AllwaysFit
5.0
Gebaseerd op 49 recensies
powered by Google
js_loader

Personal training Schiedam

Personal training

 • Het gewenste doel
 • De belastbaarheid
 • Het herstellend vermogen
 • Lichaamstype
 • Persoonlijkheid

Personal training in Schiedam

Zoek je direct naar een personal trainer of voedingscoach in Schiedam? Bel AllwaysFit! Wij kunnen jou dit allemaal bieden! Omdat wij gespecialiseerde personal trainers zijn, beschikken wij over veel ervaring in de begeleiding van sporters in het behalen van hun doelstellingen. Samen met jou maken wij realistische doelen en richten wij ons op het beste uit jou als persoon te halen. Wil Bodytec volgen? Of heb je de wens een personal trainer of voedingscoach in te zetten in Schiedam? Neem dan direct contact met ons op of lees verder zodat je meer te weten komt over ons aanbod.

Personal training

Wil jij aan de slag met een personal trainer in Schiedam? Misschien wil je afvallen, functioneel trainen of trainen voor een wedstrijd. Met onze personal training heb jij net even wat extra steun in de rug bij het behalen van jouw doel. Ons trainingsprogramma is geheel op maat gemaakt, waarbij aandacht geschonken wordt aan diverse factoren.

Denk aan: je gewenste doel, jouw belastbaarheid, je herstellende vermogen en lichaamstype en jouw persoonlijkheid.

Wij maken een trainingsprogramma op maat, waar diverse factoren in terugkomen. Denk aan: je belastbaarheid, doelstellingen, je herstellende vermogen en lichaamstype, maar ook jouw persoonlijkheid. Om deze informatie te vergaren. zullen voorafgaand diverse assessments en gezondheidstest worden uitgevoerd. Meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze adviseurs vanuit Schiedam.

https://www.allwaysfit.nl/personal-training-schiedam/

Allways Fit doelgericht

DOELGERICHT

Doordat wij van te voren een doel bepalen, weten we waar we naar toe werken.

Allways Fit persoonlijk

PERSOONLIJK

Persoonlijke aandacht, door persoonlijke begeleiding halen wij het maximale uit jezelf.

Allways Fit enthousiast

ENTHOUSIAST

Enthousiaste trainers en begeleiders maken sporten echt leuk, niet langer met tegenzin trainen.

Allways Fit gediplomeerd

GEDIPLOMEERD

Al onze trainers en begeleiders zijn op hoog niveau gediplomeerd en weten wat ze doen.

Allways Fit

Daarom AllwaysFit

De missie van AllwaysFit is het beste uit een persoon te halen. Wat jij wil doen, daar kiezen wij samen voor.

Bij AllwaysFit ben je aan het juist adres voor:

 • Personal training
 • Bodytec
 • Trainingsprogramma op maat
 • Voedingsadvies en coaching
 • Sportvasten
 • Efficiënt trainen
 • Trainen voor een gezonde levensstijl
 • Behaal jouw eigen doelen

Gratis adviesgesprek

AllwaysFit begeleid je met fysieke en mentale processen en bied je de juiste hulpmiddelen om jouw doel effectief te realiseren. Klinkt goed? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan bij een van onze begeleiders.

Personal Training

geheel op maat

vanaf €54per sessie
 • 1 op 1 training
 • Training Sessies van 1 uur
 • Voedingsschema & begeleiding
 • Optioneel: Bodytec (inbegrepen)
 • Personal coaching

Bodytec

Wil jij door middel van krachttraining in een korte tijd snel resultaat behalen? Maak dan in Schiedam de keuze voor Bodytec. Tijdens Bodytec training worden er gedurende 20 minuten verschillende oefeningen uitgevoerd. Deze worden gestimuleerd door elektrische impulsen welke aan jouw lichaam worden afgegeven. Deze training is voor jong en oud geschikt. Een full body workout zorgt ervoor dat je meer resultaat boekt, dan wanneer je urenlang in de sportschool aan het werk bent. Maak daarom ook de keuze voor Bodytec!

Voedingscoach

Wil jij gezonder gaan eten? Maak dan de keuze voor onze voedingscoach in Schiedam. Ons voedingsadvies wordt geheel op maat afgestemd. Wij hebben een speciaal BenFit programma, waarbij je wekelijks een voedingsadvies krijgt. Ook krijg je een boodschappenlijst mee die geheel op jou is afgestemd. Voorafgaand kijken wij hierbij naar wat jouw lichaam nodig heeft, hoeveel je sport en wat voor werk je doet. Wij ondersteunen je bij een verantwoord gewichtsverlies. Wil je meer informatie over onze voedingscoach? Bel dan direct naar AllwaysFit!

Sportvasten

Zie jij sportvasten wel zitten? Sportvasten is een combinatie van vasten, gezond eten en sport. Tijdens deze 10-daagse trainingsmethode zal jouw lichaam zichzelf overschakelen van suikerverbranding naar vetverbranding.

Dit is een effectieve methode die ervoor zorgt dat je snel vet verbrand. Het resultaat is blijvend. Uiteraard enkel wanneer je gezond blijft eten en aan sport blijft doen.

Vegan Flex

Iedereen weet dat als je wilt afvallen, je meer moet bewegen en anders moet gaan eten. Overgewicht is echter niet alleen het gevolg van te veel eten en te weinig bewegen. Het komt ook door vervuiling van het lichaam door gifstoffen.

De Vegan Flex van 10 dagen helpt je afvallen terwijl je toch veel mag eten. Je haalt meer uit het leven met een gezond en fit lichaam. De Vegan Flex is een gezonde combinatie van eten en bewegen met ondersteuning van voedingssupplementen.

Allways Fit

“When you have fun, it changes all the pressure into pleasure”

Schakel AllwaysFit in Schiedam in

Interesse in personal training? Of heb je interesse in een voedingscoach in Schiedam? Ook wanneer je aan de slag wilt met Bodytec of sportvasten, kun je het beste vandaag nog contact opnemen met de experts van AllwaysFit. Gedurende een kennismakingsgesprek wordt je geheel geïnformeerd over onze mogelijkheden. Je kunt contact met ons opnemen via: 085-0770707 of mail naar schiedam@allwaysfit.nl. Onze personal trainer, voedingscoach van AllwaysFit zal jou dan snel ondersteuning bieden in Schiedam!

Neem contact op