skip to Main Content

Gezond leren eten met een voedingscoach van AllwaysFit

Voedingsadvies

Het BenFit programma geeft je een wekelijks voedingsadvies, inclusief boodschappenlijst, individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie. Dat houdt in dat er wordt gekeken naar de energiebehoefte van jouw lichaam (op basis van jouw ruststofwisseling), naar de intensiteit van jouw werk én het aantal uren dat je sport. Een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt!

Het voedingsadvies van BenFit is gezond, gevarieerd, regelmatig en voldoende en gebaseerd op de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. BenFit is geen dieet, bevat geen supplementen of maaltijdvervangende producten, maar het leert jou hoe je gezond eet. Een eetpatroon dat past bij jouw lichaam en dat je je leven lang vol kunt houden, doordat je lekker en verantwoord eet, maar zeker geen honger lijdt.

Gezond bewegen en Relax

Het BenFit voedingsadvies ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week. Daarnaast leer je tijdens het programma meer over voeding en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe eetpatroon en de andere twee pijlers van BenFit: Gezond bewegen en Relax.
Maak gebruik van de BenFit app waar alle voedingsschema’s, boodschappenlijsten en werkopdrachten op staan. Alles overzichtelijk bij de hand!

Sp

Eet

Ontvang wekelijks voedingsadvies, afgestemd op jouw persoonlijke situatie. BenFit is gezond, gevarieerd en houdt rekening met jouw energiebehoefte.

Beweeg

Lichaamsbeweging is een vast onderdeel van jouw nieuwe gezonde leefstijl. De personal coach geeft je persoonlijke adviezen op het gebied van beweging.

Relax

Wil je fit zijn en blijven, dan is het van groot belang dat je lekker in je vel zit. Je gaat met je coach werken aan jouw balans tussen inspanning en ontspanning.

Gezond afvallen

Het BenFit programma is speciaal ontwikkeld om gezond af te vallen. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om jouw gezonde leefstijl te realiseren. Jouw coach helpt jou op een andere manier te kijken naar jouw lichaam en gezondheid.

BenFit is meer dan alleen afvallen;

  • Positief in het leven staan
  • Controle hebben over je eigen lichaam en gewicht
  • De manier om je steeds beter te voelen en om te genieten van het leven

Meld je nu aan voor een intakegesprek!

Zodat ook jij binnenkort kan beginnen met je nieuwe gezondere levensstijl.

"*" geeft vereiste velden aan

Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

benfit ingredienten

Weet wat je eet

Vind je het lastig om in te schatten of je gezond eet? Of heb je er moeite mee om al dat lekkers te laten staan? Wanneer je geen dieet wilt volgen, maar toch wilt afvallen, kom je naar AllwaysFit. De voedingscoaches van AllwaysFit staat voor jou klaar om samen met jou een plan op te stellen. Met de voedingscoach van AllwaysFit val je op een verantwoorde manier af. Er is dus geen sprake van een jojo-effect! Meld je via het formulier op de website direct aan voor een intakegesprek met de voedingscoach van AllwaysFit.

Het ‘BenFit-programma’ van AllwaysFit

Wil je graag meer informatie over hoe het BenFit-programma van AllwaysFit eruit ziet? Tijdens het BenFit programma ontvang je van de voedingscoach wekelijks voedingsadvies. Doordat er elke week opnieuw gekeken wordt naar wat jouw lichaam nodig heeft, krijg je advies op maat. Er wordt gekeken naar de energiebehoefte van jouw lichaam, naar de intensiteit van jouw werk én naar de uren dat je sport. Daarnaast ontvang je van je voedingscoach een boodschappenlijst zodat je gemakkelijker boodschappen doet. Je hoeft niet meer na te denken over wat echt gezond is. Het enige dat jij hoeft te doen is de producten te halen die op de lijst beschreven staan.

Voedingsadvies van je voedingscoach

Het voedingsadvies van AllwaysFit is gezond, gevarieerd, regelmatig en gebaseerd op de schijf van vijf. Je wordt begeleid in welke producten bij jouw lichaam passen en leert hoe je gezond eet. BenFit is geen dieet, maar een gezonde manier van eten. Omdat je een eetpatroon ontwikkelt dat past bij jouw lichaam, is het je hele leven lang vol te houden! Het voedingsadvies van de voedingscoach ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week en leert je meer over voeding. Het programma van BenFit leert je hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe eetpatroon en de andere twee pijlers van BenFit: Gezond bewegen en Relax.

Wil jij ook gezond afvallen bij AllwaysFit?

Wil je graag afvallen op een gezonde manier? Of wil je graag meer weten over voeding en hoe je gezond eet? Plan dan direct een intakegesprek in met onze voedingscoach en meld je aan voor het BenFit-programma bij AllwaysFit via het formulier op de website.

Wil je toch nog graag meer informatie over het BenFit programma. Neem dan contact op via 085-0770707.

Wil je liever mailen? Mail dan voor onze locatie in Spijkenisse naar spijkenisse@allwaysfit.nl en voor onze locatie in Schiedam naar schiedam@allwaysfit.nl. Je kunt uiteraard ook contact opnemen middels het contactformulier op de website. De AllwaysFit voedingscoach staat voor jou klaar!

Back To Top
Neem contact op