AllwaysFit
5.0
Gebaseerd op 49 recensies
powered by Google
js_loader

Personal training Hellevoetsluis

Personal training

 • Het gewenste doel
 • De belastbaarheid
 • Het herstellend vermogen
 • Lichaamstype
 • Persoonlijkheid

Fysiotherapie en personal training in Hellevoetsluis

Op zoek naar fysiotherapie in Hellevoetsluis? Of zoek je naar personal training of Bodytec training? Of een voedingscoach? Bel nu AllwaysFit! Wij bieden jou namelijk veel. Onze gespecialiseerde personal trainers beschikken over veel ervaring in het begeleiden van sporters naar het bereiken van hun doel. Samen met jou worden realistische doelen opgesteld die het beste uit jou als persoon zullen halen. Wens je fysio of Bodytec te volgen? Of wil je een personal trainer of voedingscoach in Hellevoetsluis inschakelen? Kies dan vandaag nog voor een nieuwe start en neem direct contact op met AllwaysFit!

Fysiotherapie

Wil je gebruik maken van een fysiotherapeut in Hellevoetsluis? Dan ben je bij ons op de juiste plaats voor zowel manuele- als sportfysiotherapie. De manueel therapeut werkt aan het bewegend functioneren van een bepaald gewricht. Dit terwijl de fysiotherapeut zich richt op alle spieren, het skelet en de motorische werking en aansturing hiervan. De doelstelling is hierbij altijd om de beweeglijkheid van jouw nek, schouders of rug terug te krijgen. Dit doen wij door jouw lichaam te activeren, alsmede te corrigeren. Klachten zullen hierdoor niet snel weer terugkeren.

Jouw behandelplan zullen wij geheel op maat maken. Door diverse methodes te gebruiken, boeken wij snel een resultaat met jou.

Personal training

Kies jij ook voor personal training in Hellevoetsluis? Heb je de wens af te vallen, functioneel te trainen of aan de slag te gaan voor een wedstrijd? Onze personal trainer biedt jou net wat meer steun bij het behalen van welk sportief doel je ook voor ogen hebt. Ons trainingsprogramma maken wij op maat, waarbij ook aandacht besteedt wordt aan belangrijke factoren. Je kunt hierbij denken aan jouw doelen, herstellend vermogen, persoonlijkheid en lichaamstype. Om hier een beeld van te krijgen, worden vooraf enkele gezondheidstesten afgenomen. Ben je benieuwd hoe dit in zijn werking gaat? Neem dan direct contact op met AllwaysFit vanuit Hellevoetsluis en maak een afspraak!

Daarom AllwaysFit

De missie van AllwaysFit is het beste uit een persoon te halen. Wat jij wil doen, daar kiezen wij samen voor.

Bij AllwaysFit ben je aan het juist adres voor:

 • Personal training
 • Bodytec
 • Trainingsprogramma op maat
 • Voedingsadvies en coaching
 • Sportvasten
 • Efficiënt trainen
 • Trainen voor een gezonde levensstijl
 • Behaal jouw eigen doelen

Personal training hellevoetsluis

Allways Fit doelgericht

DOELGERICHT

Doordat wij van te voren een doel bepalen, weten we waar we naar toe werken.

Allways Fit persoonlijk

PERSOONLIJK

Persoonlijke aandacht, door persoonlijke begeleiding halen wij het maximale uit jezelf.

Allways Fit enthousiast

ENTHOUSIAST

Enthousiaste trainers en begeleiders maken sporten echt leuk, niet langer met tegenzin trainen.

Allways Fit gediplomeerd

GEDIPLOMEERD

Al onze trainers en begeleiders zijn op hoog niveau gediplomeerd en weten wat ze doen.

Allways Fit

Bodytec

Wens je een snel resultaat met krachttraining? Kies dan ook in Hellevoetsluis voor Bodytec.
Al velen gingen je voor. Bij Bodytec wordt er gedurende 20 minuten aan jouw spieren gewerkt door het doen van diverse oefeningen. De oefeningen worden gestimuleerd met elektrische impulsen. Deze worden direct aan jouw lichaam afgegeven. Bodytec is zeer geschikt voor jong en oud. Door het doen van een full body workout heb je straks sneller een resultaat dan wanneer je uren in de sportschool bezig bent. Ga daarom ook voor Bodytec!

Voedingscoach

Is het jouw doel gezonder te gaan eten? Kies dan snel voor onze voedingscoach in Hellevoetsluis. Wij maken jouw jouw voedingsadvies namelijk geheel op maat. Tevens kun je wekelijks een op maat gemaakte boodschappenlijst verwachten. Hierbij wordt vooraf gekeken naar wat de behoeften van jouw lichaam zijn, of je sport en welk werk je doet.
De voedingscoach zal jou de beste ondersteuning bieden bij een verantwoord gewichtsverlies. Wil je meer informatie over onze voedingscoach? Neem dan vandaag nog contact op met AllwaysFit!

Gratis adviesgesprek

AllwaysFit begeleid je met fysieke en mentale processen en bied je de juiste hulpmiddelen om jouw doel effectief te realiseren. Klinkt goed? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan bij een van onze begeleiders.

Personal Training

geheel op maat

vanaf €54per sessie
 • 1 op 1 training
 • Training Sessies van 1 uur
 • Voedingsschema & begeleiding
 • Optioneel: Bodytec (inbegrepen)
 • Personal coaching

Sportvasten

Heb je de interesse om te gaan sportvasten? Sportvasten is een combinatie van sporten, vasten en gezond eten. Tijdens de 10-daagse trainingsmethode zal jouw lichaam zich overschakelen van suikerverbranding naar vetverbranding. Het is een bewezen effectieve methode die jou helpt snel vet te verbranden. De training kent een blijvend resultaat. Het is echter wel de bedoeling om te blijven sporten en gezond te eten.

Vegan Flex

Ook jij weet wel dat wie wil afvallen, meer moet bewegen en anders moet gaan eten. Overgewicht komt overigens niet alleen door te veel eten en te weinig bewegen. Het komt ook door vervuiling van het lichaam door gifstoffen. De Vegan Flex van 10 dagen in Hellevoetsluis helpt jou afvallen terwijl je toch veel mag eten. Je haalt meer uit het leven met een gezond en fit lichaam. De Vegan Flex is een gezonde combinatie van eten en bewegen met ondersteuning van voedingssupplementen.

Allways Fit

“When you have fun, it changes all the pressure into pleasure”

Zet AllwaysFit in Hellevoetsluis in

Wil jij personal training of fysiotherapie beoefenen in Hellevoetsluis? Wil je een voedingscoach inschakelen? Gaan sportvasten of Bodytec beoefenen? Dan kunnen wij jou dit allemaal bieden. Via ons kennismakingsgesprek informeren wij jou graag over de mogelijkheden. Wil je direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via:
085-0770707 of mail naar spijkenisse@allwaysfit.nl. Onze personal trainer, voedingscoach of fysiotherapeut van AllwaysFit zal jou dan snel komen ondersteunen in Hellevoetsluis.

Neem contact op