skip to Main Content

Jolande deed mee aan de Sportvasten Challenge! Sportvasten is een combinatie van sporten, vasten en gezond eten. Sportvasten is geen dieet maar een 10-daagse trainingsmethode welke de stofwisseling dwingt structureel over te schakelen van suiker- naar vetverbranding. Het lichaam haalt zijn energie dan niet langer vooral uit suiker maar uit vet; er wordt meer vet verbrand en overtollige vetreserves zoals buikvet nemen af. Gemiddeld vallen daarom mannen 4 tot 6 kilo af na 10 dagen en bij vrouwen is dit 2 tot 4 kilo. De werking van Sportvasten is recent bekrachtigd in een wetenschappelijke publicatie in het toonaangevende tijdschrift ‘International Journal of Sport Nutrition and Exercise Metabolism’ van Human Kinetics Journals! Een link naar het artikel vindt je hier.

Ik ben Ellen Rolaff 57 jaar oud. Al jaren  wil ik een marathon lopen, maar steeds raakte ik weer geblesseerd en dat duurde dan weer heel lang voordat ik er van af was. Toen kwam ik voor fysiotherapie bij AllwaysFit terecht.
Nancy heeft mij toen zo goed geholpen en ook naar mijn loop techniek gekeken, waardoor ik veel beter ging lopen en geen blessure meer kreeg.
Ook ben ik toen begonnen met bodytec. June zorgde ervoor dat ik in goede vorm kwam voor de marathon.
Eindelijk ging het dan toch gebeuren 10 april 2022. Nou ik heb er van genoten. Wat een gave ervaring was het. Zoveel mensen die je kwamen aanmoedigen en ook nog op het moeilijke stuk een video bericht van June vanaf haar vakantie bestemming. Super!
Ik liep niet op een tijd. Ik wilde alleen maar genieten en dat heb ik gedaan. Ik heb heerlijk gelopen en dat mede door AllwaysFit
Thanks AllwaysFit!

Ron vertelt: “Recentelijk hebben mijn vrouw en ik met veel succes de Vegan Flex gedaan. Het was voor ons geen eenvoudige oefening aangezien wij al tientallen jaren gewend waren om het traditionele leef en eetpatroon te volgen. Dat werd eventjes anders….

  • Andere voeding
  • Andere etenstijden
  • Elke dag verplicht zweten
  • Elke dag veel eten
  • Elke dag eten wegen
  • Elke dag vooruitdenken om op tijd het eten vers-klaar te kopen en voor te bereiden. etc., etc.

Het was een rollercoaster, uit onze comfortzone, en we hebben echt gevloekt, maar dankzij de geweldige hulp en geduld van Nebi en Samentha hebben we volgehouden en een ontzettend goed resultaat behaald.

In 10 dagen tijd allebei meer dan 4 kilo vet eraf!! Dat hadden we niet verwacht. Wat we ook niet hadden verwacht is dat er zoveel leuke recepten zijn die het ontbijt, de lunch en het diner zoveel gevarieerder en zeer smaakvoller maken.

We zijn begonnen met hulp van Nebi en Samentha om met die ervaring ons eetpatroon structureel om te zetten zodat de winst niet weer verdwijnt. Kortom: Geen spijt en een aanrader voor iedereen!! Je wordt er lichter maar ook veel “rijker” van….”

Nieuwsgierig na dit verhaal en …. Kom je snel weer aan nadat je afgevallen bent? Houdt je vocht vast of heb je last van stemmingswisselingen? Heb je last van cellulitis? Opgeblazen gevoel? Dan zouden gifstoffen in je vetcellen wel eens de oorzaak kunnen zijn. Meldt je aan voor een vrijblijvend advies door een mail te sturen naar studio@allwaysfit.nl en kijk op onze site https://www.allwaysfit.nl/vegan-flex/

Vegan Flex Magazine

“Ik ben Denise 24 jaar. Eind februari heb ik contact gezocht met AllwaysFit om informatie in te winnen om af te vallen en vooral fitter te worden. Begin maart ben ik gestart met de BenFit in combinatie met Bodytec. Het gevarieerde gezonde eten, zorgt ervoor dat het gemakkelijk vol te houden is.

Na 12 weken was ik 12 kg afgevallen, dit was mijn eerste doel!! Inmiddels ben ik 20 kilo afgevallen en 12% vet kwijtgeraakt door het Benfit voedingsprogramma. Door de juiste begeleiding van AllwaysFit is dit mij allemaal gelukt.

Ik raad BenFit aan iedereen aan die wilt afvallen door gezond te eten en te sporten. Daarnaast is de begeleiding van de medewerkers van AllwaysFit voor iedereen aan te raden.”

Wij zijn trots op het resultaat van Denise! Onze missie is om zoveel mogelijk mensen te begeleiden naar een gezondere leefstijl. De kennis en adviezen omtrent voeding en beweging willen wij graag overbrengen aan onze klanten. Met de juiste dosis intrinsieke motivatie kunnen we heel ver komen! Knap gedaan Denise!!

Motiveert dit jou en ben je op zoek naar meer begeleiding in voeding en beweging? Maak een vrijblijvende afspraak door een mail te sturen naar studio@allwaysfit.nl en lees hier meer over ons BenFit 12-weekse programma: https://www.allwaysfit.nl/voedingsadvies-coaching-benfit/

Denise

Goedendag ik zal me even voorstellen ik ben Sylvia de Reus en ben 56 jaar.

Ik ben sinds vorig jaar oktober 32 kilo afgevallen dit door anders te eten en ook veel te sporten.

Half januari 2020 ben ik bij Allwaysfit 2x per week bodytec gaan doen. Een fijne bijkomstigheid is dat naast een toename in spierkracht de bodytec ervoor heeft gezorgd dat ik geen loshangend vel heb. De bodytec EMS training stimuleert al je spieren. Door de professionele begeleiding van verschillende persoonlijke trainers was in 6 weken tijd mijn spiermassa flink toegenomen, ben ik 1,5 kg vet kwijt en van januari t/m mei 10 kilo afgevallen. Helaas mochten we een tijd geen bodytec doen. Maar toen ben ik bij AllwaysFit de persoonlijke buitentraining gaan volgen. Je wordt door alle trainers zeer goed begeleid en de work outs zijn op der persoon op maat gemaakt. Je leert hoe je je houding moet verbeteren en het voordeel is dat er ook een fysiotherapeute in het team zit en voedingsdeskundige dus je word op alles fronten goed begeleid. Je kan altijd bij ze terecht voor advies.

Zonder de persoonlijke begeleiding van de medewerkers van AllwaysFit had ik dit resultaat niet bereikt.

Ik kan het iedereen aanraden.

Sylvia

Referentie Sylvia

Ervaring van Ine: “ik heb al 40 jaar gewrichtsklachten (hypermobiliteitssyndroom), om deze klachten te verminderen heb ik altijd aan fitness gedaan maar merkte dat dit onvoldoende hielp. Staan en lopen ging steeds moeilijker en door de pijn sliep ik ook slechter. Mijn Fysiotherapeute vertelde mij over Bodytec (electro muscle stimulation ) en dat zou misschien kunnen helpen om sterker te worden. In mei 2017 heb ik dus een proefles genomen en ik merkte dat de 20 minuten trainen meer deden dan anderhalf uur in de sportschool. Ik ben hierna wekelijks bij Allwaysfit gaan trainen, na een paar weken merkte ik al duidelijk verschil. Het lopen ging beter, ik kon langer staan, ik sliep beter en ik had ook veel minder rugpijn bij het opstaan. Nu een jaar verder ben ik nog steeds blij dat ik ben gaan Bodytecen omdat alles veel makkelijker gaat. De pijn is niet helemaal weg maar het is gewoon fijn om weer lekker te kunnen gaan winkelen zonder dat je elke vijf minuten moet gaan zitten. Super blij mee!”
Ine

Testimonial

Ik ben via vrienden terecht gekomen bij AllwaysFit. In eerste instantie omdat ik last had van mijn nek en lage rug. De fysiotherapeute Nancy behandelde mij met dry needling en na 1 behandeling waren 80% van mijn klachten verdwenen. Ik was verbaasd, aangezien ik normaal vele fysio behandelingen verder ben. We spraken al snel over risicofactoren en wat de oorzaak is van mijn fysieke klachten. Overgewicht (120 kilo), stijf lichaam, geen conditie en slechte balans in werk en ontspanning… Dit heeft mij aan het denken gezet.

Nancy heeft mij laten inzien dat als ik klachtenvrij wil blijven en pijnvrij met mijn kleinkinderen wil stoeien er wat moet veranderen in mijn leefstijl. Met goed vertrouwen ben ik gestart met het 12 weken BenFit programma. Het is een gebruiksvriendelijk App en een simpel programma. Elke week kreeg ik weekmenu’s, waarbij ik zelf producten kon vervangen via een vervangende eetlijst. Het is goed toe te passen in het gezin. De kilo’s vlogen eraf, na 2 weken al 3 kilo! Ik kreeg veel steun vanuit huis, mijn kinderen en coach. Week 4 was het zwaarst, je mist het gezellige eten. Maar ik ben blij dat ik heb doorgezet, want daarna was die drang naar zoet over.

Hoe omschrijf ik BenFit? Het is geen dieet maar een eetprogramma. Ik maak bewuste keuzes en zoek mijn balans, terwijl ik bijna alles eet. Het is een eetpatroon voor levenslang!

Ik raakte enorm gemotiveerd en starten met 2x in de week Bodytec. Onder begeleiding van verschillende trainers. Stuk voor stuk professioneel en trainingen op maat! Door deze trainingen voelde mijn lichaam sterker en leniger aan. Ik kon mijn eigen veters weer strikken! Zo gek dat dit voor vele mensen normaal is, maar voor mij al een lange tijd een last. Mijn doel is om in Engeland 200 km te lopen binnen 7 dagen. Dus ik loop naast de Bodytec trainingen elke dag +10.000 stappen.
Ted

Allways Fit

Ik heb eind januari mee gedaan aan de sportvasten challenge. 10 dagen actief bezig zijn met voeding en bewegen. Ik was toch weer wat te zwaar was geworden en mijn doel is om duurzaam een aantal kilo’s kwijt te raken. In deze 10 dagen ben ik 6 kilo vet kwijtgeraakt. Sportvasten is eigenlijk het resetten van Body en mind. De stofwisseling wordt weer geprikkeld om vet te verbranden. Daarnaast ga je ook weer actief nadenken over wat je (moet) gaan eten en voedsel in het algemeen. Door de voedselfabrikanten worden veel suikers toegevoegd aan allerlei producten die je kunt kopen in de supermarkt. Ik kreeg dus veel te veel suikers binnen en daarbij at ik te veel koolhydraten. Als je dan niet met mate eet dan is overgewicht snel bereikt. Door het sportvasten ben ik ook veel bewuster gaan eten. En een bijkomend voordeel: Door het sportvasten ben ik veel minder tot nagenoeg geen suiker meer gaan gebruiken. Kortom een nieuwe versie en update van Henk 5.8 is een feit.

Henk

Testimonial

Ik ben nu al een tijdje lid bij AllwaysFit Schiedam. Ik heb meestal les van dezelfde instructeur maar ik heb er ondertussen al zo’n stuk of 5 gezien vanwege inhaallessen of andere verschuivingen. En ik wil even zeggen dat ik erg onder de indruk ben. Al deze mensen zijn zo aardig en geïnteresseerd en professioneel.

Er wordt altijd goed naar mijn wensen geluisterd en hier op in gegaan qua welke training er wordt gegeven.

Ik heb al heel wat sportscholen gezien in mijn leven, maar jullie mogen echt trots zijn.

Monique

Testimonial
Back To Top
Neem contact op