AllwaysFit
5.0
Gebaseerd op 49 recensies
powered by Google
js_loader

Resultaat na Sportvasten + Vegan Switch

Terug naar overzicht

Resultaat na Sportvasten + Vegan Switch

** Resultaat Dick na Sportvasten + Bodytec bij AllwaysFit **

De afgelopen maanden eiste ook de COVID maatregelen zijn tol bij mij vooral in kilos door minder bewegen en meer te eten. Tijd voor sportvasten vond ik zelf. Een afspraak gemaakt en een heldere uitleg gekregen van Marjolein dat het de bedoeling was om mijn voedingspatroon weer op het oude niveau te krijgen (lees gezond) maar meer nog dat het lichaam over zou gaan op vetverbranding. Kortom ik was erg benieuwd hoe het sportvasten zou gaan verlopen.

Het afbouwen van de voeding viel 100 procent mee, geen hongergevoel door de supplementen en een aardbijendrankje wat in de loop van het sportvasten toch en beetje tegen ging staan omdat dit driemaal daags moet worden ingenomen of eigenlijk naar binnen moet worden genipt. Dagelijks op een redelijk lage hartslag sporten was wel even wennen maar conform het protocol moest ik in de vetverbrandingshartslag blijven. Voor mij persoonlijk waren de vastendagen het zwaarst, niet wat betreft hongergevoel maar meer het feit dat ik geen energie had.

Ondanks het gebrek aan energie had ik wel veel zin om te (gaan) sporten hoewel dat dit steeds zwaarder werd. De laatste vastendag had ik het gevoel bij het hardlopen of ik bezig was aan de laatste vijf kilometer van een marathon. (spreek uit ervaring) Ik zou nu in de vetverbrandingsfase moeten raken maar het was steeds een teleurstelling om te zien dat ik telkens net niet het hoogste niveau van vetverbranding haalde (donkerste kleur op ketonenstrip).

Het opbouwen van de voeding vond ik een waar feest, wat kan spinazie met een ei fantastisch smaken evenals de 50 gram pistachenoten trouwens . Dan komt het meetmoment, heel nieuwsgierig naar het resultaat (ondanks dat je dagelijks moest wegen). De conclusie was dat ik best veel was afgevallen 5,1 kg maar dat mijn vetverbranding nog niet optimaal was. Vervolgens i.s.m. Nancy (die mij overigens gehele periode top heeft begeleid) besloten om aan te haken bij de Veganswitch (Detoxkuur) die mijn vrouw zou gaan doen.

De Detoxkuur is eigenlijk eenzelfde principe ook met afbouw en opbouw dagen en bewegen. Wat ik vooral zwaar vond is de hoeveelheid sla die op het menu stond. Voor mijn vrouw (zij is al veertig jaar vegetariër) was de afbouw een minder grote stap. Hoewel ik weinig vlees en vis eet merkte ik voor mezelf dat na het sportvasten toch behoefte had aan een stukje vis of vlees. Na twee dagen merkte ik dat ik steeds meer energie kreeg, op het irritante af volgens sommige collegas, maar bijvoorbeeld ook geen last meer van mijn darmen had sinds het sportvasten waaruit ik conclusie trok dat brood misschien toch niet zo heel goed is voor mij.

Persoonlijk kan ik een ieder het Sportvasten aanbevelen, niet alleen voor een boost die je lichaam krijgt maar zeker ook op het mentale vlak. Ik besef nu nog meer dat een gezond eetpatroon belangrijk is. Na de twee kuren is het ingezette patroon van gezond eten en meer bewegen voor mij persoonlijk makkelijker vol te houden omdat ik meer bewust ben van wat ik bijna drie weken lang heb moeten doen om dit uiteindelijke resultaat te bereiken.

Graag wil ik langs deze weg het team van AllwaysFit bedanken voor de support en adviezen met name Nancy die altijd voor mij klaar stond met advies (persoonlijk en via de app) maar ook mijn vrouw Franca die mij door dik en dun heeft gesteund. Over het uiteindelijke resultaat ben ik best trots en tevreden bovendien merk ik dat de afgelopen weken erg stabiel in gewicht ben gebleven maar ook fysiek en mentaal duidelijk meer kan hebben.

Allways Fit F491A1F4 E7FB 4F5A 9FF6 3F9B0F7F77AF 1
Neem contact op