studio kan plaatsvinden.

Wordt snel fitter, slanker en energieker
met een lichaam dat beter in balans is

Kom je snel weer aan nadat je afgevallen bent? Houdt je vocht vast of heb je last van stemmingswisselingen? Heb je last van cellulitis? Opgeblazen gevoel? Dan zouden gifstoffen in je vetcellen wel eens de oorzaak kunnen zijn.

Start vandaag nog!

Voldoende groente en fruit

Ook al weet je dat het zo belangrijk is, toch blijkt het moeilijk om dagelijks voldoende groenten en fruit binnen te krijgen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat maar 15% van de Nederlanders voldoet aan dit advies.

Over de Vegan Flex

Ontgiften, ofwel detoxen, hoeft niet alleen met groene sapjes gepaard te gaan. Bij de Vegan Flex maken we gebruik van verse, vaste groenten. Minder dierlijke voedingsmiddelen, meer plantaardige producten, groene thee, zeewier, veel (groene) groente en periodiek vasten zorgen ervoor dat vetcellen zowel vet alsook een deel van de opgeslagen gifstoffen loslaten.

Meer over gifstoffen

Volgens recent onderzoek is vervuiling van het lichaam met gifstoffen een sluipende dikmaker. Gifstoffen bevinden zich overal om ons heen. Ze kunnen zich vastzetten in je vetcellen en zorgen daarmee voor extra vetopslag. Vooral via bepaalde voedingsmiddelen worden we extra blootgesteld aan gifstoffen, zoals:

 • Zware metalen en PCB’s
 • Luchtvervuiling
 • PAK’s (‘zwart’ vlees van de bbq)
 • Dioxines (in vette vissoorten)
 • Weekmakers (het drinken uit een bidon)
 • Pesticiden (bestrijdingsmiddelen)

Afwisselend perioden van veganistische- en dierlijke voeding, in combinatie met sporten, verlaagt de vetmassa en verhoogt de spiermassa.

Medisch Bioloog Remco Verkaik houdt zich naast Sportvasten ook veel bezig met wetenschappelijk onderzoek van het Vegan Flex programma. “Dit is wat ons onderscheid van vele andere aanbieders en het is hard nodig, want ‘vegan’ is hot en professionals en consumenten hebben behoefte aan goed onderbouwde kennis”.

Het ultieme doel is voor veel mensen een fysieke verbetering: minder vet en meer spier. Dit blijkt in korte tijd mogelijk als je de 10-daagse Vegan Flex kuur doet en vervolgens 2 weken weer dierlijke voeding gebruikt én erbij sport. Een groep recreatieve wielrenners hebben meegedaan aan dit onderzoek en de resultaten zijn prachtig! In 24 dagen 1 tot 4 kg vetverlies en gemiddeld 1 tot 2 kg toename in spiermassa.

Deze pilotstudie en de resultaten zijn gepubliceerd in het Orthomoleculaire Tijdschrift “Voedingsgeneeskunde“.

Vegan Switch pakket

Inhoud Vegan Flex pakket

Tijdens deze kuur beweeg je dagelijks 30 minuten. 2-3 x per week doe je een zweetsessie welke in de studio kan plaatsvinden. Na de tien daagse kuur evalueren we met evt een vervolgtraject totdat jij je doel bereikt hebt.

 • Intake gesprek en uitleg 10 daagse kuur
 • Dagelijks gebruik van cardio apparatuur tijdens openingstijden
 • Supplementen van GREENS (voldoende voor 1 maand)
 • Inclusief supplementen o.b.v. strips
 • Protocol voor 10 dagen met dagmenu’s

"*" geeft vereiste velden aan

Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Toch nog niet helemaal overtuigt of detoxen de oplossing is?

Wij zoeken samen naar de oplossing!

Maak een afspraak voor een persoonlijk advies

** VEGAN FLEX 10-daagse **

Back To Top
Neem contact op