AllwaysFit
5.0
Gebaseerd op 49 recensies
powered by Google
js_loader

Ted

Terug naar overzicht

Ted

Ik ben via vrienden terecht gekomen bij AllwaysFit. In eerste instantie omdat ik last had van mijn nek en lage rug. De fysiotherapeute Nancy behandelde mij met dry needling en na 1 behandeling waren 80% van mijn klachten verdwenen. Ik was verbaasd, aangezien ik normaal vele fysio behandelingen verder ben. We spraken al snel over risicofactoren en wat de oorzaak is van mijn fysieke klachten. Overgewicht (120 kilo), stijf lichaam, geen conditie en slechte balans in werk en ontspanning… Dit heeft mij aan het denken gezet.

Nancy heeft mij laten inzien dat als ik klachtenvrij wil blijven en pijnvrij met mijn kleinkinderen wil stoeien er wat moet veranderen in mijn leefstijl. Met goed vertrouwen ben ik gestart met het 12 weken BenFit programma. Het is een gebruiksvriendelijk App en een simpel programma. Elke week kreeg ik weekmenu’s, waarbij ik zelf producten kon vervangen via een vervangende eetlijst. Het is goed toe te passen in het gezin. De kilo’s vlogen eraf, na 2 weken al 3 kilo! Ik kreeg veel steun vanuit huis, mijn kinderen en coach. Week 4 was het zwaarst, je mist het gezellige eten. Maar ik ben blij dat ik heb doorgezet, want daarna was die drang naar zoet over.

Hoe omschrijf ik BenFit? Het is geen dieet maar een eetprogramma. Ik maak bewuste keuzes en zoek mijn balans, terwijl ik bijna alles eet. Het is een eetpatroon voor levenslang!

Ik raakte enorm gemotiveerd en starten met 2x in de week Bodytec. Onder begeleiding van verschillende trainers. Stuk voor stuk professioneel en trainingen op maat! Door deze trainingen voelde mijn lichaam sterker en leniger aan. Ik kon mijn eigen veters weer strikken! Zo gek dat dit voor vele mensen normaal is, maar voor mij al een lange tijd een last. Mijn doel is om in Engeland 200 km te lopen binnen 7 dagen. Dus ik loop naast de Bodytec trainingen elke dag +10.000 stappen.

Resultaat: van maat XXL naar L (26 kilo verloren), fitter, ik sta energieker op, leniger, geen pijnklachten meer, kan mijn veters strikken, ben minder snel buiten adem en kan weer stoeien en rennen met mijn kleinkinderen.

Wat vond je moeilijk: Ervoor zorgen dat ik niet terugval. De 80-20 regel helpt goed voor mij. Soms kan ik zondigen, maar wel in mate en de balans terugvinden door extra te bewegen. Dat werkt goed voor mij!

Hoe omschrijf je het begeleidingstraject bij AllwaysFit: Professioneel en gericht op de persoon. De kritische vragen die gesteld worden, wat soms direct is en niet altijd leuk om te horen maar wel de werkelijkheid. Het was vanuit een zorgend hart om mij verder te helpen. Dit heb ik als erg prettig ervaren. Met trainen steeds mijn grenzen opzoeken, waar ik normaal allang had opgegeven. Alle Personal trainers bij AllwaysFit zijn goed.

Wat is jouw tip? DOEN en DOORZETTEN! Bij een zwak moment: ga wandelen, naar buiten. Voorheen plofte ik op de bank en nu ga ik naar buiten om te wandelen, zoek een activiteit i.p.v. een passiviteit. Investeer in lange termijn oplossingen, dat is voor levenslang.

“Eerste vragen hebben hem ontzettend aan het denken gezet: wat is je doel, wat wil je bereiken. Mijn enige doel was ik wil van mijn pijn af. Maar niet nagedacht over de oorzaak, waar komt het vandaan?”

Allways Fit Allways fit 2
Neem contact op