skip to Main Content

Over ons

Welkom op de website van AllwaysFit

Op deze website vindt u informatie over personal training & lifestyle coaching en specialistische opleidingen op het gebied van sport en gezondheid welke in Schiedam en omstreken gegeven worden.

Als u ervoor kiest om oprecht fitter, gezonder en gelukkiger te worden weet u dat u dat zult behalen met veel doorzettingsvermogen, (zelf) kennis en een tomeloze inzet. Echter blijken juist dàt de voorwaarden te zijn die voor veel mensen moeilijk na te streven zijn. Een personal trainer helpt u hierbij en weet u te motiveren, ook op momenten dat u het even niet meer ziet zitten . Wij begeleiden u met de fysieke en mentale processen en bieden u de juiste hulpmiddelen om jouw doel te realiseren.

Allwaysfit-Personal-Training

Personal Trainers

Kortom, met een personal trainer staat u er niet meer alleen voor! Trainen met een personal trainer is leuk, inspirerend en heeft bewezen de meest effectieve begeleidingsvorm te zijn die u zich kunt wensen. Een goede personal trainer stelt een optimaal trainingsprogramma voor u op, adviseert u op het gebied van voeding en ontspanning, en helpt u met het stellen van reële doelen.

Marjolein is zeer gepassioneerd en probeert het beste uit de mens te halen, hem of haar te helpen zijn/haar doel te bereiken. Het is een missie die vanuit een passie voor Sport en Wellness is ontstaan.

Bent u geïnteresseerd geraakt of zoekt u meer informatie, neem dan gerust vrijblijvend contact op.

foto

“De beleving die ik zelf meemaak door fit en gezond te zijn wil ik op andere mensen kunnen overdragen. Ook met gezondheidsgerelateerde problemen wil ik de mens helpen om in het dagelijkse leven zo goed mogelijk te kunnen functioneren. Wil jij het beste uit jezelf halen? Wilt u zich fitter, slanker, energieker of sterker voelen? Ga dan samen met mij de uitdaging aan!”

Marjolein Englebert
Allwaysfit, Personal Trainer & Medisch Trainingstherapeute

Portret_Marjolein

Marjolein Englebert

Personal Trainer & Medisch Trainingstherapeute

Portret_Nancy

Nancy van der Togt

Personal Trainer & manueel- en sportfysiotherapeute

Daarom AllwaysFit

De missie van AllwaysFit is het beste uit een persoon te halen. Wat jij wil doen, daar kiezen wij samen voor.

Bij AllwaysFit ben je aan het juist adres voor:

  • Personal training
  • Bodytec
  • Trainingsprogramma op maat
  • Voedingsadvies en coaching
  • Sportvasten
  • Efficiënt trainen
  • Trainen voor een gezonde levensstijl
  • Behaal jouw eigen doelen

AllwaysFit

AllwaysFit begeleidt u met fysieke en mentale processen en biedt u de juiste hulpmiddelen om jouw doel effectief te realiseren.

Neem contact op

Back To Top
Neem contact op