AllwaysFit
5.0
Gebaseerd op 49 recensies
powered by Google
js_loader

Carla over Sportvasten

Terug naar overzicht

Carla over Sportvasten

Vrouw, 67 jaar

Ik trainde al bij AllwaysFit, 1x per week Bodytec, met veel plezier. Sporten is belangrijk mijn spieren aan te sterken, maar de combinatie met voeding maakt het compleet.

Een 10-daagse Challenge Sportvasten kwam voorbij, dus ik wilde die uitdaging wel aangaan en er mochten wat kilo’s af. Het was goed te doen, 10 dagen een protocol volgen waarbij je 3 dagen aan het vasten bent. Gek genoeg heb ik geen honger gehad. De begeleiding was fijn, ik kon altijd een appje sturen als ik een vraag had.

Het resultaat was dat ik -4 kilo ben afgevallen en vooral in vetten! De begeleiding na het sportvasten is heel fijn om de resultaten vast te houden. 1 maand lang na het sporvasten hielt ik iedere vrijdag een resetdag (1 maaltijd overslaan) en ik sport 3x in de week. Alles wat wordt geadviseerd is onderbouwt met wetenschappelijke artikelen en dat volg ik dan ook netjes.

Het resultaat NU na 6 maanden: -12 kg lichter!! Ik ben van de zoetjes af (die gebruikte ik veel), ik ben niet meer zo’n zoetekauw. Ik eet gewoon met de pot mee, maar minder vlees en minder brood (at ik heel vaak). Ik voelde me al goed, maar nu echt een stuk lichter en lekkerder in mijn vel!

Allways Fit Schermafbeelding 2023 01 05 om 21.50.58 1
Neem contact op