AllwaysFit
5.0
Gebaseerd op 49 recensies
powered by Google
js_loader

Personal training Spijkenisse

Personal training

 • Het gewenste doel
 • De belastbaarheid
 • Het herstellend vermogen
 • Lichaamstype
 • Persoonlijkheid

Personal training en fysiotherapie in Spijkenisse

Ben je op zoek naar een fysiotherapeut in Spijkenisse? Wil je personal training of Bodytec training volgen? Of heb je behoefte aan een voedingscoach? AllwaysFit biedt jou dit allemaal! Wij zijn gespecialiseerde personal trainers en beschikken over veel ervaring in het begeleiden van sporters bij het behalen van hun doelstelling. Samen met jou stellen we realistische doelen op en zijn wij erop gericht om het beste uit jou als persoon te halen. Wil je direct fysio of Bodytec volgen? Of wens je een voedingscoach of personal trainer in te schakelen in Spijkenisse? Neem dan snel contact met ons op of lees verder om meer te weten te komen over ons aanbod.

Personal training

Heb je behoefte aan een personal trainer in Spijkenisse? Omdat je wilt afvallen, wilt trainen voor een wedstrijd of juist functioneel wilt trainen? Onze personal training geeft jou net even dat extra steuntje in de rug om jouw doelen te behalen. Wij maken een trainingsprogramma op maat, waar diverse factoren in terugkomen. Denk aan: je gewenste doel, jouw belastbaarheid, je herstellende vermogen en lichaamstype en jouw persoonlijkheid. Om tot deze informatie te komen, worden diverse gezondheidstests en assessments uitgevoerd. Meer weten? Neem gerust contact met ons op vanuit Spijkenisse voor verdere informatie.

Fysiotherapie

Wil je een fysiotherapeut in Spijkenisse inzetten? Dan kun je bij AllwaysFit terecht voor manueel- en sportfysiotherapie. De manueeltherapeut specialiseert zich in het bewegend functioneren van een specifiek gewricht. Dit terwijl een fysiotherapeut de nadruk legt op de aansturing en motorische werking van zowel alle spieren als het skelet. Gedurende de fysio wordt nadrukkelijk gewerkt aan het herwinnen van de beweeglijkheid van jouw schouder, nek of rug en wordt het lichaam geactiveerd en gecorrigeerd om terugkerende klachten te voorkomen. Dit gebeurt geheel volgens een voor jou persoonlijk opgesteld behandelplan. Met onze effectieve en op maat gemaakte methodes, kunnen wij zo snel resultaat boeken.

Daarom AllwaysFit

De missie van AllwaysFit is het beste uit een persoon te halen. Wat jij wil doen, daar kiezen wij samen voor.

Bij AllwaysFit ben je aan het juist adres voor:

 • Personal training
 • Bodytec
 • Trainingsprogramma op maat
 • Voedingsadvies en coaching
 • Sportvasten
 • Efficiënt trainen
 • Trainen voor een gezonde levensstijl
 • Behaal jouw eigen doelen

Personal training hellevoetsluis

Allways Fit doelgericht

DOELGERICHT

Doordat wij van te voren een doel bepalen, weten we waar we naar toe werken.

Allways Fit persoonlijk

PERSOONLIJK

Persoonlijke aandacht, door persoonlijke begeleiding halen wij het maximale uit jezelf.

Allways Fit enthousiast

ENTHOUSIAST

Enthousiaste trainers en begeleiders maken sporten echt leuk, niet langer met tegenzin trainen.

Allways Fit gediplomeerd

GEDIPLOMEERD

Al onze trainers en begeleiders zijn op hoog niveau gediplomeerd en weten wat ze doen.

Allways Fit

Bodytec

Wil je in een korte tijd veel resultaat behalen met krachttraining? Kies in Spijkenisse dan voor Bodytec. Met Bodytec voer je binnen 20 minuten diverse oefeningen uit, welke gestimuleerd worden door elektrische impulsen die aan jouw lichaam worden afgegeven. De training is geschikt voor jong tot oud. Met deze full body workout kun je meer resultaat behalen, dan wanneer je lang in de sportschool zwoegt. Kies daarom ook voor Bodytec!

Voedingscoach

Is gezond eten jouw doel? Kies dan voor een personal voedingscoach in Spijkenisse. Wij stemmen ons voedingsadvies geheel op maat af. In ons speciale BenFit-programma, krijg je een individueel wekelijks voedingsadvies. Tevens krijg je een boodschappenlijst mee die geheel op jou is afgestemd. Er wordt hierbij voorafgaand gekeken naar wat jouw lichaam nodig heeft, wat voor werk je doet en of en hoeveel je sport. Hierbij ondersteunen wij ook een verantwoord gewichtsverlies. Meer weten over onze voedingscoach? Neem dan contact op met AllwaysFit in Spijkernisse!

Gratis adviesgesprek

AllwaysFit begeleid je met fysieke en mentale processen en bied je de juiste hulpmiddelen om jouw doel effectief te realiseren. Klinkt goed? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan bij een van onze begeleiders.

Personal Training

geheel op maat

vanaf €54per sessie
 • 1 op 1 training
 • Training Sessies van 1 uur
 • Voedingsschema & begeleiding
 • Optioneel: Bodytec (inbegrepen)
 • Personal coaching

Sportvasten

Heb je interesse in sportvasten? Dit betreft een combinatie van gezond eten, vasten en sporten. Gedurende deze 10-daagse trainingsmethode, wordt jouw lichaam geheel overgeschakeld van suikerverbranding naar vetverbranding.

Deze effectieve methode zorgt ervoor dat je snel vet verbrand en het resultaat blijvend is (mits je uiteraard blijft sporten en gezond blijft eten). Voor meer informatie kan je terecht bij onze personal coaches in Spijkernisse.

Vegan Switch

Het is algemeen bekend dat als je wilt afvallen, je meer moet bewegen en anders moet gaan eten. Overgewicht is echter niet alleen het gevolg van te veel eten en te weinig bewegen. Het komt ook door vervuiling van het lichaam door gifstoffen.

De Vegan Switch van 10 dagen helpt jou afvallen terwijl je toch veel mag eten. Je haalt meer uit het leven met een gezond en fit lichaam. De Vegan Switch is een gezonde combinatie van eten en bewegen met ondersteuning van voedingssupplementen.

Allways Fit

“When you have fun, it changes all the pressure into pleasure”

Schakel AllwaysFit in Spijkenisse in

Heb jij interesse in personal training, fysiotherapie of een voedingscoach in Spijkenisse? Of wil jij je bezig gaan houden met sportvasten of Bodytec? Neem dan vandaag nog contact op met de professionals van AllwaysFit! In een kennismakingsgesprek informeren wij jou graag over de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben. Je kunt contact met ons opnemen middels: 085-0770707 of mail naar spijkenisse@allwaysfit.nl. Onze personal trainer, voedingscoach of fysiotherapeut biedt jou dan spoedig de beste ondersteuning in Spijkenisse!

Neem contact op