AllwaysFit
5.0
Gebaseerd op 49 recensies
powered by Google
js_loader

Fysiotherapie

AllwaysFit Fysiotherapie

  • Innovatieve en effectieve methodes
  • Snel resultaat
  • Pijnvrij bewegen op je eigen niveau
  • Vergoeding via jouw eigen zorgverzekeraar
  • Gediplomeerde en BIG-geregistreerde fysiotherapeuten

Wat doet de fysiotherapeut voor jou?

De fysiotherapeuten van AllwaysFit helpen je bij verschillende lichamelijke klachten. Heb je klachten aan je rug, nek, schouder, bekken, pols, enkel, heup, elleboog of knie? Schakel dan onze fysiotherapeuten in. Zij zijn gespecialiseerd in deze behandelingen. Naast hun specialisatie in deze lichamelijke klachten zijn zij ook gespecialiseerd in sportspecifieke klachten. Samen met jou kijken we naar de klachten en welke manier van fysiotherapie daarbij past. Onze gediplomeerde therapeuten houden rekening met het genezingsproces en uiteraard op jouw tempo.

Onze specialiteiten in fysiotherapie

AllwaysFit is gespecialiseerd in dry needling, medical taping en manueel- en sportfysiotherapie. Doordat wij van AllwaysFit gespecialiseerd zijn op meerdere gebieden behandelen wij vrijwel alle lichamelijke klachten. De fysiotherapeut kijkt naar de oorzaak van jouw pijn en waar dit jou in beperkt. In samenspraak met jou stelt de fysiotherapeut een behandelplan op.

Manueel- en sportfysiotherapie

De manueeltherapeut is specialist in het bewegend functioneren van een gewricht en de sportfysiotherapeut in de aansturing en motorische werking van de spieren en skelet als geheel. Naast het herwinnen van bewegelijkheid in de gewrichten zoals rug, nek of schouder is het activeren en corrigeren van het lichaam des te belangrijk om te voorkomen dat klachten terugkomen.

Onze Fysiotherapeut is gespecialiseerd op beide domeinen en kunt u dus met een bredere blik behandelen.

Fysiotherapie
medical taping

Medical taping

Deze methode wordt als extra tool ingezet voor de behandeling van verschillende klachten. Pijn bij spier- en gewrichtsklachten, instabiliteit, litteken verklevingen en lymfe-oedeem kunnen verholpen worden door taping. Bij Medical taping wordt een speciale ventilerende en huidvriendelijke tape op uw lichaam aangebracht. De tape blijft gemiddeld zo’n 4 dagen zitten. De tape wordt gebruikt om gewrichten te ondersteunen, houding te corrigeren of om spierspanning te verlagen.

Dry needling – myofasciale release technieken

Soms kunt u wel eens last hebben van pijnlijke en stijve gebieden aan uw lichaam. De oorzaak kan dan liggen bij spieren die verkrampt, overbelast en verdikt zijn. We noemen dit triggerpoints. Dry needling kan dan een effectieve oplossing bieden.

Wat is een triggerpoint?

Een triggerpoint is een verkrampte plek in de spier die, naast lokale pijn, ook kan uitstralen naar andere plekken in het lichaam. Een verkrampte spier is slecht doorbloed, waardoor afvalstoffen zich ophopen en er geen voedings- en bouwstoffen kunnen worden aangevoerd. Zo kan het bijvoorbeeld heel goed dat u last heeft van de lage rug door een overbelaste bilspier. Na de dry needling behandeling geeft de fysiotherapeut u oefeningen en adviezen mee om de verbeterde situatie ook te behouden. Een dry needling behandeling is onderdeel van een reguliere fysiotherapiebehandeling. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Behandeling

Bij dry needling worden specifieke punten in uw spieren aangeprikt, middels een droog acupunctuur naaldje. Met een naald wordt als het ware een minuscuul gaatje in de spier geprikt, waardoor de spierspanning afneemt. Zo wordt de doorbloeding gestimuleerd, wat zorgt voor verlichting van klachten.

Hoewel dry needling heel erg lijkt op acupunctuur, is het toch een totaal andere therapie. Waar acupunctuur zich richt op energetische banen in het lichaam, worden bij dry needling heel specifieke spierpunten in een beweegketen aangepakt.

Na de dry needling behandeling geeft de fysiotherapeut u oefeningen en adviezen mee om de verbeterde situatie ook te behouden. Een dry needling behandeling is onderdeel van een reguliere fysiotherapiebehandeling. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht.

dry needling
Allways Fit doelgericht

DOELGERICHT

Doordat wij van te voren een doel bepalen, weten we waar we naar toe werken.

Allways Fit persoonlijk

PERSOONLIJK

Persoonlijke aandacht, door persoonlijke begeleiding halen wij het maximale uit jezelf.

Allways Fit enthousiast

ENTHOUSIAST

Enthousiaste trainers en begeleiders maken sporten echt leuk, niet langer met tegenzin trainen.

Allways Fit gediplomeerd

GEDIPLOMEERD

Al onze trainers en begeleiders zijn op hoog niveau gediplomeerd en weten wat ze doen.

intake personal training

Lichamelijke klachten? Kom naar de fysio!

Heb je genoeg van het feit dat je altijd pijn hebt wanneer je weer een verkeerde beweging maakt. Wat kan je wel doen en wat juist niet? Heb je lichamelijke klachten en ben je op zoek naar een fysiotherapeut? Voor het laten behandelen van lichamelijk klachten kun je terecht bij de fysiotherapeuten van AllwaysFit terecht! Wil je meer weten over de behandelingen van AllwaysFit? Neem dan contact met ons op.

Gratis adviesgesprek

AllwaysFit begeleid je met fysieke en mentale processen en bied je de juiste hulpmiddelen om jouw doel effectief te realiseren. Klinkt goed? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan bij een van onze begeleiders.

Persoonlijk plan

Wat jij wil, daar kiezen wij samen voor. Er wordt een “op maat” gemaakt programma samengesteld en regelmatig met u doorlopen. Het hele programma is gericht op het behalen van resultaat. Er wordt tevens aandacht besteed aan korte en lange termijn doelstellingen, voeding, training, rust, mentale motivatie en coaching, Het is dus meer dan alleen training.

Onze werkwijze

De fysiotherapeut kijkt naar de oorzaak van uw pijn, beperkingen en jouw mogelijkheden en stelt vervolgens in samenspraak een behandelplan op maat op. Bij deze aanpak staat de patiënt centraal en zorgen we voor een optimaal werkend lichaam door het geven van verschillende behandelingen, educatie, adviezen en oefeningen.

Multidisciplinair team

Bij AllwaysFit hebben we alles in huis om u verder op weg te helpen. Naast Personal Trainers, Voedingsdeskundige en Mental Coaches hebben wij gediplomeerde en BIG-geregistreerde fysiotherapeuten die samen met u werken aan een spoedig en completer herstel.

Snel resultaat dankzij innovatieve en effectieve methodes

Hoeveel behandelingen nodig zijn, hangt van meerdere factoren af. Denk hierbij aan de mate van de klacht, uw herstelproces, inzet, hulpvraag of belemmerende factoren voor herstel door een ziekte of aandoening. Omdat we uitgaan van innovatieve en effectieve methodes, is de behandelduur meestal korter dan gebruikelijk.

Vergoedingen

Afhankelijk van uw aanvullende verzekering en restitutiepolis krijgt u een percentage van de behandeling vergoed van u zorgverzekeraar.

Privacy

Fysiotherapeuten hebben een geheimhoudingsplicht en zullen niet zonder toestemming gegevens aan derde verstrekken. Als Patiënt heeft u recht op inzage in uw patiëntendossier. Mocht u hiervan gebruik willen maken, dan kun u dit aangeven.

fysiotherapie

Nancy van der Togt | Eigenaresse

Sinds 2012 ben ik werkzaam als fysiotherapeute. Na mijn afstuderen als fysiotherapeut volgde ik al snel verschillende cursussen om mezelf verder te ontwikkelen. Sport, trainingsleer en het bewegend functioneren van de mens wekte al snel mijn interesse. Hiervoor heb ik de opleiding NASM en Functional Patterns level 1 gevolgd. Het geven van specifieke trainingen en revalidatieprogramma’s pas ik toe in mijn werk als fysiotherapeut maar ook als Personal Trainer bij AllwaysFit in Spijkenisse.

In 2014 heb ik de opleiding MSU-echografie afgerond. Ik kan behandelen middels Dry Needling en Myofasciale Release technieken om patiënten weer pijnvrij te kunnen laten functioneren.

In 2018 ben ik afgestudeerd als Master Manueel therapeut aan de HAN in Nijmegen. Deze drie jarige specialisatie heeft mij een hoop nieuwe kennis en kundigheid bijgebracht. Naast het kunnen verrichten van verschillende mobilisaties en manipulaties in de extremiteiten als wervelkolom ben ik in staat om de wetenschap terug te koppelen naar de praktijk. Het kijken naar lange termijn oplossingen door samen met de patiënt in gesprek te gaan over zijn pijn, zijn beperkingen, zijn houding, zijn voeding en zijn spierconditie/aansturing zorgt voor een optimaal werkend lichaam.

Sinds oktober 2019 ben ik met veel passie mijn eigen praktijk gestart bij AllwaysFit.  Ik heb 1 doel en dat is het leveren van kwalitatieve goede zorg waarbij de patiënt centraal staat. Als zorgverlener is het mijn taak om waar nodig verder te kijken dan alleen mijn eigen domein als fysiotherapeut. Zo werk ik geregeld samen met sportartsen, orthopeden, huisartsen en andere paramedici.

Nancy van der Togt

Nancy van der Togt | Eigenaresse 

Fysiotherapeut | Personal Trainer | Manueel Therapeut | Lifestyle & Voeding Coach | Bodytec Trainer | Dry Needling Specialist

Maak een afspraak bij AllwaysFit

Heb je last van lichamelijke klachten? Wil je graag meer weten over wat AllwaysFit voor jou kan betekenen? Neem direct contact met ons op. Wij helpen je graag met het helpen van de juiste fysiotherapeut. Je kunt contact met ons opnemen via: 085-0770707 of mail voor onze locatie in Spijkenisse naar spijkenisse@allwaysfit.nl. Voor onze locatie in Schiedam mail je naar schiedam@allwaysfit.nl. Je kunt ook contact opnemen via het contactformulier op de website. Blijf niet rondlopen met klachten en maak vandaag nog jouw afspraak! De fysiotherapeuten van AllwaysFit staan voor je klaar.

Veilig naar de fysiotherapeut

Allways Fit veilig naar de fysiotherapeut

Neem contact op