skip to Main Content
Wat Is Goede En Wat Is Slechte Voeding?

Wat is goede en wat is slechte voeding?

Eerst werden eieren bestempeld als slecht, nu als goed.

Het lijkt onmogelijk om erachter te komen wat je tegenwoordig moet eten. Koffie is goed, dan is het slecht. Er is zoveel te vinden op het internet wat nou goed of slecht voor je is, wat resulteert in een crisis van voedingsverwarring.

Wat we wel weten is dat voedsel onze genen doet veranderen en ons van ziekte kan schaden. Het is een lastig systeem om te snappen hoe voedsel met DNA intrigeert. Onze orthomoleculaire therapeut Marjolein kan hier meer over vertellen en mensen adviseren. Hoe kun je voedsel gebruiken als medicijn, als informatie voor je DNA. Wat je aan je vork prikt kan een groot verschil maken. Gebruik voedsel niet als stress verlichter of om een leegte te vullen, maar als medicijn om fitter, energieker en gezonder te voelen.

Een basis voor een goede gezondheid voor nu en in de toekomst bestaat o.a. uit zuivere voedingsproducten, zonder kunstmatige conserveringsmiddelen en troep wat er veelal in het product gestopt wordt. Dit met de juiste dosis, positieve energie (ontspannen sfeer) en aangepast aan jouw lichaam.

Maak een afspraak met onze voedingsdeskundige en start vandaag nog met het eten van de juiste “medicijnen”…

Team AllwaysFit

Geef een reactie

Back To Top
Neem contact op