Stijn over fysiotherapie: “voor mijn rugklachten ben ik op zoek gegaan naar een fysio die mij de juiste hulp kon bieden. Ik ging zoeken op google naar fysiopraktijken in de buurt. Al gauw kwam ik bij AllwaysFit uit. Op de website heb ik eenvoudig een formulier ingevuld met welke klachten ik had en na een dag kreeg ik netjes een belletje om een afspraak in te plannen.

Vanaf de eerste afspraak was het gelijk een goed gevoel. Ik kwam terecht bij Nancy. Zij had specifieke vragen over mijn klachten en of ik zelf al wist waar het vandaan kwam. Gauw kwamen we al tot een conclusie dat het heel erg met overbelasting te maken had en mijn houding. Hierop hebben we samen een hulpvraag vastgesteld. Vervolgens is het traject gestart. We begonnen met wat oefeningen voor de rug en benen. De klachten in mijn rug kwamen niet alleen uit mijn rug maar ook uit mijn billen en benen. Zelf had ik hier geen weet van tot Nancy liet zien hoe vast de spieren in mijn benen wel niet zaten. Dry Needling werkte voor mij uitstekend! De spanning in mijn benen werd direct lichter. Ik voelde op het voetbalveld dat ik weer ontspannen benen had. Ook in mijn rug was deze behandeling zeer effectief, ook hier voelde ik een heel groot verschil qua spanning. Naast Dry Needling, kreeg ik ook de behandeling Cupping. Dit hielp ook enorm bij mij. Na deze behandeling gingen we oefeningen gericht op mijn houding uitvoeren. Nancy legde mij de juiste houding uit en ik mocht dat vervolgens uitoefenen. Daarnaast had ik een balletje meegekregen waar ik op bepaalde punten van mijn benen, rug en billen druk op moest uitoefenen. Met dit balletje en deze oefeningen moest ik thuis verder aan de slag en ik voelde al gauw verschil!

Voor de mensen die twijfelen, niet doen! Maak een afspraak bij Nancy en ervaar dat fysiotherapie meer is dan alleen masseren.

Back To Top