AllwaysFit
5.0
Gebaseerd op 49 recensies
powered by Google
js_loader

Sportvasten Nadia

Terug naar overzicht

Sportvasten Nadia

Sportvasten
Vorig jaar na de zomer merkte ik dat de kilo’s er wel heel snel waren bijgekomen. Ik voelde me niet prettig en merkte dat mijn broeken wel erg strak zaten. Ik zag bij de sportschool een advertentie voor sportvasten en ik dacht, oké dat is interessant. Zelf doe ik al 2 jaar aan intermittent fasting en zag dus wel gelijk de voordelen ervan in. Ik had een kickstart nodig.

Ik ben op 31 januari begonnen onder begeleiding van Nancy. Na een fijne en heldere uitleg van het programma ben ik vol goede moed begonnen. Toen ik het schema zag dacht ik wel, oefffff dat wordt een uitdaging maar ik was er klaar voor. 10 dagen lang elke dag sporten terwijl je weinig eet, hoe dan?

Programma
Dag 1: Ging vrij makkelijk. Ik had een stofwisseling sessie geboekt en ik mocht nog best veel eten. Van de supplementen kreeg ik onwijs veel energie en zat ik er vanaf dag 1 al lekker in.
Dag 2: Vond ik lastiger omdat het eten wel echt veel minder was, daarbij heb ik 20 minuten hardgelopen. Ik merkte dat ik in de avond weinig energie had en dat ik het koud kreeg.
Dag 3: Alleen maar sapjes en vloeibaar voedsel, ik vond het helemaal lekker, voelde me goed en heb die dag lekker gesport zonder moeite. In de nacht wel onrustig geslapen (bij 1 nacht gebleven, gelukkig).
Dag 4,5,6: Hier had ik tegenop gekeken. 3x per dag 100 ml vruchtensap (vers) i.c.m. de supplementen en daarbij ook nog sporten. Ik moet toegeven dat deze dagen heel goed gingen en dat ik geen last had van energieverlies of honger. Ik heb zelfs aan tafel gezeten met gasten bij ons thuis die sushi hadden besteld. Zat ik daar met mijn 100 ml vruchtensap hihihihihi. Dit waren wel de dagen waarbij ik weinig tot niets afviel.
Dag 7,8,9 en 10: De opbouwdagen. Fantastisch!!! De eerste keer dat je weer mag eten is als een feestje in je mond. Wat een smaken en wat fijn om weer te kunnen kauwen. Ik zat op een gegeven moment zo vol omdat ik niet meer gewend was “zoveel” te eten. Mijn energie was goed en ik had geen moeite met sporten.

Resultaat
Na 10 dagen ben ik 5 kilo afgevallen waarvan bijna 3 kg aan vet!!!!
6 cm rond de taille en heupen verloren en ik voel me zo ontzettend fit.

Keep the switch
Maar dat betekent niet dat het hierbij blijft. Ik raad sportvasten aan omdat het een goede kickstart is. Het zou zonde zijn om het niet bij te houden dus houd ik elke maandag een reset dag waarbij ik 3x per dag vruchtensap i.c.m. de metabolic switch drink, en sport ik een uur intervaltraining (hardlopen).

Mentaal
Ik heb gemerkt dat het lichaam meer aankan dan je denkt. Ik heb geleerd om bewust met eten bezig te zijn. Wat dient mijn lichaam? Waar krijg ik energie van? Ik heb ook gemerkt dat het nemen van de supplementen een positief effect hebben op mijn gezondheid. Daarnaast is het ook een overwinning op jezelf omdat je uiteraard momenten hebt dat het lastig wordt.

Ik zou zeggen, niet twijfelen en gewoon doen. Je voelt je echt een ander mens!

Groetjes Nadia

Allways Fit image0 2
Neem contact op