AllwaysFit
5.0
Gebaseerd op 49 recensies
powered by Google
js_loader

Personal training Ridderkerk

Personal training

 • Het gewenste doel
 • De belastbaarheid
 • Het herstellend vermogen
 • Lichaamstype
 • Persoonlijkheid

Fysiotherapie en personal training in Ridderkerk

Ben je op zoek naar een fysiotherapeut in de omgeving van Ridderkerk? Of zoek je naar personal training of Bodytec training? Of wil je graag meer advies over voeding van onze voedingscoach? Kom dan naar AllwaysFit. AllwaysFit biedt veel verschillende manieren aan om een gezondere leefstijl te creëren. Samen met jou kijken we naar wat jouw wens is en hoe we deze behalen. Wie zijn wij? Wij zijn gespecialiseerde personal trainers die al over veel ervaring beschikken in het begeleiden van sporters bij het behalen van hun doelen. Heb je interesse in de trainingen die AllwaysFit aanbiedt? Maak dan vandaag nog de keuze voor een gezond en sportief leven en neem contact op met AllwaysFit!

Fysiotherapie in Ridderkerk

Ben je het ook helemaal zat? Dat je altijd pijn hebt bij elke beweging die je maakt? Ben je woonachtig in Ridderkerk en op zoek naar een fysiotherapeut? Zoals je weet is het belangrijk dat je niet te lang door blijft lopen met deze pijn. Maak direct een afspraak bij AllwaysFit. AllwaysFit biedt je zowel manuele- als sportfysiotherapie aan. Samen met jou maken wij een behandelplan helemaal op maat. Door de diversiteit aan methodieken behaal je snel een resultaat.

Meer resultaat met personal training

Woon je in Ridderkerk en ben je op zoek naar personal training? Wil je jouw leefstijl veranderen en heb je de wens om af te vallen? Of misschien extra trainen voor een wedstrijd? Onze personal trainer biedt jou een extra steuntje in de rug bij het behalen van jouw sportieve doelen. Het trainingsprogramma van AllwaysFit is op maat gemaakt. Er wordt gedacht aan meerdere factoren. Denk hierbij aan jouw lichaamstype, herstellend vermogen, jouw doelen en jouw persoonlijkheid. Om dit goed in beeld te krijgen en een plan op maat te maken worden er voorafgaand assessments en gezondheidstesten gedaan. Ben je benieuwd wat dit inhoudt? Bel dan nu met AllwaysFit en vraag naar een intakegesprek!

Daarom AllwaysFit

De missie van AllwaysFit is het beste uit een persoon te halen. Wat jij wil doen, daar kiezen wij samen voor.

Bij AllwaysFit ben je aan het juist adres voor:

 • Personal training
 • Bodytec
 • Trainingsprogramma op maat
 • Voedingsadvies en coaching
 • Sportvasten
 • Efficiënt trainen
 • Trainen voor een gezonde levensstijl
 • Behaal jouw eigen doelen

Personal training ridderkerk

Allways Fit doelgericht

DOELGERICHT

Doordat wij van te voren een doel bepalen, weten we waar we naar toe werken.

Allways Fit persoonlijk

PERSOONLIJK

Persoonlijke aandacht, door persoonlijke begeleiding halen wij het maximale uit jezelf.

Allways Fit enthousiast

ENTHOUSIAST

Enthousiaste trainers en begeleiders maken sporten echt leuk, niet langer met tegenzin trainen.

Allways Fit gediplomeerd

GEDIPLOMEERD

Al onze trainers en begeleiders zijn op hoog niveau gediplomeerd en weten wat ze doen.

Allways Fit

Bodytec

Wil je snel een resultaat behalen met krachttraining? Kies in Ridderkerk dan ook voor Bodytec. Al velen hebben hier al voor gekozen. Tijdens Bodytec werken wij 20 minuten aan jouw spieren en worden er vele oefeningen uitgevoerd. Deze oefeningen worden door elektrische impulsen gestimuleerd en ter plekke aan jouw lichaam afgegeven. Bodytec is voor zowel jong als oud geschikt. Doe je een full body workout, dan zul je sneller een resultaat krijgen dan wanneer je uren sport in de sportschool. Kies daarom ook voor Bodytec!

Voedingscoach

Wil je gezonder eten en een fitte leefstijl nastreven? Wil je graag meer weten over wat een gezonde voeding is en ben je woonachtig in Ridderkerk? Kom dan naar AllwaysFit. Het BenFit programma van AllwaysFit geeft je meer informatie over gezonde voeding. Het is geen dieet. Het programma sluit volledig aan bij jouw levensstijl waardoor je dit programma als je wilt je leven lang volhoudt! Wens je meer informatie over onze voedingscoach? Bel dan snel naar AllwaysFit! Wij staan je graag te woord.

Gratis adviesgesprek

AllwaysFit begeleid je met fysieke en mentale processen en bied je de juiste hulpmiddelen om jouw doel effectief te realiseren. Klinkt goed? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan bij een van onze begeleiders.

Personal Training

geheel op maat

vanaf €54per sessie
 • 1 op 1 training
 • Training Sessies van 1 uur
 • Voedingsschema & begeleiding
 • Optioneel: Bodytec (inbegrepen)
 • Personal coaching

Sportvasten

Ben je van plan om te gaan sportvasten? Sportvasten is een combinatie van gezond eten, vasten en sporten. Gedurende de 10-daagse trainingsmethode zal jouw lichaam zich overschakelen van suikerverbranding naar vetverbranding. Dit is een bewezen effectieve methode welke jou echt helpt om snel van overtollig vet af te komen. Het resultaat van de training is blijvend, mits je blijft sporten en gezond blijft eten uiteraard.

Vegan Flex

Vrijwel iedereen weet wel dat als je wilt afvallen, je meer moet bewegen en anders moet gaan eten. Overgewicht is echter niet alleen het gevolg van te veel eten en te weinig bewegen. Het komt ook door vervuiling van het lichaam door gifstoffen. De Vegan Flex van 10 dagen helpt jou hierbij. Je gaat afvallen terwijl je toch veel mag eten. Je haalt meer uit het leven met een gezond en fit lichaam. De Vegan Flex is een gezonde combinatie van eten en bewegen met ondersteuning van voedingssupplementen.

Allways Fit

“When you have fun, it changes all the pressure into pleasure”

Contact opnemen met AllwaysFit

Wil je graag meer informatie over wat AllwaysFit voor jou betekent? Of wil je graag meer informatie over fysiotherapie, personal training of een voedingscoach?Neem dan contact met ons op via: 085-0770707 of mail naar spijkenisse@allwaysfit.nl. Wanneer je woonachtig bent in Ridderkerk en jij je levensstijl wilt veranderen kom je naar AllwaysFit!

Neem contact op