AllwaysFit
5.0
Gebaseerd op 49 recensies
powered by Google
js_loader

Het verhaal van Ronald

Terug naar overzicht

Het verhaal van Ronald

Wanneer het “afdakje” ondertussen meer een “carpoort’ is geworden en dat je bijna toe bent aan het aanvragen van een bouwvergunning voor een “garage” wordt het tijd voor verandering.

Een kantoorbaan, een uit de kluiten gewassen hobby zorgt ervoor dat je de dagen veel zittend doorkomt. Een pijntje hier een zeurtje daar……. tijd voor verandering.
Begin je dan op 1 januari 2024…. Natuurlijk…. NIET!!
Afgelopen november, samen met mijn sportmaat Marco, bij AllwaysFit begonnen aan 10 dagen sportvasten.
Sportvasten… wat is dat?
In een notendop is sportvasten, een half uur per dag sporten in je hartslagzone en vasten onder begeleiding. Je krijgt een voedingsschema, bouwt je eten af, vast een paar dagen en begint weer langzaam met eten. Hierdoor zet je je lichaam om van suikerverbranding naar vetverbranding.
Is dat dan niet zwaar? Eerlijk antwoord, neen. Het viel mij persoonlijk 100% mee. Je krijgt een dag wat hoofdpijn door suikergebrek (in mijn geval dan) en de laatste dag van vasten merk je dat je wel wat minder energie hebt. Maar verder was het goed te doen.
Je sport een aantal keer onder begeleiding van je coach (in ons geval Nancy) en hebt ook regelmatig contact via een app. Maar ook de ander medewerkers (o.a. June, Sofios en Pim) zijn super enthousiast als je bezig bent.
In deze 10 dagen zie je de centimeters verdwijnen, voel je je fit en gemotiveerd. Ben je er dan al?
Nou Marco en ik hebben er nog 4 weken BenFit Voedingsschema’s achteraan gedaan. Dit om bewuster met je eten om te gaan en nog wat ballast te verminderen. Tijdens deze 4 weken veel respect voor mijn vrouw, voor de boodschappen en de maaltijden die ze heeft klaargemaakt. Veel variatie is mogelijk om de lekkerste maaltijden op tafel te zetten en je te houden aan zo’n 1900kcal per dag.
Ik hou me nog wel aan reset dag in de week, welke ondertussen de SSS dag heet bij ons (sap, sap, soep). Dit om de vetverbranding op gang te houden.
Wat is er veranderd in die afgelopen weken?
– mindset veranderd.
– fitter.
– energieker.
– slanker
– lekker in je vel zitten.
Details na 5 weken:
gewicht: 115,kg > 104,7kg
vet: 30,2% > 22,1%
spier: 30,9% > 35,2%
taille: 115cm > 104cm
heup: 113,5cm > 107cm
Nancy en iedereen bij Allwaysfit, bedankt voor de enthousiaste begeleiding tijdens dit gehele proces.
Mocht je in de buurt van Spijkenisse of Schiedam wonen en denken, hey… dit is wat voor mij.
Stuur dan een mail naar: studio@allwaysfit.nl
Een sportief 2024 allemaal!!
Allways Fit review ronald
Neem contact op