AllwaysFit
5.0
Gebaseerd op 49 recensies
powered by Google
js_loader

Personal training Barendrecht

Personal training

 • Het gewenste doel
 • De belastbaarheid
 • Het herstellend vermogen
 • Lichaamstype
 • Persoonlijkheid

Fysiotherapie en personal training in Barendrecht

Heb je fysiotherapie in Barendrecht nodig? Of zoek je naar personal training of Bodytec training? Of een voedingscoach? Bel nu AllwaysFit! Wij bieden jou namelijk veel. Als gespecialiseerde personal trainers beschikken wij over de juiste ervaring om sporters te begeleiden bij het behalen van hun doel. Samen met jou maken wij realistische doelen die het beste uit jou zullen halen. Heb je interesse in fysio of Bodytec? Of juist in een personal trainer of voedingscoach? Maak dan vandaag nog de keuze voor een gezond en sportief leven in Barendrecht en neem contact op met AllwaysFit!

Fysiotherapie

Heb jij hulp nodig van een fysiotherapeut in Barendrecht? Dan kunnen wij jou zowel manuele- als sportfysiotherapie aanbieden. De manueel therapeut is erop gericht het bewegend functioneren van een specifiek gewricht aan te sturen. De fysiotherapeut benadrukt de aansturing en motorische werking van alle spieren en het skelet. Hierbij is het doel om de beweeglijkheid van jouw rug, schouders en nek terug te krijgen. Hierbij wordt jouw lichaam geactiveerd en gecorrigeerd. Hierdoor zullen klachten niet snel weer ontstaan. Wij maken jouw behandelplan helemaal op maat. Door diverse methodieken te gebruiken, komen we snel tot een resultaat met jou.

Personal training

Kies jij ook voor personal training in Barendrecht? Heb je de wens af te vallen? Wil je trainen voor een wedstrijd of functioneel gaan trainen? Onze personal trainer biedt jou een extra steuntje in de rug bij het behalen van jouw sportieve doelstelling. Ons trainingsprogramma maken wij op maat, waarbij aandacht besteedt wordt aan diverse factoren. Aan bod komen jouw lichaamstype, herstellend vermogen, jouw doelen, alsmede jouw persoonlijkheid. Om dit in beeld te krijgen, zullen er vooraf assessments en gezondheidstesten worden afgenomen. Ben je benieuwd wat dit inhoudt? Bel dan nu met AllwaysFit vanuit Barendrecht en vraag naar een kennismakingsgesprek!

Daarom AllwaysFit

De missie van AllwaysFit is het beste uit een persoon te halen. Wat jij wil doen, daar kiezen wij samen voor.

Bij AllwaysFit ben je aan het juist adres voor:

 • Personal training
 • Bodytec
 • Trainingsprogramma op maat
 • Voedingsadvies en coaching
 • Sportvasten
 • Efficiënt trainen
 • Trainen voor een gezonde levensstijl
 • Behaal jouw eigen doelen

Personal training barendrecht

Allways Fit doelgericht

DOELGERICHT

Doordat wij van te voren een doel bepalen, weten we waar we naar toe werken.

Allways Fit persoonlijk

PERSOONLIJK

Persoonlijke aandacht, door persoonlijke begeleiding halen wij het maximale uit jezelf.

Allways Fit enthousiast

ENTHOUSIAST

Enthousiaste trainers en begeleiders maken sporten echt leuk, niet langer met tegenzin trainen.

Allways Fit gediplomeerd

GEDIPLOMEERD

Al onze trainers en begeleiders zijn op hoog niveau gediplomeerd en weten wat ze doen.

Allways Fit

Bodytec

Wil je snel een resultaat behalen met krachttraining? Kies in Barendrecht dan ook voor Bodytec. Al velen hebben hier al voor gekozen. Tijdens Bodytec werken wij 20 minuten aan jouw spieren en worden er vele oefeningen uitgevoerd. Deze oefeningen worden door elektrische impulsen gestimuleerd en ter plekke aan jouw lichaam afgegeven. Bodytec is voor zowel jong als oud geschikt. Doe je een full body workout, dan zul je sneller een resultaat krijgen dan wanneer je uren sport in de sportschool. Kies daarom ook voor Bodytec!

Voedingscoach

Wil je gezonder eten en een fitte leefstijl nastreven? Kies dan voor onze voedingscoach in Barendrecht. Jouw voedingsadvies maken wij voor jou op maat. Wekelijks zul je van ons tevens een boodschappenlijst meekrijgen. Hierbij wordt voorafgaand goed gekeken naar wat de behoeften van jouw lichaam zijn, of je sport en welk werk je doet. De voedingscoach geeft jou optimale ondersteuning bij een verantwoord gewichtsverlies. Wens je meer informatie over onze voedingscoach? Bel dan snel naar AllwaysFit! Wij staan je graag te woord.

Gratis adviesgesprek

AllwaysFit begeleid je met fysieke en mentale processen en bied je de juiste hulpmiddelen om jouw doel effectief te realiseren. Klinkt goed? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan bij een van onze begeleiders.

Personal Training

geheel op maat

vanaf €54per sessie
 • 1 op 1 training
 • Training Sessies van 1 uur
 • Voedingsschema & begeleiding
 • Optioneel: Bodytec (inbegrepen)
 • Personal coaching

Sportvasten

Ben je van plan om te gaan sportvasten? Sportvasten is een combinatie van gezond eten, vasten en sporten. Gedurende de 10-daagse trainingsmethode zal jouw lichaam zich overschakelen van suikerverbranding naar vetverbranding. Dit is een bewezen effectieve methode welke jou echt helpt om snel van overtollig vet af te komen. Het resultaat van de training is blijvend, mits je blijft sporten en gezond blijft eten uiteraard.

Vegan Flex

Jij weet natuurlijk ook dat als je wilt afvallen, je meer moet bewegen en anders moet gaan eten. Overgewicht is echter niet alleen het gevolg van te veel eten en te weinig bewegen. Het komt ook door vervuiling van het lichaam door gifstoffen. De Vegan Flex van 10 dagen helpt jou hierbij. Je gaat afvallen terwijl je toch veel mag eten. Je haalt meer uit het leven met een gezond en fit lichaam. De Vegan Flex is een gezonde combinatie van eten en bewegen met ondersteuning van voedingssupplementen.

Allways Fit

“When you have fun, it changes all the pressure into pleasure”

Zet AllwaysFit in Barendrecht in

Wil jij ook personal training of fysio gaan volgen in Barendrecht? Wil je een voedingscoach inschakelen? Of heb je interesse in sportvasten of Bodytec? Dan bieden wij jou veel. Door middel van een kennismakingsgesprek zullen wij jou over onze mogelijkheden informeren. Wil je direct een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op via: 085-0770707 of mail naar spijkenisse@allwaysfit.nl. Onze personal trainer, voedingscoach of fysiotherapeut biedt jou dan snel ondersteuning aan in Barendrecht.

Neem contact op