AllwaysFit
5.0
Gebaseerd op 49 recensies
powered by Google
js_loader

BenFit met Dana

Terug naar overzicht

BenFit met Dana

10 aug begon ik met Benfit, na de intake gelijk van start gegaan. Na een hele tijd niet lekker in me vel te hebben gezeten en de komst van de overgang, besefte ik me dat het roer om moest.
Ik was te zwaar geworden, had een hekel aan de sportschool en had alle diëten al gehad die je maar kon voorstellen. Ik was een beetje een jojo geworden, KHA, ziekenhuis dieet, noem maar op. Het werkte allemaal tijdelijk.

3 jaar geleden ben ik aan de Hongerlandsedijk komen wonen en zag toen al Allways Fit zitten, ik dacht zal wel niets voor mij zijn….
Dus geen actie ondernomen en eerst maar eens gesetteld hier. Na veel vijven en zessen toch de mail gestuurd, ik moest iets gaan doen en dat werd 10 augustus Benfit en nog geen week later Bodytec. In het begin was het zwaar maar naar gelang ik en mijn lijf hieraan gewend raakte ging ik afvallen. De sportschool werd leuk en de verandering van eten ging ook op zijn plaats vallen. Ook besloten mijn man en ik na een maand Benfit ook te gaan Sportvasten 10 dagen. Ook dit was even doorbijten soms maar we hebben het gered en de resultaten mogen er wezen! Nu na bijna 12 weken kan ik zeggen dat ik nu al onder mijn streef gewicht zit wat ik eigenlijk pas volgend jaar wilde bereiken! Ik ga nog even zo door, wil nog wat kilo’s kwijt maar vooral gezonder blijven leven! Ja, ik kan zeggen mijn leven is veranderd in alle opzichten, dankzij de goede begeleiding, gesprekken en adviezen van Nancy. Ik ben blij dat ik toen de stap heb genomen ook al was het niet altijd makkelijk. Maar zie hier, een nieuwe ik kan ik wel zeggen, ben enorm trots op mezelf!

Allways Fit photocollage 202311138474385
Neem contact op