AllwaysFit
5.0
Gebaseerd op 49 recensies
powered by Google
js_loader

Afvallen in Spijkenisse

Afvallen

  • Positief in het leven staan
  • Controle hebben over je eigen lichaam en gewicht
  • De manier om je steeds beter te voelen en om te genieten van het leven

Meer bewegen, meer ontspannen en gezonder eten

Wil je graag gezonder gaan leven door meer te bewegen, meer te ontspannen en gezonder te eten? Afvallen in Spijkenisse doe je met plezier bij AllwaysFit! De personal trainers en voedingscoaches van AllwaysFit helpen je je doelen te bereiken. Wij zorgen ervoor dat je op een actieve en leuke manier kunt afvallen in Spijkenisse zonder dat je de moed in de schoenen zakt. Sterker nog: wij weten zeker dat je plezier zult beleven aan afvallen, omdat je al snel lekkerder in je vel zit.

Gezond bewegen en ontspannen

Het BenFit voedingsadvies ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week. Daarnaast leer je tijdens het programma meer over voeding en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe eetpatroon en de andere twee pijlers van BenFit: Gezond bewegen en Relax.
Lichaamsbeweging is een vast onderdeel van jouw nieuwe gezonde leefstijl. Je personal coach geeft je persoonlijke adviezen op het gebied van beweging. Wil je fit zijn en blijven? Dan is het van groot belang dat je lekker in je vel zit. Je gaat met je coach werken aan jouw balans tussen inspanning en ontspanning.

We maken daarbij gebruik van de BenFit app waarop alle voedingsschema’s, boodschappenlijsten en werkopdrachten staan. Zo heb je altijd alles overzichtelijk bij de hand!

plantaardige-producten

Allways Fit doelgericht

DOELGERICHT

Doordat wij van te voren een doel bepalen, weten we waar we naar toe werken.

Allways Fit persoonlijk

PERSOONLIJK

Persoonlijke aandacht, door persoonlijke begeleiding halen wij het maximale uit jezelf.

Allways Fit enthousiast

ENTHOUSIAST

Enthousiaste trainers en begeleiders maken sporten echt leuk, niet langer met tegenzin trainen.

Allways Fit gediplomeerd

GEDIPLOMEERD

Al onze trainers en begeleiders zijn op hoog niveau gediplomeerd en weten wat ze doen.

Allways Fit 241128580 845652766341132 2998567782407445706 n

Op een actieve manier afvallen in Spijkenisse

Afvallen in Spijkenisse was nog nooit zo leuk! Daar is heus geen uitputtende militaire training voor nodig. Hoe pakken wij dat bij AllwaysFit aan? Met ons BenFit programma. Dit programma bestaat uit een wekelijks voedingsadvies, inclusief boodschappenlijst, dat helemaal is afgestemd op jouw lichaam en situatie. We kijken daarbij naar de energiebehoefte van jouw lijf, naar hoe inspannend je dagelijkse werk is én het aantal uren dat je daarnaast sport. Wij helpen je een eetpatroon te ontwikkelen dat past bij jouw lichaam en dat je je leven lang vol kunt houden, doordat je lekker en verantwoord eet, maar zeker geen honger lijdt. Kortom: met een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat kun je ontspannen afvallen in Spijkenisse!

Gratis adviesgesprek

AllwaysFit begeleid je met fysieke en mentale processen en bied je de juiste hulpmiddelen om jouw doel effectief te realiseren. Klinkt goed? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan bij een van onze begeleiders.

“When you have fun, it changes all the pressure into pleasure”

Meteen aan de slag met afvallen in Spijkenisse

Sta je al in de startblokken omdat je niet kunt wachten om gezonder te leven en af te vallen in Spijkenisse? Maak dan meteen een afspraak met een van onze medewerkers om mee te doen aan jouw BenFit-programma. Bel vandaag nog met 085 077 07 07. Je kunt ook een e-mail sturen naar spijkenisse@allwaysfit.nl, of vul het contactformulier op de website in.

Neem contact op