skip to Main Content

Personal training Hellevoetsluis

Fysiotherapie en personal training in Hellevoetsluis

Op zoek naar fysiotherapie in Hellevoetsluis? Of zoek je naar personal training of Bodytec training? Of een voedingscoach? Bel nu AllwaysFit! Wij bieden jou namelijk veel. Onze gespecialiseerde personal trainers beschikken over veel ervaring in het begeleiden van sporters naar het bereiken van hun doel. Samen met jou worden realistische doelen opgesteld die het beste uit jou als persoon zullen halen. Wens je fysio of Bodytec te volgen? Of wil je een personal trainer of voedingscoach in Hellevoetsluis inschakelen? Kies dan vandaag nog voor een nieuwe start en neem direct contact op met AllwaysFit!

Personal training hellevoetsluis

Vraag NU GRATIS adviesgesprek aan!

Weinig tijd maar toch in shape? In korte tijd veel resultaat en geschikt voor iedereen!

Fysiotherapie

Wil je gebruik maken van een fysiotherapeut in Hellevoetsluis? Dan ben je bij ons op de juiste plaats voor zowel manuele- als sportfysiotherapie. De manueel therapeut werkt aan het bewegend functioneren van een bepaald gewricht. Dit terwijl de fysiotherapeut zich richt op alle spieren, het skelet en de motorische werking en aansturing hiervan. De doelstelling is hierbij altijd om de beweeglijkheid van jouw nek, schouders of rug terug te krijgen. Dit doen wij door jouw lichaam te activeren, alsmede te corrigeren. Klachten zullen hierdoor niet snel weer terugkeren.

Jouw behandelplan zullen wij geheel op maat maken. Door diverse methodes te gebruiken, boeken wij snel een resultaat met jou.

Personal training

Kies jij ook voor personal training in Hellevoetsluis? Heb je de wens af te vallen, functioneel te trainen of aan de slag te gaan voor een wedstrijd? Onze personal trainer biedt jou net wat meer steun bij het behalen van welk sportief doel je ook voor ogen hebt. Ons trainingsprogramma maken wij op maat, waarbij ook aandacht besteedt wordt aan belangrijke factoren. Je kunt hierbij denken aan jouw doelen, herstellend vermogen, persoonlijkheid en lichaamstype. Om hier een beeld van te krijgen, worden vooraf enkele gezondheidstesten afgenomen. Ben je benieuwd hoe dit in zijn werking gaat? Neem dan direct contact op met AllwaysFit vanuit Hellevoetsluis en maak een afspraak!

Personal training Spijkenisse

Daarom AllwaysFit

De missie van AllwaysFit is het beste uit een persoon te halen. Wat jij wil doen, daar kiezen wij samen voor.

Bij AllwaysFit ben je aan het juist adres voor:

 • Personal training
 • Bodytec
 • Trainingsprogramma op maat
 • Voedingsadvies en coaching
 • Sportvasten
 • Efficiënt trainen
 • Trainen voor een gezonde levensstijl
 • Behaal jouw eigen doelen

Bodytec

Wens je een snel resultaat met krachttraining? Kies dan ook in Hellevoetsluis voor Bodytec.
Al velen gingen je voor. Bij Bodytec wordt er gedurende 20 minuten aan jouw spieren gewerkt door het doen van diverse oefeningen. De oefeningen worden gestimuleerd met elektrische impulsen. Deze worden direct aan jouw lichaam afgegeven. Bodytec is zeer geschikt voor jong en oud. Door het doen van een full body workout heb je straks sneller een resultaat dan wanneer je uren in de sportschool bezig bent. Ga daarom ook voor Bodytec!

AllwaysFit

AllwaysFit begeleid je met fysieke en mentale processen en bied je de juiste hulpmiddelen om jouw doel effectief te realiseren.

Neem contact op

Voedingscoach

Is het jouw doel gezonder te gaan eten? Kies dan snel voor onze voedingscoach in Hellevoetsluis. Wij maken jouw jouw voedingsadvies namelijk geheel op maat. Tevens kun je wekelijks een op maat gemaakte boodschappenlijst verwachten. Hierbij wordt vooraf gekeken naar wat de behoeften van jouw lichaam zijn, of je sport en welk werk je doet.
De voedingscoach zal jou de beste ondersteuning bieden bij een verantwoord gewichtsverlies. Wil je meer informatie over onze voedingscoach? Neem dan vandaag nog contact op met AllwaysFit!

Sportvasten

Heb je de interesse om te gaan sportvasten? Sportvasten is een combinatie van sporten, vasten en gezond eten. Tijdens de 10-daagse trainingsmethode zal jouw lichaam zich overschakelen van suikerverbranding naar vetverbranding. Het is een bewezen effectieve methode die jou helpt snel vet te verbranden. De training kent een blijvend resultaat. Het is echter wel de bedoeling om te blijven sporten en gezond te eten.

Vegan Flex

Ook jij weet wel dat wie wil afvallen, meer moet bewegen en anders moet gaan eten. Overgewicht komt overigens niet alleen door te veel eten en te weinig bewegen. Het komt ook door vervuiling van het lichaam door gifstoffen. De Vegan Flex van 10 dagen in Hellevoetsluis helpt jou afvallen terwijl je toch veel mag eten. Je haalt meer uit het leven met een gezond en fit lichaam. De Vegan Flex is een gezonde combinatie van eten en bewegen met ondersteuning van voedingssupplementen.

Dat vinden anderen van ons

10 aug begon ik met Benfit, na de intake gelijk van start gegaan. Na een hele tijd niet lekker in me vel te hebben gezeten en de komst van de overgang, besefte ik me dat het roer om moest.
Ik was te zwaar geworden, had een hekel aan de sportschool en had alle diëten al gehad die je maar kon voorstellen. Ik was een beetje een jojo geworden, KHA, ziekenhuis dieet, noem maar op. Het werkte allemaal tijdelijk.

3 jaar geleden ben ik aan de Hongerlandsedijk komen wonen en zag toen al Allways Fit zitten, ik dacht zal wel niets voor mij zijn….
Dus geen actie ondernomen en eerst maar eens gesetteld hier. Na veel vijven en zessen toch de mail gestuurd, ik moest iets gaan doen en dat werd 10 augustus Benfit en nog geen week later Bodytec. In het begin was het zwaar maar naar gelang ik en mijn lijf hieraan gewend raakte ging ik afvallen. De sportschool werd leuk en de verandering van eten ging ook op zijn plaats vallen. Ook besloten mijn man en ik na een maand Benfit ook te gaan Sportvasten 10 dagen. Ook dit was even doorbijten soms maar we hebben het gered en de resultaten mogen er wezen! Nu na bijna 12 weken kan ik zeggen dat ik nu al onder mijn streef gewicht zit wat ik eigenlijk pas volgend jaar wilde bereiken! Ik ga nog even zo door, wil nog wat kilo’s kwijt maar vooral gezonder blijven leven! Ja, ik kan zeggen mijn leven is veranderd in alle opzichten, dankzij de goede begeleiding, gesprekken en adviezen van Nancy. Ik ben blij dat ik toen de stap heb genomen ook al was het niet altijd makkelijk. Maar zie hier, een nieuwe ik kan ik wel zeggen, ben enorm trots op mezelf!

Sportvasten

Al een aantal keer hadden wij de flyer over de Sportvasten Challenge zien liggen. Niets voor ons dachten wij, zo sportief zijn wij toch helemaal niet…

Toch wekte de flyer onze nieuwsgierigheid. Waarom; Allebei wilden we na een zeer drukke en hectische periode graag wat kilootjes kwijt waarbij het verlies van wat buikvet wel erg hoog op het verlanglijstje stond, daarnaast wilden we ons fitter en energieker voelen én wilden we weer gemotiveerd raken om vaker te gaan sporten. Een soort kickstart naar een (nog) gezondere levensstijl, een duwtje in de juiste richting.

Wat begon met wat vragen tijdens onze wekelijkse BodyTec training werd al heel snel een concreet plan. 26 augustus hadden wij de intake met Nancy en 31 augustus gingen wij goed voorbereid en met de juiste boodschappen in huis aan de slag! Super gemotiveerd om deze challenge samen aan te gaan.

De afbouw was icm met de suppleties goed te doen op wat hoofdpijn na. En wij vooraf maar denken dat we niet zoveel suikers in ons lichaam hadden. De 3 vastendagen gingen wonder boven wonder snel. Op dag 3 werden we wel wat misselijk van de nare smaak in de mond die ontstaat door de vetverbranding. Ik vrees dat de omgeving er meer last van had dan wij zelf;-) Beiden zaten we al vrij snel goed in Ketose en de weegschaal stemde ons zeer positief.

We keken uit naar de opbouw. Extra genieten van de verse gezonde producten die we weer langzaam mochten uitbouwen tot een gezond voedingspatroon. Nooit geweten dat we gekookte broccoli toch nog eens zouden waarderen…

Het dagelijkse half uurtje sporten was goed vol te houden. Al zaten we beiden op vastendag 3 al bij geringe inspanning in onze hartslagzone.

Wij hebben voor wat betreft het sporten een combinatie gemaakt van buiten hardlopen, buiten fietsen en het gebruik van de crosstrainer in de studio.

Wij zijn super blij met het resultaat. Bij elkaar opgeteld zijn wij in de 10 daagse challenge een kleine 7kg vet en 8cm buikomvang kwijtgeraakt. Dat resultaat willen wij uiteraard vasthouden, sterker nog; wij gaan door!

Inmiddels zijn wij ruim 2 weken na het afronden van het sportvasten en zetten wij samen door om ook die laatste kilootjes kwijt te raken. We hebben er enorm veel plezier in gekregen om veel te bewegen; Hopelijk is de hond het daar ook mee eens, want die is geregeld de klos voor eens extra wandeling. Die ringen van de Apple Watch moeten (het liefst iedere dag) vol! Inmiddels staat er een crosstrainer in de garage die naast de BodyTec trainingen, het hardlopen en de wandelingen met de hond zeer regelmatig gebruikt wordt.

Op advies van Nancy passen wij intermitterend fasting toe op ons gezonde voedingspatroon en gaan door met de supplementen die Nancy ons heeft aangeraden. Na een weekje stil te hebben gestaan in gewicht doordat ons lichaam weer moest wennen aan onze voeding vallen wij inmiddels weer af en voelen wij ons super fit.

Nancy, dank voor de begeleiding!

Arno & Danielle

Debora is 12 kg afgevallen met BenFit

Na 2 nekoperaties in 3 jaar, een verhuizing en de coronaperiode, was het nodig om aan mezelf te gaan werken.

Wij wonen in de appartementen boven AllwaysFit en zagen op het bord voor de deur diverse acties staan. We zijn naar binnen gestapt en ik heb besloten om BenFit te gaan proberen, een 3-maandenprogramma met voedingsschema’s en coachsessies.

Het doel dat ik voor ogen had, was om 6 kilo in 12 weken af te vallen, maar het dieet viel reuze mee. In het begin vond ik niet alles even lekker, maar het BenFit-programma is heel makkelijk vol te houden en ik zou het iedereen aanbevelen. Uiteindelijk is het me gelukt om 12 kilo af te vallen, eigenlijk zonder enige moeite, zelfs inclusief etentjes, feestjes en een citytrip tussendoor.

Ook de gesprekken met coach Nancy hebben mij geleerd hoe je je levensstijl kunt veranderen, en zij was natuurlijk ook de stok achter de deur. Ze heeft me doen inzien dat er een balans moet zijn tussen beweging (ik ben veel meer gaan wandelen), ontspanning en voeding.

Zelfs nu op vakantie let ik op wat ik eet, en heel belangrijk, het smaakt beter en ik voel me beter! Ik heb meer energie en mijn kleding zit lekkerder.

 • Debora –

Stijn over fysiotherapie: “voor mijn rugklachten ben ik op zoek gegaan naar een fysio die mij de juiste hulp kon bieden. Ik ging zoeken op google naar fysiopraktijken in de buurt. Al gauw kwam ik bij AllwaysFit uit. Op de website heb ik eenvoudig een formulier ingevuld met welke klachten ik had en na een dag kreeg ik netjes een belletje om een afspraak in te plannen.

Vanaf de eerste afspraak was het gelijk een goed gevoel. Ik kwam terecht bij Nancy. Zij had specifieke vragen over mijn klachten en of ik zelf al wist waar het vandaan kwam. Gauw kwamen we al tot een conclusie dat het heel erg met overbelasting te maken had en mijn houding. Hierop hebben we samen een hulpvraag vastgesteld. Vervolgens is het traject gestart. We begonnen met wat oefeningen voor de rug en benen. De klachten in mijn rug kwamen niet alleen uit mijn rug maar ook uit mijn billen en benen. Zelf had ik hier geen weet van tot Nancy liet zien hoe vast de spieren in mijn benen wel niet zaten. Dry Needling werkte voor mij uitstekend! De spanning in mijn benen werd direct lichter. Ik voelde op het voetbalveld dat ik weer ontspannen benen had. Ook in mijn rug was deze behandeling zeer effectief, ook hier voelde ik een heel groot verschil qua spanning. Naast Dry Needling, kreeg ik ook de behandeling Cupping. Dit hielp ook enorm bij mij. Na deze behandeling gingen we oefeningen gericht op mijn houding uitvoeren. Nancy legde mij de juiste houding uit en ik mocht dat vervolgens uitoefenen. Daarnaast had ik een balletje meegekregen waar ik op bepaalde punten van mijn benen, rug en billen druk op moest uitoefenen. Met dit balletje en deze oefeningen moest ik thuis verder aan de slag en ik voelde al gauw verschil!

Voor de mensen die twijfelen, niet doen! Maak een afspraak bij Nancy en ervaar dat fysiotherapie meer is dan alleen masseren.

Sinds ik bij Allwaysfit aan het trainen ben voel ik mij zo veel fitter. Ik heb zelf 20 jaar aan klassiek ballet gedaan. Daarna was ik opzoek naar een intensieve maar snelle training om toch in beweging te blijven. Ik wilde voornamelijk werken aan mijn conditie, maar het strakker worden was ook een doel. Wat ik zo fijn vind is dat ik met Bodytec aan meerdere dingen tegelijk kan werken; conditie, uithoudingsvermogen, sterker worden en ook meer spiermassa opbouwen. Alle trainers en trainsters zijn super lief en zó bekwaam. Ze besteden echt al hun aandacht aan jou en je training. Mijn favoriete trainster is toch wel Samentha. Een hele gezellige, maar vooral een goede personal trainer. Als je opzoek bent naar resultaat, persoonlijke aandacht en trainingen in een rustige, kleine omgeving dan ben jij bij Allwaysfit zeker aan het juiste adres!

Christa deed mee aan de Sportvasten Challenge! Sportvasten is een combinatie van sporten, vasten en gezond eten. Sportvasten is geen dieet maar een 10-daagse trainingsmethode welke de stofwisseling dwingt structureel over te schakelen van suiker- naar vetverbranding. Het lichaam haalt zijn energie dan niet langer vooral uit suiker maar uit vet; er wordt meer vet verbrand en overtollige vetreserves zoals buikvet nemen af. Gemiddeld vallen daarom mannen 4 tot 6 kilo af na 10 dagen en bij vrouwen is dit 2 tot 4 kilo. De werking van Sportvasten is recent bekrachtigd in een wetenschappelijke publicatie in het toonaangevende tijdschrift ‘International Journal of Sport Nutrition and Exercise Metabolism’ van Human Kinetics Journals! Een link naar het artikel vindt je hier.

Jolande deed mee aan de Sportvasten Challenge! Sportvasten is een combinatie van sporten, vasten en gezond eten. Sportvasten is geen dieet maar een 10-daagse trainingsmethode welke de stofwisseling dwingt structureel over te schakelen van suiker- naar vetverbranding. Het lichaam haalt zijn energie dan niet langer vooral uit suiker maar uit vet; er wordt meer vet verbrand en overtollige vetreserves zoals buikvet nemen af. Gemiddeld vallen daarom mannen 4 tot 6 kilo af na 10 dagen en bij vrouwen is dit 2 tot 4 kilo. De werking van Sportvasten is recent bekrachtigd in een wetenschappelijke publicatie in het toonaangevende tijdschrift ‘International Journal of Sport Nutrition and Exercise Metabolism’ van Human Kinetics Journals! Een link naar het artikel vindt je hier.

Ik ben Ellen Rolaff 57 jaar oud. Al jaren  wil ik een marathon lopen, maar steeds raakte ik weer geblesseerd en dat duurde dan weer heel lang voordat ik er van af was. Toen kwam ik voor fysiotherapie bij AllwaysFit terecht.
Nancy heeft mij toen zo goed geholpen en ook naar mijn loop techniek gekeken, waardoor ik veel beter ging lopen en geen blessure meer kreeg.
Ook ben ik toen begonnen met bodytec. June zorgde ervoor dat ik in goede vorm kwam voor de marathon.
Eindelijk ging het dan toch gebeuren 10 april 2022. Nou ik heb er van genoten. Wat een gave ervaring was het. Zoveel mensen die je kwamen aanmoedigen en ook nog op het moeilijke stuk een video bericht van June vanaf haar vakantie bestemming. Super!
Ik liep niet op een tijd. Ik wilde alleen maar genieten en dat heb ik gedaan. Ik heb heerlijk gelopen en dat mede door AllwaysFit
Thanks AllwaysFit!

Sportvasten
Vorig jaar na de zomer merkte ik dat de kilo’s er wel heel snel waren bijgekomen. Ik voelde me niet prettig en merkte dat mijn broeken wel erg strak zaten. Ik zag bij de sportschool een advertentie voor sportvasten en ik dacht, oké dat is interessant. Zelf doe ik al 2 jaar aan intermittent fasting en zag dus wel gelijk de voordelen ervan in. Ik had een kickstart nodig.

Ik ben op 31 januari begonnen onder begeleiding van Nancy. Na een fijne en heldere uitleg van het programma ben ik vol goede moed begonnen. Toen ik het schema zag dacht ik wel, oefffff dat wordt een uitdaging maar ik was er klaar voor. 10 dagen lang elke dag sporten terwijl je weinig eet, hoe dan?

Programma
Dag 1: Ging vrij makkelijk. Ik had een stofwisseling sessie geboekt en ik mocht nog best veel eten. Van de supplementen kreeg ik onwijs veel energie en zat ik er vanaf dag 1 al lekker in.
Dag 2: Vond ik lastiger omdat het eten wel echt veel minder was, daarbij heb ik 20 minuten hardgelopen. Ik merkte dat ik in de avond weinig energie had en dat ik het koud kreeg.
Dag 3: Alleen maar sapjes en vloeibaar voedsel, ik vond het helemaal lekker, voelde me goed en heb die dag lekker gesport zonder moeite. In de nacht wel onrustig geslapen (bij 1 nacht gebleven, gelukkig).
Dag 4,5,6: Hier had ik tegenop gekeken. 3x per dag 100 ml vruchtensap (vers) i.c.m. de supplementen en daarbij ook nog sporten. Ik moet toegeven dat deze dagen heel goed gingen en dat ik geen last had van energieverlies of honger. Ik heb zelfs aan tafel gezeten met gasten bij ons thuis die sushi hadden besteld. Zat ik daar met mijn 100 ml vruchtensap hihihihihi. Dit waren wel de dagen waarbij ik weinig tot niets afviel.
Dag 7,8,9 en 10: De opbouwdagen. Fantastisch!!! De eerste keer dat je weer mag eten is als een feestje in je mond. Wat een smaken en wat fijn om weer te kunnen kauwen. Ik zat op een gegeven moment zo vol omdat ik niet meer gewend was “zoveel” te eten. Mijn energie was goed en ik had geen moeite met sporten.

Resultaat
Na 10 dagen ben ik 5 kilo afgevallen waarvan bijna 3 kg aan vet!!!!
6 cm rond de taille en heupen verloren en ik voel me zo ontzettend fit.

Keep the switch
Maar dat betekent niet dat het hierbij blijft. Ik raad sportvasten aan omdat het een goede kickstart is. Het zou zonde zijn om het niet bij te houden dus houd ik elke maandag een reset dag waarbij ik 3x per dag vruchtensap i.c.m. de metabolic switch drink, en sport ik een uur intervaltraining (hardlopen).

Mentaal
Ik heb gemerkt dat het lichaam meer aankan dan je denkt. Ik heb geleerd om bewust met eten bezig te zijn. Wat dient mijn lichaam? Waar krijg ik energie van? Ik heb ook gemerkt dat het nemen van de supplementen een positief effect hebben op mijn gezondheid. Daarnaast is het ook een overwinning op jezelf omdat je uiteraard momenten hebt dat het lastig wordt.

Ik zou zeggen, niet twijfelen en gewoon doen. Je voelt je echt een ander mens!

Groetjes Nadia

Ik heb altijd al een ‘stevige’ bouw en zal nooit maatje 38 krijgen. Belangrijk is dat je jezelf prettig voelt in je eigen lichaam. Vanaf toen ik 11 jaar was tot ca. 3 jaar terug heb ik altijd veel gesport in teamverband. Helaas door een hardnekkige schouderblessure kon ik helemaal niet meer tennissen. Het gewicht vloog er dan ook helaas aan. Ik heb diverse sportscholen (fitness) geprobeerd maar helaas, dat is echt niet mijn ding: 1,5 uur in je uppie diverse fitnessapparaten afgaan. Mijn motivatie was dan ook ver te zoeken.

Na goed zoeken op internet kwam ik terecht bij Allways Fit met slechts 20 minuten trainen in de vorm van BodyTec. Ook al is het ‘maar’ 20 minuten, het is best pittig! Ik ga er met plezier naartoe, zeker ook vanwege de persoonlijke begeleiding wat, buiten dat het gezellig ook noodzakelijk voor mij is qua correcties in houding en blessure. De personal trainers hier letten echt op je houding en ademhaling. Daarnaast hebben we het ook gehad om mijn voedingspatroon ‘aan te passen’. Nu ben ik een snoeper en hou ook van lekker eten maar door kleine aanpassingen structureel te maken (zoals minder cola en meer water, minder brood maar Alpro kwark high proteïne met zwarte bessen en aardbei als ontbijt (heerlijk) in combinatie met 2x in de week BodyTec ben ik sinds eind april toch 6 kilo aan vet kwijt en dat is met plezier gegaan.

Een tip is de ‘Food-app’ om zo gewoon eens een beeld te krijgen van wat je allemaal eet en hoeveel calorieën je binnen krijgt en dat in verhouding met koolhydraten, eiwitten en vetten. Als je dit een tijdje noteert in de app weet je echt wel wat en hoeveel je op een dag ‘mag’ eten. Maar ik blijf nog steeds lekker eten, de kunst is om de juiste voor jou werkende balans te vinden en dat vol te blijven houden.

Nu ga ik binnenkort verhuizen naar West Friesland, maar ook daar heb ik een sportschool gevonden die BodyTec trainingen geeft, dus ik ga hier zeker mee door. Het is leuk en effectief, een echte work-out. Bij deze wil ik alle personal trainers van BodyTec bij Allways Fit Spijkenisse bedanken voor hun support, dat helpt echt om door te gaan.

Wij (Natascha en Jeroen) zijn Sportvasten allebei met een ander motief gestart. Natascha wilde graag een nieuwe start naar een levensstijl en afvallen van de kilo’s die er het afgelopen jaar mondjesmaat zijn bijgekomen. Daarnaast ook de ervaring van vasten een keer opdoen.
Jeroen startte vanuit solidariteit en had niet echt een doel. Verschil tussen man en vrouw werd snel duidelijk. Jeroen zat in dag 2 al in de vetverbranding, bij Natascha dag 8. Qua eten (of eigenlijk 4 dagen niet eten) was het goed te doen, ook het dagelijkse bewegen ging zonder moeite. Het vasten zelf was écht een mentale challenge.
De resultaten na de 10 dagen waren goed (2 en 3 kg eraf). Door het besef dat je niet altijd hoeft te eten als je hoofd dat wel denkt en door minder te neigen naar suikers hebben we het bewegen en bewuster eten doorgezet.
Jeroen is inmiddels 8 kilo lichter en Natascha 4. Die kilo’s zeggen echter niet zoveel. Natascha blijft zich wegen en zelfs na toename in gewicht (ooh jeee ik stop ermee om op te letten) bleek de toename spier te zijn en vet blijft afnemen. Heel geleidelijk.
Bij alle vragen konden we terecht bij onze coach Nancy. Dat was prettig.
Wij zijn blij met de ervaring en gaan nu door op onze manier met af en toe een balansdag, véél minder koolhydraten, bewustere keuzes en zeker ook verwennerij. Jeroen heeft het fietsen herontdekt en ik doe 1 a 2x in de week Bodytec en wat thuis op de crosstrainer. We voelen ons steeds sterker en voelen verbetering in onze conditie! Het enige nadeel van het Sportvasten vinden wij de prijs. Maar de resultaten zijn de investering waard.
Een lijf kan meer dan wij denken!
Nancy Van Der Togt

Nancy,

Bedankt voor je support tijdens mijn herstel het afgelopen jaar. Zonder jou had ik niet zover de berg opgekomen met je positiviteit. Door jou positiviteit kreeg ik toch iedere de kracht om weer verder de berg verder op te klauteren. Gleed ik weer stukje naar beneden en jij hielp me dan weer omhoog. Ik ben nog niet boven aan de berg maar ik blijf door jou het vertrouwen houden dat ik er kom. Je bent een schat. Heel dankbaar ben ik hiervoor. fijne dagen veel liefs v C. 😘

Vegan Flex Magazine

Ron vertelt: “Recentelijk hebben mijn vrouw en ik met veel succes de Vegan Flex gedaan. Het was voor ons geen eenvoudige oefening aangezien wij al tientallen jaren gewend waren om het traditionele leef en eetpatroon te volgen. Dat werd eventjes anders….

 • Andere voeding
 • Andere etenstijden
 • Elke dag verplicht zweten
 • Elke dag veel eten
 • Elke dag eten wegen
 • Elke dag vooruitdenken om op tijd het eten vers-klaar te kopen en voor te bereiden. etc., etc.

Het was een rollercoaster, uit onze comfortzone, en we hebben echt gevloekt, maar dankzij de geweldige hulp en geduld van Nebi en Samentha hebben we volgehouden en een ontzettend goed resultaat behaald.

In 10 dagen tijd allebei meer dan 4 kilo vet eraf!! Dat hadden we niet verwacht. Wat we ook niet hadden verwacht is dat er zoveel leuke recepten zijn die het ontbijt, de lunch en het diner zoveel gevarieerder en zeer smaakvoller maken.

We zijn begonnen met hulp van Nebi en Samentha om met die ervaring ons eetpatroon structureel om te zetten zodat de winst niet weer verdwijnt. Kortom: Geen spijt en een aanrader voor iedereen!! Je wordt er lichter maar ook veel “rijker” van….”

Nieuwsgierig na dit verhaal en …. Kom je snel weer aan nadat je afgevallen bent? Houdt je vocht vast of heb je last van stemmingswisselingen? Heb je last van cellulitis? Opgeblazen gevoel? Dan zouden gifstoffen in je vetcellen wel eens de oorzaak kunnen zijn. Meldt je aan voor een vrijblijvend advies door een mail te sturen naar studio@allwaysfit.nl en kijk op onze site https://www.allwaysfit.nl/vegan-flex/

Denise

“Ik ben Denise 24 jaar. Eind februari heb ik contact gezocht met AllwaysFit om informatie in te winnen om af te vallen en vooral fitter te worden. Begin maart ben ik gestart met de BenFit in combinatie met Bodytec. Het gevarieerde gezonde eten, zorgt ervoor dat het gemakkelijk vol te houden is.

Na 12 weken was ik 12 kg afgevallen, dit was mijn eerste doel!! Inmiddels ben ik 20 kilo afgevallen en 12% vet kwijtgeraakt door het Benfit voedingsprogramma. Door de juiste begeleiding van AllwaysFit is dit mij allemaal gelukt.

Ik raad BenFit aan iedereen aan die wilt afvallen door gezond te eten en te sporten. Daarnaast is de begeleiding van de medewerkers van AllwaysFit voor iedereen aan te raden.”

Wij zijn trots op het resultaat van Denise! Onze missie is om zoveel mogelijk mensen te begeleiden naar een gezondere leefstijl. De kennis en adviezen omtrent voeding en beweging willen wij graag overbrengen aan onze klanten. Met de juiste dosis intrinsieke motivatie kunnen we heel ver komen! Knap gedaan Denise!!

Motiveert dit jou en ben je op zoek naar meer begeleiding in voeding en beweging? Maak een vrijblijvende afspraak door een mail te sturen naar studio@allwaysfit.nl en lees hier meer over ons BenFit 12-weekse programma: https://www.allwaysfit.nl/voedingsadvies-coaching-benfit/

Resultaat Sportvasten:

“Sandra vertelt”
Nadat we ieder al een keer eerder apart het sportvasten-traject hadden doorlopen en het daarna om verschillende redenen hadden laten versloffen vonden we het hoog tijd het traject weer eens te gaan doen. Ik omdat ik graag wilde afvallen en niet lekker in mijn vel zat, Marc omdat hij graag zijn sportprestaties en conditie wilde verbeteren. Vol goede moed wisten we dus waar we aan begonnen en waren we ook echt gemotiveerd toen we ons aanmelden bij AllwaysFit om ons hierin te begeleiden.

De eerste twee afbouwdagen kwamen we goed door en de derde afbouwdag is gewoon heel eerlijk al je eerste sapdag. Gelukkig mochten we ‘s-avonds groentesap en kozen we er dankbaar voor om tomatensap op te warmen. Met wat specerijen erin leek het toch nog een beetje op soep.

De eerste twee sapdagen werd Marc gek van mij omdat ik maar over dropjes bleef praten en hoe lekker die waren en werd ik gek van hem omdat hij elke keer zei dat we zo gingen eten terwijl we alleen maar een miezerig klein beetje sap gingen drinken. Een hongergevoel hebben we tijdens de sapdagen echter niet gehad ondanks dat we nog wel moesten koken voor onze dochter.
Na de laatste sapdag had ik zelfs het idee dat ik het nog wel een sapdag zou volhouden als dat nodig was.

Op onze eerste opbouwdag hadden we een verjaardag en vond men het ongezellig dat we geen gebak mee aten. In plaats daarvan zaten we aan onze verplichte hoeveelheid pistachenoten. Wij hadden er in ieder geval geen moeite mee.

Wat ik met name wel moeilijker vond was het missen van mijn kopje koffie want zonder zoetje en melk vind ik het niet lekker dus dronk ik hem in die 10 dagen helemaal niet. Mijn glaasje cola zero ‘s-avonds miste ik ook maar wellicht was dat meer, zoals onze sportvastencoach suggereerde, wat het vertegenwoordigde, namelijk als alles gedaan is neerploffen op de bank en ontspannen. De alcohol op vrijdag- en zaterdagavond heb ik daarentegen niet gemist.

Tijdens de 10 dagen konden we onze sportvastencoach bij wijze van dag en nacht appen, mailen of bellen met de gekste vragen. Nancy was altijd bereid om ons van advies te vooorzien. Heel fijn was het om tijdens deze tien dagen onafgebroken een half uur per dag cardio te moeten doen, dit twee keer met een coach in de studio van AllwaysFit. En ook het feit dat we nu, nu de kuur is beëindigd, nog steeds worden begeleid en geholpen met al onze vragen over voeding of training is een pré. Tijdens onze vorige sportvastenkuur hadden we deze begeleiding niet en hebben dit bij AllwaysFit als zeer prettig en motiverend ervaren.

Voor onze eventuele volgende sportvastenkuur zullen we graag weer door AllwaysFit begeleid willen worden en wij kunnen het dan ook van harte aanraden aan een ieder die van plan is om een sportvastenkuur te gaan doen.

>> Sandra: -3.7kg waarvan -3kg vet.
>> Marc: -5.3kg waarvan -3.3kg vet.
Geen spiermassa verlies!

Langs deze weg willen we AllwaysFit nogmaals bedanken voor de professionele en prettige begeleiding. Het heeft de kuur iets minder zwaar doen lijken.

Referentie Sylvia

Goedendag ik zal me even voorstellen ik ben Sylvia de Reus en ben 56 jaar.

Ik ben sinds vorig jaar oktober 32 kilo afgevallen dit door anders te eten en ook veel te sporten.

Half januari 2020 ben ik bij Allwaysfit 2x per week bodytec gaan doen. Een fijne bijkomstigheid is dat naast een toename in spierkracht de bodytec ervoor heeft gezorgd dat ik geen loshangend vel heb. De bodytec EMS training stimuleert al je spieren. Door de professionele begeleiding van verschillende persoonlijke trainers was in 6 weken tijd mijn spiermassa flink toegenomen, ben ik 1,5 kg vet kwijt en van januari t/m mei 10 kilo afgevallen. Helaas mochten we een tijd geen bodytec doen. Maar toen ben ik bij AllwaysFit de persoonlijke buitentraining gaan volgen. Je wordt door alle trainers zeer goed begeleid en de work outs zijn op der persoon op maat gemaakt. Je leert hoe je je houding moet verbeteren en het voordeel is dat er ook een fysiotherapeute in het team zit en voedingsdeskundige dus je word op alles fronten goed begeleid. Je kan altijd bij ze terecht voor advies.

Zonder de persoonlijke begeleiding van de medewerkers van AllwaysFit had ik dit resultaat niet bereikt.

Ik kan het iedereen aanraden.

Sylvia

Testimonial

Ervaring van Ine: “ik heb al 40 jaar gewrichtsklachten (hypermobiliteitssyndroom), om deze klachten te verminderen heb ik altijd aan fitness gedaan maar merkte dat dit onvoldoende hielp. Staan en lopen ging steeds moeilijker en door de pijn sliep ik ook slechter. Mijn Fysiotherapeute vertelde mij over Bodytec (electro muscle stimulation ) en dat zou misschien kunnen helpen om sterker te worden. In mei 2017 heb ik dus een proefles genomen en ik merkte dat de 20 minuten trainen meer deden dan anderhalf uur in de sportschool. Ik ben hierna wekelijks bij Allwaysfit gaan trainen, na een paar weken merkte ik al duidelijk verschil. Het lopen ging beter, ik kon langer staan, ik sliep beter en ik had ook veel minder rugpijn bij het opstaan. Nu een jaar verder ben ik nog steeds blij dat ik ben gaan Bodytecen omdat alles veel makkelijker gaat. De pijn is niet helemaal weg maar het is gewoon fijn om weer lekker te kunnen gaan winkelen zonder dat je elke vijf minuten moet gaan zitten. Super blij mee!”
Ine

Allways Fit

Ik ben via vrienden terecht gekomen bij AllwaysFit. In eerste instantie omdat ik last had van mijn nek en lage rug. De fysiotherapeute Nancy behandelde mij met dry needling en na 1 behandeling waren 80% van mijn klachten verdwenen. Ik was verbaasd, aangezien ik normaal vele fysio behandelingen verder ben. We spraken al snel over risicofactoren en wat de oorzaak is van mijn fysieke klachten. Overgewicht (120 kilo), stijf lichaam, geen conditie en slechte balans in werk en ontspanning… Dit heeft mij aan het denken gezet.

Nancy heeft mij laten inzien dat als ik klachtenvrij wil blijven en pijnvrij met mijn kleinkinderen wil stoeien er wat moet veranderen in mijn leefstijl. Met goed vertrouwen ben ik gestart met het 12 weken BenFit programma. Het is een gebruiksvriendelijk App en een simpel programma. Elke week kreeg ik weekmenu’s, waarbij ik zelf producten kon vervangen via een vervangende eetlijst. Het is goed toe te passen in het gezin. De kilo’s vlogen eraf, na 2 weken al 3 kilo! Ik kreeg veel steun vanuit huis, mijn kinderen en coach. Week 4 was het zwaarst, je mist het gezellige eten. Maar ik ben blij dat ik heb doorgezet, want daarna was die drang naar zoet over.

Hoe omschrijf ik BenFit? Het is geen dieet maar een eetprogramma. Ik maak bewuste keuzes en zoek mijn balans, terwijl ik bijna alles eet. Het is een eetpatroon voor levenslang!

Ik raakte enorm gemotiveerd en starten met 2x in de week Bodytec. Onder begeleiding van verschillende trainers. Stuk voor stuk professioneel en trainingen op maat! Door deze trainingen voelde mijn lichaam sterker en leniger aan. Ik kon mijn eigen veters weer strikken! Zo gek dat dit voor vele mensen normaal is, maar voor mij al een lange tijd een last. Mijn doel is om in Engeland 200 km te lopen binnen 7 dagen. Dus ik loop naast de Bodytec trainingen elke dag +10.000 stappen.
Ted

Testimonial

Mijn naam is Cindy en ik ben 48 jaar en train nu denk ik 5 jaar bij allwaysfit. Ik ben daar begonnen omdat bleek dat ik een versleten heup had. Ik kon dus niet intensief sporten maar met bodytec training kon ik wel mijn lichaam trainen zonder mijn heup extra te belasten. Hierdoor werden mijn spieren sterker waardoor ik de operatie voor een nieuwe heup nog even uit kon stellen.

In 2016 moest ik uiteindelijk toch geopereerd worden aan mijn heup. Tot mijn operatie door blijven trainen en fysio bij Nancy met dry needle. Wat het probleem niet oploste maar me wel veel verlichting van de pijn gaf. En dan nog de begeleiding van Marjolein met 3 daagse sportvasten voor de operatie om zo fit mogelijk de operatie in te gaan. Ook na de operatie waren ze er voor mij met lieve berichtjes en uiteindelijk weer met het opbouwen van de training en fysiotherapie bij Nancy.

Nu sta ik weer voor de operatie van mijn andere heup. Samantha regelde 3 maanden terug weer een afspraak bij Nancy wat ik zelf iedere keer uitstelde. Waardoor ik weer dry needle kreeg en foam rol oefeningen om de pijn wat te verlichten.

Vorige week was ik bij Nancy voor training en fysio. Daar kreeg ik een pep talk van Nancy omdat ik heel erg tegen de operatie op zag. Maar doordat ik me kwetsbaar kon opstellen en arm om me heen en bemoedigende woorden gaf dat weer heel veel ruimte in mijn hoofd waardoor ik weer veel positiever tegen de operatie aan kijk. Dus ik ga er weer voor en met behulp van de trainers en Nancy heb ik er weer alle vertrouwen in dat het goed komt.
Cindy

Testimonial

Ik heb eind januari mee gedaan aan de sportvasten challenge. 10 dagen actief bezig zijn met voeding en bewegen. Ik was toch weer wat te zwaar was geworden en mijn doel is om duurzaam een aantal kilo’s kwijt te raken. In deze 10 dagen ben ik 6 kilo vet kwijtgeraakt. Sportvasten is eigenlijk het resetten van Body en mind. De stofwisseling wordt weer geprikkeld om vet te verbranden. Daarnaast ga je ook weer actief nadenken over wat je (moet) gaan eten en voedsel in het algemeen. Door de voedselfabrikanten worden veel suikers toegevoegd aan allerlei producten die je kunt kopen in de supermarkt. Ik kreeg dus veel te veel suikers binnen en daarbij at ik te veel koolhydraten. Als je dan niet met mate eet dan is overgewicht snel bereikt. Door het sportvasten ben ik ook veel bewuster gaan eten. En een bijkomend voordeel: Door het sportvasten ben ik veel minder tot nagenoeg geen suiker meer gaan gebruiken. Kortom een nieuwe versie en update van Henk 5.8 is een feit.

Henk

Testimonial

“Enkele weken geleden kreeg ik te maken met onverwachtse rugklachten. Na mijn verzoek voor een afspraak kon ik razendsnel terecht. Nancy nam zeer zorgvuldig notitie van de klachten. Daarna heb ik haar gevolgd in het voorstel voor de aanpak van mijn klachten waardoor ik beperkt werd in bewegen. Ze paste dry needling toe met zeer goed resultaat. Bij alles in de behandeling geeft ze duidelijk aan waarom het wordt ingezet en wat je kunt verwachten. Binnen no time was ik van mijn klachten af. Het is nu aan mij om de aanbevolen oefeningen te blijven doen om herhaling te voorkomen.”


Natascha

Testimonial

Ik ben nu al een tijdje lid bij AllwaysFit Schiedam. Ik heb meestal les van dezelfde instructeur maar ik heb er ondertussen al zo’n stuk of 5 gezien vanwege inhaallessen of andere verschuivingen. En ik wil even zeggen dat ik erg onder de indruk ben. Al deze mensen zijn zo aardig en geïnteresseerd en professioneel.

Er wordt altijd goed naar mijn wensen geluisterd en hier op in gegaan qua welke training er wordt gegeven.

Ik heb al heel wat sportscholen gezien in mijn leven, maar jullie mogen echt trots zijn.

Monique

Zet AllwaysFit in Hellevoetsluis in

Wil jij personal training of fysiotherapie beoefenen in Hellevoetsluis? Wil je een voedingscoach inschakelen? Gaan sportvasten of Bodytec beoefenen? Dan kunnen wij jou dit allemaal bieden. Via ons kennismakingsgesprek informeren wij jou graag over de mogelijkheden. Wil je direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via:
085-0770707 of mail naar spijkenisse@allwaysfit.nl. Onze personal trainer, voedingscoach of fysiotherapeut van AllwaysFit zal jou dan snel komen ondersteunen in Hellevoetsluis.

"*" geeft vereiste velden aan

Neem contact op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Back To Top
Neem contact op