AllwaysFit
5.0
Gebaseerd op 49 recensies
powered by Google
js_loader

Personal training Rozenburg

Personal training

 • Het gewenste doel
 • De belastbaarheid
 • Het herstellend vermogen
 • Lichaamstype
 • Persoonlijkheid

Fysiotherapie en personal training in Rozenburg

Zoek je een professionele fysiotherapeut in Rozenburg? Wens je personal training of Bodytec training? Of een voedingscoach? Bel AllwaysFit! Wij bieden jou dit namelijk allemaal! Wij zijn professionele personal trainers die al veel ervaring hebben opgedaan in het begeleiden van sporters bij het bereiken van grote resultaten. Wij maken samen met jou realistische doelen die het beste uit jou als persoon halen.

Wil je Bodytec of fysio volgen? Of een personal trainer of voedingscoach in Rozenburg inschakelen? Kies er dan voor om vandaag nog aan jouw doelen te werken en neem contact met ons op voor meer informatie over ons aanbod.

Fysiotherapie

Wil je gebruik maken van een fysiotherapeut in Rozenburg of omgeving? Dan ben je bij AllwaysFit op de juiste plek voor manuele- of sportfysiotherapie. De manueel therapeut benadrukt het bewegend functioneren van een bepaald gewricht. De fysiotherapeut legt de nadruk op de motorische werking en aansturing van alle spieren, inclusief het skelet. Er wordt gewerkt aan de herwinning van de beweeglijkheid van jouw rug, nek en schouders.
Je lichaam wordt hierbij gecorrigeerd en geactiveerd. Dit maakt dat klachten niet snel weer zullen ontstaan. Wij zorgen hiervoor middels ons op maat gemaakte behandelplan. Met de inzet van diverse methodieken, zullen wij met jou snel een resultaat behalen.

Personal training

Kies jij ook voor personal training in Rozenburg? Heb je de wens af te vallen? Wil je trainen voor een wedstrijd? Of functioneel trainen? Onze personal trainer geeft jou extra steun in de rug bij het behalen van jouw sportieve doelen. Ons trainingsprogramma maken wij geheel op maat. Hierbij besteden wij aandacht aan verschillende factoren. Deze factoren betreffen jouw doelen, herstellend vermogen, lichaamstype en jouw persoonlijkheid. Om dit in kaart te brengen, worden er voorafgaand enkele gezondheidstesten en assessments afgenomen. Ben je benieuwd naar hoe dit in zijn werk gaat? Bel dan snel met onze adviseur vanuit Rozenburg en maak een afspraak!

Daarom AllwaysFit

De missie van AllwaysFit is het beste uit een persoon te halen. Wat jij wil doen, daar kiezen wij samen voor.

Bij AllwaysFit ben je aan het juist adres voor:

 • Personal training
 • Bodytec
 • Trainingsprogramma op maat
 • Voedingsadvies en coaching
 • Sportvasten
 • Efficiënt trainen
 • Trainen voor een gezonde levensstijl
 • Behaal jouw eigen doelen

Personal training rozenburg

Allways Fit doelgericht

DOELGERICHT

Doordat wij van te voren een doel bepalen, weten we waar we naar toe werken.

Allways Fit persoonlijk

PERSOONLIJK

Persoonlijke aandacht, door persoonlijke begeleiding halen wij het maximale uit jezelf.

Allways Fit enthousiast

ENTHOUSIAST

Enthousiaste trainers en begeleiders maken sporten echt leuk, niet langer met tegenzin trainen.

Allways Fit gediplomeerd

GEDIPLOMEERD

Al onze trainers en begeleiders zijn op hoog niveau gediplomeerd en weten wat ze doen.

Allways Fit

Bodytec

Wil je snel een resultaat zien van jouw krachttraining? Kies in Rozenburg dan ook voor Bodytec. Velen hebben hier al voor gekozen. Bij Bodytec wordt er 20 minuten lang aan jouw spieren gewerkt middels verschillende oefeningen. Deze oefeningen worden gestimuleerd door elektrische impulsen welke aan jouw lichaam worden afgegeven. Bodytec is voor zowel jong als oud te beoefenen. Met onze full body workout zul je meer resultaat boeken dan wanneer je uren in de sportschool aan het zwoegen bent. Kies daarom ook voor Bodytec!

Voedingscoach

Heb jij de wens om gezonder te gaan eten? Kies dan ook voor een voedingscoach in Rozenburg. Wij stemmen het voedingsadvies geheel op maat af. Wij hebben een speciaal BenFit programma, waar je een wekelijks voedingsadvies zal krijgen. Tevens krijg je een op maat afgestemde boodschappenlijst van ons mee. Wij kijken naar wat de behoeften van jouw lichaam zijn, of je veel sport en welk werk je verricht. Onze voedingscoach zal jou zodoende de beste ondersteuning bieden bij een verantwoord gewichtsverlies. Wil je meer info over onze voedingscoach? Bel dan snel naar AllwaysFit!

Gratis adviesgesprek

AllwaysFit begeleid je met fysieke en mentale processen en bied je de juiste hulpmiddelen om jouw doel effectief te realiseren. Klinkt goed? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan bij een van onze begeleiders.

Sportvasten

Heb je interesse in sportvasten? Sportvasten is een combinatie van sporten, gezond eten en vasten. In deze 10-daagse trainingsmethode schakelt je lichaam als vanzelf over van suikerverbranding naar vetverbranding. De methode is bewezen effectief en zorgt ervoor dat je snel vet zal blijven verbranden. De training heeft een blijvend resultaat, maar je zal wel moeten blijven sporten en gezond moeten blijven eten.

Vegan Flex

Jij weet waarschijnlijk ook dat als je wilt afvallen, je meer moet bewegen en anders moet gaan eten. Overgewicht is echter niet alleen het gevolg van te veel eten en te weinig bewegen. Het komt ook door vervuiling van het lichaam door gifstoffen. De Vegan Flex van 10 dagen helpt jou hierbij. Je gaat afvallen terwijl je toch veel mag eten. Je haalt meer uit het leven met een gezond en fit lichaam. De Vegan Flex is een gezonde combinatie van eten en bewegen met ondersteuning van voedingssupplementen.

Allways Fit

“When you have fun, it changes all the pressure into pleasure”

Zet AllwaysFit in Rozenburg in

Wens jij ook personal training in Rozenburg te volgen of fysiotherapie? Of wil je een voedingscoach inzetten? Ook wanneer je interesse hebt in Bodytec of sportvasten, ben je bij ons uiteraard van harte welkom! Via een kennismakingsgesprek informeren wij je graag over de mogelijkheden die wij in petto hebben. Neem snel contact met ons op middels:085-0770707 of mail naar spijkenisse@allwaysfit.nl. Onze personal trainer, voedingscoach of fysiotherapeut van AllwaysFit zal jou in Rozenburg dan snel komen ondersteunen!

Neem contact op