AllwaysFit
5.0
Gebaseerd op 49 recensies
powered by Google
js_loader

Bas

Terug naar overzicht

Bas

In mijn jeugdjaren fietste ik vrij veel. Mijn eerste schoolfiets heeft ongeveer de aarde rond gehaald (40.000 km). Ook deed ik wat aan watersport: roeien, kano varen en zeilen. Vooral recreatief. Na verdere studie en werk ging het bewegen op een zeker ogenblik flink achteruit. Dat merkte de weegschaal ook. Zelfstandig adviseur worden en hele dagen achter een beeldscherm zitten helpt de soepelheid bepaald niet. Alleen het gewicht gaat met sprongen vooruit.
Een paar jaar geleden heb ik toch maar de raad van mijn internist opgevolgd om wat aan sport of fitness te gaan doen. Ik wilde graag professionele begeleiding waarbij rekening gehouden zou worden met mijn fysieke beperkingen en mogelijkheden. Marjolein houdt goed rekening met wat ik kan en helpt om uit te bouwen waar dat mogelijk is. Ze weet veel van haar vak en kan dat ook duidelijk uitleggen. Dat is voor mij behulpzaam. De oefeningen zijn afwisselend en de zwakke punten worden door de jaren heen steeds verder versterkt. Inmiddels ben ik veel vetmassa kwijtgeraakt en heb spiermassa daarvoor in de plaats gekregen. Ik merk dat ik ook soepeler geworden ben.
Mede door de fitness ben ik me meer bewust geworden van bewegen en gezond blijven. Daardoor fiets ik alle redelijk bereikbare afstanden naar klanten (max 15 km). Boodschappen doe ik ook zoveel mogelijk op de fiets. De auto heeft rust en ik voel me beter.

Allways Fit Bas Gravendeel 1
Neem contact op