AllwaysFit
5.0
Gebaseerd op 49 recensies
powered by Google
js_loader

Wesley

Terug naar overzicht

Wesley

Mijn naam is Wesley uit Schiedam, 30 jaar oud en sinds 17 juli 2018 sport ik bij AllwaysFit in Schiedam.. In de afgelopen jaren was mijn vetmassa en gewicht steeds meer toegenomen. Mensen om mij heen merkten op dat ik steeds zwaarder werd. Ik zag dit zelf in nadat ik foto’s van mijzelf terugzag van mijn eigen 30e verjaardag suprise party. De knop moest om, nu het nog kon. Door te zoeken naar personal training in de buurt van waar ik woon kwam ik via google uit bij AllwaysFit. Een afspraak voor een intake met Marjolein was zo gemaakt en daar heb ik besloten vol te gaan voor een gezondere lifestyle, met een gezond vetpercentage. Het resultaat? 14 kilo afgevallen en een daling van 8.2% in verpercentage in 3 maanden!

Bij AllwaysFit sport je onder begeleiding van echt professionele personal trainers, die ontzettend veel passie en plezier hebben in wat ze doen. Het fijne is dat je zelf kan bepalen wanneer en met welke personal trainer je gaat sporten. Dit doe je middels een app op je smartphone. Wat mijn vorderingen trouwens ook een flinke duw in de rug heeft gegeven is het Fittergy Sportvasten, wat AllwaysFit ook aanbied. Ik kan dit iedereen aanraden die zijn lifestyle wilt veranderen en bereid is om daarvoor alles te geven.

Ondanks dat ik nog steeds fanatiek aan het sporten ben bij AllwaysFit, wil ik toch via deze weg alle personal trainers bij AllwaysFit die mij bijgestaan hebben afgelopen maanden onzettend bedanken voor hun professionele en geweldige inzet om mij te helpen mijn doelen te behalen!!

Allways Fit Wesley 1
Neem contact op