AllwaysFit
5.0
Gebaseerd op 49 recensies
powered by Google
js_loader

Amar

Terug naar overzicht

Amar

‘- Wat een topprestatie –

Benieuwd naar de ervaring van Amar die sinds december 2018 bij AllwaysFit is begonnen met personal training/Bodytec en Sportvasten, lees zijn story ->

Al jaren zaten de extra kilo’s mij dwars, waardoor ik in 2009 begonnen ben met afvallen. Allerlei verschillende diëten trok ik uit de kast, en daarmee ben ik ook behoorlijk wat afgevallen, zo’n 14 kilo. Toch kwamen er in 2018 weer wat kilo’s bij, doordat ik niet kon sporten door klachten aan mijn voet. Toen dit eind 2018 weer stabiel was besloot ik om het goed aan te pakken en ben ik begonnen met BodyTec 1x per week.

Voor mij ideaal naast een drukke baan doordat het een korte en effectieve manier is van trainen. Toen ik de flow te pakken had, heb ik in maart de sportvasten kuur gedaan om mijn vetpercentage verder te verlagen. Uiteraard wilde ik dit vasthouden en ben ik naar 2x per week BodyTec gegaan. Door de persoonlijke aandacht merkte ik dat ik mij veel sneller kon ontwikkelen dan trainen op eigen houtje.

Hoe is het mij vergaan sinds ik ben gaan sporten bij AllwaysFit (december 2018)? 12 kilo lichter, vetpercentage verlaagd met 9,5%, 17cm verloren rondom taille. Meer energie en lekkerder in mijn vel. Wat voor mij heeft gewerkt? Advies en sparren over voeding met de trainers, strikt letten op voeding, en als je eens een feestje hebt gehad een resetdag plannen om de schade in te halen.

Ik blijf me inzetten, want afvallen hoeft niet meer maar nog wat spiermassa erbij zal niet misstaan ? Soms is het zelfs nog steeds even wennen als ik mezelf op een foto zie!

Allways Fit Recensie Amar
Neem contact op