AllwaysFit
5.0
Gebaseerd op 49 recensies
powered by Google
js_loader

Bodytec EMS

Bodytec training op maat:

  • Full body workout
  • Snelle workout in slechts 20 minuten
  • Geschikt voor jong en oud
  • EMS-spierstimulatie
  • Voor afvallen, kracht opbouw, revalidatie of effectief bewegen

In korte tijd veel resultaat met Bodytec EMS training

Miha Bodytec, een nieuwe manier van krachttraining. Een pijnvrije, snelle en een makkelijke manier van krachttraining in een tijdsbestek van 20 minuten is aantrekkelijk voor een groot aantal doelgroepen; van jong tot oud, een ieder die kampt met gewrichtsklachten en overgewicht tot topsporters en amateurs.

De Miha Bodytec training is puur sportief en is gebasseerd op het EMS principe. Dit staat voor Electro Musculaire Stimulatie. Tijdens een Miha Bodytec EMS training worden doormiddel van elektrische impulsen de spieren in het gehele lichaam gestimuleerd om aan te spannen. Dit creëert een lichaamseigen weerstand. Hierna is iedere beweging van het lichaam tegen deze weerstand in, een zeer intensieve full body workout. Maar dan zonder de negatieve krachten die bij traditionele trainingsmethoden werken op de spieren, pezen en gewrichten. Omdat iedere beweging een oefening is, in tegenstelling tot fitness- of circuittraining, zijn de mogelijkheden onbeperkt. Denk aan sportspecifiek trainen, afvallen, revalideren of gewoon lekker bewegen. Slechts 20 minuten trainen garandeert hetzelfde effect als uren zwoegen in de sportschool.

Bodytec Trainingsapparatuur

Voor de Bodytec Training maakt Allwayafit gebruik van apparatuur van de Duitse marktleider Miha Bodytec. De Miha Bodytec apparatuur wordt geproduceerd in Duitsland en het ontwerp is gebaseerd op jarenlang onderzoek en uitgebreid getest.

Niet alleen topsport verenigingen als FC Bayern München en het Duitse Nationale voetbalelftal zetten Miha Bodytec in voor EMS Training. Ook atleten als Usain Bolt en tientallen Nederlandse topsporters zetten Miha Bodytec in om hun prestaties bij het hardlopen, schaatsen, voetballen of hockeyen te optimaliseren. Deze professionals verkiezen de Duitse marktleider Miha Bodytec vanwege de effectiviteit, kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. Een absolute vereiste voor professionele partijen om een dergelijk product of trainingsmethodiek in te zetten.

bodytec bij allwaysfit

Allways Fit doelgericht

DOELGERICHT

Doordat wij van te voren een doel bepalen, weten we waar we naar toe werken.

Allways Fit persoonlijk

PERSOONLIJK

Persoonlijke aandacht, door persoonlijke begeleiding halen wij het maximale uit jezelf.

Allways Fit enthousiast

ENTHOUSIAST

Enthousiaste trainers en begeleiders maken sporten echt leuk, niet langer met tegenzin trainen.

Allways Fit gediplomeerd

GEDIPLOMEERD

Al onze trainers en begeleiders zijn op hoog niveau gediplomeerd en weten wat ze doen.

Miha Bodytec ervaringen

AllwaysFit ervaart alleen maar positiviteit onder alle Miha Bodytec trainingen. De deelnemers bereiken in weinig tijd een behoorlijk resultaat. Daardoor is deze trainingsvorm geschikt voor iedereen. Zie hieronder enkele praktijkvoorbeelden hoe andere Miha Bodytec ervaarde.

Vraag nu een gratis proefles aan!

Weinig tijd maar toch in shape? In korte tijd veel resultaat en geschikt voor iedereen!

Bodytec Trainng

geheel op maat

vanaf €26per sessie
  • Full body workout
  • Training sessie van 20 minuten
  • Persoonlijke begeleiding
  • Intensieve krachttraining
  • Elke beweging is een oefening

Bodytec voor jou?

Bodytectraining is een nieuwe manier van krachttraining . Spieren in je hele lichaam worden allemaal in ‘een keer tegelijkertijd tijdens de training aangespannen . Dit is met geen enkele andere training te vergelijken . Het is hierdoor een zeer effectieve training in slechts 20 minuten. Samen met een ervaren trainer ervaar je diverse oefeningen die met Bodytec mogelijk zijn. Dit is krachttraining zonder zware belasting op de gewrichten . Dit maakt dat het voor iedereen geschikt is!

Resultaat met Bodytec krachttraining

Bodytec is een voor veel mensen nog vrij onbekende manier van sporten, maar groeit snel in populariteit. In een tijdsbestek van 20 minuten zorgt Bodytec voor een pijnvrije en makkelijke manier van krachttraining. Bodytec is geschikt voor jong en oud, mensen met gewrichtsklachten, mensen met overgewicht of topsporters en amateurs. Val je binnen één van deze categorieën? Neem dan contact op, dan nemen we samen door wat Bodytec voor jou kan betekenen.

Wordt je moe van een Bodytec training?

Een Bodytec training is nog altijd een training en je bent daarbij nog altijd aan het sporten. Doordat de training naar individuele belastbaarheid wordt afgesteld, is het verschillend of je na de training een hoge spierspanning voelt of lichte spierpijn. Doordat je hartslag nauwelijks wordt verhoogd (wat wel mogelijk is) is het voor iedereen goed vol te houden. Wil je zelf een Bodytec training ervaren? Plan dan direct een afspraak in.

Bodytec apparatuur bij AllwaysFit

AllwaysFit gebruikt apparatuur van Miha Bodytec. De Miha Bodytec wordt geproduceerd in Duitsland. AllwaysFit heeft net als voetbalclub Bayern München en het Duitse Nationale voetbalelftal gekozen voor de Miha Bodytec omdat zij staan voor effectiviteit, kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. Voor ons bij AllwaysFit is dit een vereiste. AllwaysFit werkt altijd volgens de DIN-norm tijdens onze EMS-trainingen. Deze richtlijnen geven meer duidelijkheid over waar het toestel aan moet voldoen. Bij AllwaysFit wordt je begeleidt door een opgeleide en gecertificeerde EMS-trainer.

bodytec apparatuur

DIN Norm

AllwaysFit staat voor professionaliteit en daarom werken wij altijd volgens de DIN norm tijden onze EMS trainingen. Dit is een dergelijk “keurmerk” waar veiligheid, verantwoord ondernemen en efficiënt trainen centraal staan. De richtlijnen geven onder meer duidelijkheid over waar het toestel aan zou moeten voldoen, over de intensiteit van de training en de rustperioden tussen de EMS-trainingssessies. En zo zal je altijd begeleid worden door een opgeleide en gecertificeerde EMS-trainer.

din norm voor bodytec apparatuur

“When you have fun, it changes all the pressure into pleasure”

bedrijfsfitness bodytec

Sport met korting dankzij bedrijfsfitness Nederland

Goed nieuws! Wij zijn aangesloten bij het sportnetwerk van Bedrijfsfitness Nederland. Dit betekent dat je voordelig bij ons kunt sporten via de bedrijfsfitnessregeling van je werkgever. Bespaar tot wel 50% korting op jouw sportabonnement. Een gezonde zaak!

Nieuwsgierig geworden? Check of je in aanmerking komt voor korting via je werkgever op www.bedrijfsfitnessnederland.nl!

Meld je aan voor een Bodytec training

Ben je benieuwd naar de Bodytec training van AllwaysFit? Wil je graag meer informatie over hoe een Bodytec training gaat? Neem dan direct contact met ons op via 085-0770707. Wil je liever mailen? Mail voor onze locatie in Spijkenisse naar spijkenisse@allwaysfit.nl. Voor onze locatie in Schiedam mail je naar schiedam@allwaysfit.nl. Je kunt uiteraard ook contact opnemen via het contactformulier op de website. Meld je aan voor de Bodytec training van AllwaysFit.

Neem contact op