AllwaysFit
5.0
Gebaseerd op 49 recensies
powered by Google
js_loader

** Review 10-dagen Sportvasten “Natascha en Jeroen” **

Terug naar overzicht

** Review 10-dagen Sportvasten “Natascha en Jeroen” **

Wij (Natascha en Jeroen) zijn Sportvasten allebei met een ander motief gestart. Natascha wilde graag een nieuwe start naar een levensstijl en afvallen van de kilo’s die er het afgelopen jaar mondjesmaat zijn bijgekomen. Daarnaast ook de ervaring van vasten een keer opdoen.
Jeroen startte vanuit solidariteit en had niet echt een doel. Verschil tussen man en vrouw werd snel duidelijk. Jeroen zat in dag 2 al in de vetverbranding, bij Natascha dag 8. Qua eten (of eigenlijk 4 dagen niet eten) was het goed te doen, ook het dagelijkse bewegen ging zonder moeite. Het vasten zelf was écht een mentale challenge.
De resultaten na de 10 dagen waren goed (2 en 3 kg eraf). Door het besef dat je niet altijd hoeft te eten als je hoofd dat wel denkt en door minder te neigen naar suikers hebben we het bewegen en bewuster eten doorgezet.
Jeroen is inmiddels 8 kilo lichter en Natascha 4. Die kilo’s zeggen echter niet zoveel. Natascha blijft zich wegen en zelfs na toename in gewicht (ooh jeee ik stop ermee om op te letten) bleek de toename spier te zijn en vet blijft afnemen. Heel geleidelijk.
Bij alle vragen konden we terecht bij onze coach Nancy. Dat was prettig.
Wij zijn blij met de ervaring en gaan nu door op onze manier met af en toe een balansdag, véél minder koolhydraten, bewustere keuzes en zeker ook verwennerij. Jeroen heeft het fietsen herontdekt en ik doe 1 a 2x in de week Bodytec en wat thuis op de crosstrainer. We voelen ons steeds sterker en voelen verbetering in onze conditie! Het enige nadeel van het Sportvasten vinden wij de prijs. Maar de resultaten zijn de investering waard.
Een lijf kan meer dan wij denken!
Allways Fit review natascha en jeroen 1
Neem contact op