AllwaysFit
5.0
Gebaseerd op 49 recensies
powered by Google
js_loader

Personal training Rotterdam

Personal training

 • Het gewenste doel
 • De belastbaarheid
 • Het herstellend vermogen
 • Lichaamstype
 • Persoonlijkheid

Fysiotherapie en personal training in Rotterdam

Zoek je een professionele fysiotherapeut in Rotterdam? Zoek je personal training of Bodytec training? Of een voedingscoach? Bel AllwaysFit! Wij kunnen jou dit allemaal onder één dak bieden! Als professionele personal trainers hebben wij al veel ervaring op mogen doen in de begeleiding van sporters bij het bereiken van hun doelen.

In samenwerking met jou stellen wij realistische doelen op die het beste uit jou als persoon halen. Wil je Bodytec of fysio volgen? Of wens je juist een voedingscoach of personal trainer in Rotterdam, zodat je aan jouw doelen kunt werken? Neem dan direct contact op met ons of lees verder om meer te weten te komen over ons uitgebreide aanbod.

Fysiotherapie

Wil je een fysiotherapeut in Rotterdam of omgeving inschakelen? Bij AllwaysFit ben je op de juiste plaats voor manuele- of sportfysiotherapie. De manuele therapeut zal zich richten op het bewegend functioneren van een gewricht. Dit terwijl de fysiotherapeut de nadruk legt op de motorische werking en aansturing van al jouw spieren en het skelet. Bij fysiotherapie wordt er nadrukkelijk gewerkt aan de herwinning van beweeglijkheid aan nek, schouders en rug. Hierbij wordt jouw lichaam geactiveerd en gecorrigeerd. Hierdoor zullen in de toekomst klachten niet snel weer ontstaan. Wij doen dit geheel middels ons op maat gemaakte behandelplan. Met behulp van effectieve methodes, zal met jou al snel een resultaat worden behaald.

Personal training

Maak jij ook de keuze voor personal training in Rotterdam? Wil je graag afvallen? Functioneel trainen? Of aan de slag voor een wedstrijd? Met onze personal trainer heb je een extra steun in de rug bij het behalen van al jouw sportieve doelen. Wij maken ons trainingsprogramma geheel op maat voor jou. Er wordt hierbij aandacht geschonken aan diverse factoren. Je kunt hierbij denken aan jouw doelen, belastbaarheid, herstellende vermogen, persoonlijkheid en je lichaamstype. Om deze informatie te verkrijgen, zullen er voorafgaand een aantal assessments en gezondheidstesten worden afgenomen. Wil je hier meer over weten? Neem dan eens contact op met onze adviseur vanuit Rotterdam en maak een afspraak!

Daarom AllwaysFit

De missie van AllwaysFit is het beste uit een persoon te halen. Wat jij wil doen, daar kiezen wij samen voor.

Bij AllwaysFit ben je aan het juist adres voor:

 • Personal training
 • Bodytec
 • Trainingsprogramma op maat
 • Voedingsadvies en coaching
 • Sportvasten
 • Efficiënt trainen
 • Trainen voor een gezonde levensstijl
 • Behaal jouw eigen doelen

Personal training Rotterdam

Allways Fit doelgericht

DOELGERICHT

Doordat wij van te voren een doel bepalen, weten we waar we naar toe werken.

Allways Fit persoonlijk

PERSOONLIJK

Persoonlijke aandacht, door persoonlijke begeleiding halen wij het maximale uit jezelf.

Allways Fit enthousiast

ENTHOUSIAST

Enthousiaste trainers en begeleiders maken sporten echt leuk, niet langer met tegenzin trainen.

Allways Fit gediplomeerd

GEDIPLOMEERD

Al onze trainers en begeleiders zijn op hoog niveau gediplomeerd en weten wat ze doen.

Allways Fit

Bodytec

Wil je direct een resultaat boeken met krachttraining? Maak in Rotterdam dan de keuze voor Bodytec! Al velen zijn je voorgegaan. Bij Bodytec wordt er voor 20 minuten lang aan jouw spieren gewerkt door middel van diverse oefeningen. De oefeningen worden gestimuleerd door elektrische impulsen die aan jouw lichaam worden afgegeven. Bodytec is voor jong en oud geschikt. Met onze full body workout boek je meer resultaat dan wanneer je urenlang in de sportschool aan het werk bent. Maak daarom ook de keuze voor Bodytec!

Voedingscoach

Wil jij gezonder eten? Maak dan de keuze voor een voedingscoach in Rotterdam. Het voedingsadvies wordt geheel op maat afgestemd. Wij bieden een speciaal BenFit-programma aan, waarbij je wekelijks voedingsadvies krijgt. Ook krijg je een boodschappenlijst mee die geheel op jou is afgestemd. We kijken naar wat jouw lichaam nodig heeft, of je aan sport doet en welk werk je doet. Onze voedingscoach biedt jou de beste ondersteuning bij een verantwoord gewichtsverlies. Wil je meer weten over onze voedingscoach? Bel dan direct naar AllwaysFit!

Gratis adviesgesprek

AllwaysFit begeleid je met fysieke en mentale processen en bied je de juiste hulpmiddelen om jouw doel effectief te realiseren. Klinkt goed? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan bij een van onze begeleiders.

Personal Training

geheel op maat

vanaf €54per sessie
 • 1 op 1 training
 • Training Sessies van 1 uur
 • Voedingsschema & begeleiding
 • Optioneel: Bodytec (inbegrepen)
 • Personal coaching

Sportvasten

Wil je gaan sportvasten? Sportvasten betreft een combinatie van vasten, sporten en gezond eten. Dit is een 10-daagse trainingsmethode waarbij jouw lichaam zich vanzelf overschakelt van suikerverbranding naar vetverbranding. Dit is een bewezen effectieve methode die ervoor zorgt dat jouw vet snel verbrand wordt. Het resultaat is blijvend. Echter zul je dan wel moeten blijven sporten en gezond blijven eten.

Vegan Flex

Vrijwel iedereen is op de hoogte van het feit dat als je wilt afvallen, je meer moet bewegen en anders moet gaan eten. Overgewicht is echter niet alleen het gevolg van te veel eten en te weinig bewegen. Het komt ook door vervuiling van het lichaam door gifstoffen. De Vegan Flex van 10 dagen helpt je afvallen terwijl je toch veel mag eten. Je haalt meer uit het leven met een gezond en fit lichaam. De Vegan Flex is een gezonde combinatie van eten en bewegen met ondersteuning van voedingssupplementen.

Allways Fit

“When you have fun, it changes all the pressure into pleasure”

Zet AllwaysFit in Rotterdam in

Wil jij ook personal training volgen in Rotterdam of gebruik maken van fysiotherapie? Of heb je de wens een voedingscoach in te schakelen? Ook bij interesse in sportvasten of Bodytec, ben je van harte welkom bij AllwaysFit! Middels een kennismakingsgesprek informeren wij je graag over al onze mogelijkheden. Neem daarom vandaag nog contact met ons op via: 085-0770707. Onze personal trainer, voedingscoach of fysiotherapeut biedt jou dan snel de beste ondersteuning in Rotterdam.

Neem contact op