AllwaysFit
5.0
Gebaseerd op 49 recensies
powered by Google
js_loader

Personal training Maassluis

Personal training

 • Het gewenste doel
 • De belastbaarheid
 • Het herstellend vermogen
 • Lichaamstype
 • Persoonlijkheid

Fysiotherapie en personal training in Maassluis

Wens je fysiotherapie in Maassluis? Ben je op zoek naar personal training of Bodytec training? Of een voedingscoach? Bel nu AllwaysFit! Wij hebben jou veel te bieden. Als professionele personal trainers hebben wij veel ervaring in de begeleiding van sporters bij het bereiken van hun doelen. Samen met jou maken wij realistische doelen die het beste uit jou als persoon halen. Ben je geïnteresseerd in fysio of Bodytec? Of wil je een voedingscoach of personal trainer in Maassluis inzetten? Maak dan vandaag nog de keuze om voor jouw doelen te gaan en neem direct contact met ons op!

Fysiotherapie

Wens je gebruik te maken van een fysiotherapeut in Maassluis of omgeving? Bij AllwaysFit ben je dan op de juiste plek voor zowel manuele- als sportfysiotherapie. De manueel therapeut houdt zich bezig met het bewegend functioneren van een specifiek gewricht. De fysiotherapeut echter, houdt zich bezig met de motorische werking en aansturing van al jouw spieren, inclusief je skelet. Het doel is hierbij de beweeglijkheid van jouw nek, rug en schouders terugwinnen.

Dit door jouw lichaam te activeren en te corrigeren. Zo zullen klachten niet snel weer ontstaan. Hierbij maken wij jouw behandelplan geheel op maat. Met de inzet van diverse methodes, wordt er zo snel een resultaat geboekt met jou.

Personal training

Wil jij ook voor personal training kiezen in Maassluis? Wil je graag afvallen, voor een wedstrijd trainen of functioneel trainen? Met onze personal trainer heb je net wat meer steun bij het behalen van jouw sportieve doelstelling. Wij maken ons trainingsprogramma op maat, waarbij wij ook aandacht besteden aan een aantal belangrijke factoren. Denk aan jouw herstellend vermogen, jouw doelen, lichaamstype en jouw persoonlijkheid.

Om dit in kaart te brengen, zullen wij vooraf enkele gezondheidstesten afnemen. Wil je weten hoe dit gaat? Neem dan direct contact op met ons vanuit Maassluis voor een afspraak!

Daarom AllwaysFit

De missie van AllwaysFit is het beste uit een persoon te halen. Wat jij wil doen, daar kiezen wij samen voor.

Bij AllwaysFit ben je aan het juist adres voor:

 • Personal training
 • Bodytec
 • Trainingsprogramma op maat
 • Voedingsadvies en coaching
 • Sportvasten
 • Efficiënt trainen
 • Trainen voor een gezonde levensstijl
 • Behaal jouw eigen doelen

Personal training maassluis

Allways Fit doelgericht

DOELGERICHT

Doordat wij van te voren een doel bepalen, weten we waar we naar toe werken.

Allways Fit persoonlijk

PERSOONLIJK

Persoonlijke aandacht, door persoonlijke begeleiding halen wij het maximale uit jezelf.

Allways Fit enthousiast

ENTHOUSIAST

Enthousiaste trainers en begeleiders maken sporten echt leuk, niet langer met tegenzin trainen.

Allways Fit gediplomeerd

GEDIPLOMEERD

Al onze trainers en begeleiders zijn op hoog niveau gediplomeerd en weten wat ze doen.

Allways Fit

Bodytec

Wil je snel resultaat behalen met krachttraining? Maak in Maassluis dan de keuze voor Bodytec. Velen hebben deze keuze al gemaakt. Er wordt bij Bodytec 20 minuten lang aan jouw spieren gewerkt door verschillende oefeningen te doen. Deze oefeningen worden gestimuleerd door elektrische impulsen die aan jouw lichaam afgegeven worden. Bodytec is geschikt voor zowel jong als oud. Met onze full body workout boek je sneller resultaat dan wanneer je urenlang in de sportschool staat te zwoegen. Kies ook voor Bodytec!

Voedingscoach

Wil jij graag gezond gaan eten? Maak dan ook de keuze voor een voedingscoach in Maassluis. Ons voedingsadvies maken wij op maat voor jou. Middels ons speciale BenFit programma krijg je wekelijks een voedingsadvies. Ook krijg je een op maat gemaakte boodschappenlijst mee. Hierbij kijken we naar de behoeften van jouw lichaam, of je sport beoefent en welk werk je verricht. Zodoende biedt onze voedingscoach jou de beste ondersteuning bij het verantwoord verliezen van gewicht. Wil je meer weten over onze voedingscoach? Bel dan vandaag nog naar AllwaysFit!

Gratis adviesgesprek

AllwaysFit begeleid je met fysieke en mentale processen en bied je de juiste hulpmiddelen om jouw doel effectief te realiseren. Klinkt goed? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan bij een van onze begeleiders.

Personal Training

geheel op maat

vanaf €54per sessie
 • 1 op 1 training
 • Training Sessies van 1 uur
 • Voedingsschema & begeleiding
 • Optioneel: Bodytec (inbegrepen)
 • Personal coaching

Sportvasten

Wil je gaan sportvasten? Sportvasten betreft een combinatie van gezond eten, sporten en vasten. Gedurende deze 10-daagse trainingsmethode schakelt jouw lichaam zich over van suikerverbranding naar vetverbranding. Het is een effectieve en bewezen methode welke je helpt om snel vet te verbranden. Het resultaat van de training is blijvend, maar dan is het wel de bedoeling om te blijven sporten en gezond te blijven eten.

Vegan Flex

Wie wil afvallen, moet meer bewegen en anders gaan eten. Dat is bekend. Toch? Overgewicht is echter niet alleen het gevolg van te veel eten en te weinig bewegen. Het komt ook door vervuiling van het lichaam door gifstoffen. De Vegan Flex van 10 dagen helpt jou hierbij. Je gaat afvallen terwijl je toch veel mag eten. Je haalt meer uit het leven met een gezond en fit lichaam. De Vegan Flex is een gezonde combinatie van eten en bewegen met ondersteuning van voedingssupplementen.

Allways Fit

“When you have fun, it changes all the pressure into pleasure”

Zet AllwaysFit in Maassluis in

Wil jij personal training of fysiotherapie in Maassluis? Zoek je een voedingscoach? Of wil je gaan sportvasten of Bodytec volgen? Dan ben je bij ons van harte welkom. Middels een kennismakingsgesprek kunnen wij jou geheel over onze mogelijkheden informeren. Wil je een afspraak maken? Neem dan contact op via: 085-0770707 of mail naar spijkenisse@allwaysfit.nl. Onze personal trainer, voedingscoach of fysiotherapeut van AllwaysFit biedt jou in Maassluis dan spoedig de beste ondersteuning!

Neem contact op