skip to Main Content
**NIEUW TEAMLID: JORDY**

**NIEUW TEAMLID: JORDY**

Zoals vele van jullie al weten is Nancy met zwangerschapsverlof tot en met december 2021. Dit betekent dat Joey en Jordy de komende maanden het gaan overnemen van Nancy wat betreft de fysio praktijk. Daarnaast gaan zij ook bodytec trainingen verzorgen. Vandaag vertelt Jordy wat over zichzelf.
Vertel eens kort over jezelf?
Ik ben Jordy en woon in Schiedam. In 2020 ben ik afgestudeerd aan de opleiding fysiotherapie. Ik merkte dat ik meer wilde doen dan alleen fysiotherapeut zijn dus heb ik de combinatie gemaakt met (personal) training. Ik vind het erg leuk om mensen resultaten te zien boeken en hun gestelde doelen te zien behalen.
Wat ga je bij AllwaysFit doen?
Bij AllwaysFit verzorg ik Bodytec trainingen en fysiotherapie. De combinatie gaat heel goed samen en zijn uitstekende aanvullingen op elkaar.
Waar ligt je kracht?
Mijn kracht ligt in het helpen om van (pijn)klachten naar topfit te komen. Ik houd zelf van aanpakken en zie je ook terug in mijn werkwijze. Tegelijk ben ik iemand die je graag leert goed naar je lichaam te luisteren en signalen te leren herkennen. Er is voor mij als trainer en therapeut niets leukers dan om van waarde te kunnen zijn, bij het oplossen van lichamelijke klachten of het behalen van doelen.
Kort samengevat: Wat de reden van uw bezoek ook is, mijn doel is hetzelfde. Het beste uit u halen door het bieden van kwaliteit, waarbij u als persoon centraal staat, zodat u met een glimlach en voldaan gevoel de studio verlaat!
Vertel één guilty pleasure van jezelf?
Mijn guilty pleasure is dat ik leuk vind als ik zelf flink moet afzien. Ik ga namelijk graag uitdagingen aan.
Welkom bij AllwaysFit, Jordy!
Volgende week stelt Joey zich even voor!
Back To Top
Neem contact op