AllwaysFit
5.0
Gebaseerd op 49 recensies
powered by Google
js_loader

Voedingscoach

Benfit programma

 • Persoonlijke coach
 • Wekelijks voedingsadvies
 • Advies op maat
 • Boodschappenlijst
 • Eet, beweeg en relax

Voedingsadvies met het BenFit programma

Het BenFit programma is een voedingsprogramma dat je helpt om gezond af te vallen en een bijbehorende gezonde levensstijl te ontwikkelen. Dit programma heeft drie pijlers: eet, beweeg en relax. Je krijg elke week een persoonlijk voedingsadvies, inclusief een boodschappenlijst. Deze zijn afgestemd op jouw individuele lichaam, situatie en doelen. Tijdens het programma word je begeleid door een coach die je motiveert en ondersteunt.  Je kunt hiernaast gebruik maken van de BenFit app, waar je de voortgang kunt bijhouden, recepten kunt vinden en meer tips.

Het voedingsadvies van BenFit  is ontwikkeld door diëtisten en gebaseerd op de richtlijnen van de Gezondheidsraad. Dit maakt BenFit geschikt voor iedereen die gezonder wil leven, meer energie wil hebben en die zich dagelijks beter wil voelen.

Gezond bewegen en Relax

Het BenFit voedingsadvies ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week. Daarnaast leer je tijdens het programma meer over voeding en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe eetpatroon en de andere twee pijlers van BenFit: Gezond bewegen en Relax. Maak gebruik van de BenFit app waar alle voedingsschema’s, boodschappenlijsten en werkopdrachten op staan. Alles overzichtelijk bij de hand!

benfit voedingsbegeleiding
Allways Fit doelgericht

DOELGERICHT

Doordat wij van te voren een doel bepalen, weten we waar we naar toe werken.

Allways Fit persoonlijk

PERSOONLIJK

Persoonlijke aandacht, door persoonlijke begeleiding halen wij het maximale uit jezelf.

Allways Fit enthousiast

ENTHOUSIAST

Enthousiaste trainers en begeleiders maken sporten echt leuk, niet langer met tegenzin trainen.

Allways Fit gediplomeerd

GEDIPLOMEERD

Al onze trainers en begeleiders zijn op hoog niveau gediplomeerd en weten wat ze doen.

Sp

Eet

Ontvang wekelijks voedingsadvies, afgestemd op jouw persoonlijke situatie. BenFit is gezond, gevarieerd en houdt rekening met jouw energiebehoefte.

Allways Fit BodyTec StofwisselingTraining Nancy Small

Beweeg

Lichaamsbeweging is een vast onderdeel van jouw nieuwe gezonde leefstijl. De personal coach geeft je persoonlijke adviezen op het gebied van beweging.

afvallen met begeleiding en voedingsbegeleiding

Relax

Wil je fit zijn en blijven, dan is het van groot belang dat je lekker in je vel zit. Je gaat met je coach werken aan jouw balans tussen inspanning en ontspanning.

Daarom AllwaysFit

De missie van AllwaysFit is het beste uit een persoon te halen. Wat jij wil doen, daar kiezen wij samen voor. Bij AllwaysFit ben je aan het juist adres voor:

 • Personal training
 • Bodytec
 • Trainingsprogramma op maat
 • Voedingsadvies en coaching
 • Sportvasten
 • Efficiënt trainen
 • Trainen voor een gezonde levensstijl
 • Behaal jouw eigen doelen

voedingsbegeleiding allways fit

Meld je nu aan voor een intakegesprek!

Zodat ook jij binnenkort kan beginnen met je nieuwe gezondere levensstijl.

Benfit Voedingscoaching

geheel op maat

88per maand
 • Programma van minimaal 3 maanden
 • Wekelijks adviesgesprek
 • Persoonlijke coaching
 • Verantwoord gewicht verliezen
 • Speciale voedingsapp met weekmenu
 • Eet, beweeg en relax

Gezond afvallen met Benfit

Het BenFit programma is speciaal ontwikkeld om gezond af te vallen. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om jouw gezonde leefstijl te realiseren. Jouw coach helpt jou op een andere manier te kijken naar jouw lichaam en gezondheid.

BenFit is meer dan alleen afvallen;

 • Positief in het leven staan
 • Controle hebben over je eigen lichaam en gewicht
 • De manier om je steeds beter te voelen en om te genieten van het leven

Weet wat je eet

Vind je het lastig om in te schatten of je gezond eet? Of heb je er moeite mee om al dat lekkers te laten staan? Wanneer je geen dieet wilt volgen, maar toch wilt afvallen, kom je naar AllwaysFit. De voedingscoaches van AllwaysFit staat voor jou klaar om samen met jou een plan op te stellen. Met de voedingscoach van AllwaysFit val je op een verantwoorde manier af. Er is dus geen sprake van een jojo-effect! Meld je via het formulier op de website direct aan voor een intakegesprek met de voedingscoach van AllwaysFit.

benfit ingredienten

Het ‘BenFit-programma’ van AllwaysFit

Wil je graag meer informatie over hoe het BenFit-programma van AllwaysFit eruit ziet? Tijdens het BenFit programma ontvang je van de voedingscoach wekelijks voedingsadvies. Doordat er elke week opnieuw gekeken wordt naar wat jouw lichaam nodig heeft, krijg je advies op maat. Er wordt gekeken naar de energiebehoefte van jouw lichaam, naar de intensiteit van jouw werk én naar de uren dat je sport. Daarnaast ontvang je van je voedingscoach een boodschappenlijst zodat je gemakkelijker boodschappen doet. Je hoeft niet meer na te denken over wat echt gezond is. Het enige dat jij hoeft te doen is de producten te halen die op de lijst beschreven staan.

Voedingsadvies van je voedingscoach

Het voedingsadvies van AllwaysFit is gezond, gevarieerd, regelmatig en gebaseerd op de schijf van vijf. Je wordt begeleid in welke producten bij jouw lichaam passen en leert hoe je gezond eet. BenFit is geen dieet, maar een gezonde manier van eten. Omdat je een eetpatroon ontwikkelt dat past bij jouw lichaam, is het je hele leven lang vol te houden! Het voedingsadvies van de voedingscoach ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week en leert je meer over voeding. Het programma van BenFit leert je hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe eetpatroon en de andere twee pijlers van BenFit: Gezond bewegen en Relax.

intake personal training

“When you have fun, it changes all the pressure into pleasure”

Wil jij ook gezond afvallen bij AllwaysFit?

Wil je graag afvallen op een gezonde manier? Of wil je graag meer weten over voeding en hoe je gezond eet? Plan dan direct een intakegesprek in met onze voedingscoach en meld je aan voor het BenFit-programma bij AllwaysFit via het formulier op de website.

Wil je toch nog graag meer informatie over het BenFit programma. Neem dan contact op via 085-0770707.

Wil je liever mailen? Mail dan voor onze locatie in Spijkenisse naar spijkenisse@allwaysfit.nl en voor onze locatie in Schiedam naar schiedam@allwaysfit.nl. Je kunt uiteraard ook contact opnemen middels het contactformulier op de website. De AllwaysFit voedingscoach staat voor jou klaar!

Neem contact op