AllwaysFit
5.0
Gebaseerd op 49 recensies
powered by Google
js_loader

Personal training Oud Beijerland

Personal training

 • Het gewenste doel
 • De belastbaarheid
 • Het herstellend vermogen
 • Lichaamstype
 • Persoonlijkheid

Fysiotherapie en personal training in Oud Beijerland

Fysiotherapie in Oud Beijerland gezocht? Of zoek je naar personal training of Bodytec training? Of een voedingscoach? Bel nu AllwaysFit! Wij hebben jou veel te bieden. Als gespecialiseerde personal trainers hebben wij de juiste ervaring in huis in de begeleiding van sporters richting het bereiken van hun doelen. In samenwerking met jou stellen wij realistische doelen op die het grootste uit jezelf halen. Wil je fysio of Bodytec beoefenen? Of een voedingscoach of personal trainer inzetten in Oud Beijerland. Kies vandaag nog voor het maken van een sportieve start en bel direct naar AllwaysFit!

Fysiotherapie

Wil jij ook hulp van een fysiotherapeut in Oud Beijerland? Wij bieden jou dan zowel manuele- als sportfysiotherapie aan. De manueel therapeut stimuleert het bewegend functioneren van een van jouw gewrichten. De fysiotherapeut legt de nadruk op de motorische werking en aansturing van al jouw spieren en het skelet. Het doel hierbij is om de beweeglijkheid van jouw nek, rug of schouders terug te krijgen. Jouw lichaam wordt hierbij geactiveerd en gecorrigeerd. Klachten keren hierdoor niet snel weer terug. Jouw behandelplan maken wij geheel op maat. Door diverse methodes in te zetten, kunnen wij snel tot een goed resultaat komen met jou.

Personal training

Wil jij ook voor personal training kiezen in Oud Beijerland? Wil je afvallen? Trainen voor een wedstrijd? Of functioneel trainen? Dan kan onze personal trainer jou net wat extra steun bieden bij het behalen van je sportieve doelen. Wij maken ons trainingsprogramma geheel op maat, waarbij wij ook aandacht besteden aan diverse factoren. Denk aan jouw herstellend vermogen, doelen, lichaamstype, maar ook jouw persoonlijkheid. Om dit in kaart te brengen, nemen wij vooraf gezondheidstesten en assessments af. Wil je weten wat deze inhouden? Neem dan nu contact op met AllwaysFit vanuit Oud Beijerland en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek!

Daarom AllwaysFit

De missie van AllwaysFit is het beste uit een persoon te halen. Wat jij wil doen, daar kiezen wij samen voor.

Bij AllwaysFit ben je aan het juist adres voor:

 • Personal training
 • Bodytec
 • Trainingsprogramma op maat
 • Voedingsadvies en coaching
 • Sportvasten
 • Efficiënt trainen
 • Trainen voor een gezonde levensstijl
 • Behaal jouw eigen doelen

Personal training oud beijerland

Allways Fit doelgericht

DOELGERICHT

Doordat wij van te voren een doel bepalen, weten we waar we naar toe werken.

Allways Fit persoonlijk

PERSOONLIJK

Persoonlijke aandacht, door persoonlijke begeleiding halen wij het maximale uit jezelf.

Allways Fit enthousiast

ENTHOUSIAST

Enthousiaste trainers en begeleiders maken sporten echt leuk, niet langer met tegenzin trainen.

Allways Fit gediplomeerd

GEDIPLOMEERD

Al onze trainers en begeleiders zijn op hoog niveau gediplomeerd en weten wat ze doen.

Allways Fit

Bodytec

Wil je snel een resultaat boeken door middel van krachttraining? Maak in Oud Beijerland dan ook de keuze voor Bodytec. Velen zijn jou al voorgegaan. Bij Bodytec werken wij 20 minuten lang aan jouw spieren en worden er diverse oefeningen gedaan. De oefeningen zullen door elektrische impulsen worden gestimuleerd en direct aan jouw lichaam worden afgegeven. Bodytec is er voor jong en oud. Doe je een full body workout, dan heb je straks sneller een resultaat dan wanneer je uren in de sportschool aan het sporten bent. Maak daarom ook de keuze voor Bodytec!

Voedingscoach

Wil jij graag gezond gaan eten en een fitte leefstijl hanteren? Ga dan in zee met onze voedingscoach in Oud Beijerland. Deze maakt jouw voedingsadvies geheel op maat. Ook krijg je wekelijks een boodschappenlijst op maat van ons mee. We kijken hierbij vooraf goed naar wat de behoeften van jouw lichaam zijn, welk werk je doet en of je ook sport. De voedingscoach biedt jou de beste ondersteuning bij het verantwoord verliezen van gewicht. Meer weten over onze voedingscoach? Bel dan snel naar AllwaysFit!

Gratis adviesgesprek

AllwaysFit begeleid je met fysieke en mentale processen en bied je de juiste hulpmiddelen om jouw doel effectief te realiseren. Klinkt goed? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan bij een van onze begeleiders.

Personal Training

geheel op maat

vanaf €54per sessie
 • 1 op 1 training
 • Training Sessies van 1 uur
 • Voedingsschema & begeleiding
 • Optioneel: Bodytec (inbegrepen)
 • Personal coaching

Sportvasten

Wil je graag gaan sportvasten? Sportvasten betreft een combinatie van vasten, gezond eten en uiteraard sport! Bij de 10-daagse trainingsmethode schakelt jouw lichaam zich over van een suikerverbranding naar vetverbranding. De methode is bewezen effectief en helpt jou om snel vet te verbranden. Tevens heeft de training een blijvend resultaat. Echter dien je dan wel te blijven sporten en gezond te blijven eten.

Vegan Flex

Vrijwel iedereen weet: wie wil afvallen, moet meer bewegen en anders gaan eten. Overgewicht is echter niet alleen het gevolg van te veel eten en te weinig bewegen. Het komt ook door vervuiling van het lichaam door gifstoffen. De Vegan Flex van 10 dagen in Oud-Beijerland helpt jou afvallen terwijl je toch veel mag eten. Je haalt meer uit het leven met een gezond en fit lichaam. De Vegan Flex is een gezonde combinatie van eten en bewegen met ondersteuning van voedingssupplementen.

Allways Fit

“When you have fun, it changes all the pressure into pleasure”

Zet AllwaysFit in Oud Beijerland in

Wens jij personal training of fysiotherapie in Oud Beijerland? Zoek je een voedingscoach? Wil je Bodytec beoefenen of gaan sportvasten? Dan hebben wij jou veel te bieden. Middels een kennismakingsgesprek informeren wij jou graag over onze vele mogelijkheden. Wil je meteen een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op middels: 085-0770707 of mail naar spijkenisse@allwaysfit.nl. Onze personal trainer, voedingscoach of fysiotherapeut van AllwaysFit is jou dan snel ter ondersteuning in Oud Beijerland!

Neem contact op