skip to Main Content

Resultaat Sportvasten:

“Sandra vertelt”
Nadat we ieder al een keer eerder apart het sportvasten-traject hadden doorlopen en het daarna om verschillende redenen hadden laten versloffen vonden we het hoog tijd het traject weer eens te gaan doen. Ik omdat ik graag wilde afvallen en niet lekker in mijn vel zat, Marc omdat hij graag zijn sportprestaties en conditie wilde verbeteren. Vol goede moed wisten we dus waar we aan begonnen en waren we ook echt gemotiveerd toen we ons aanmelden bij AllwaysFit om ons hierin te begeleiden.

De eerste twee afbouwdagen kwamen we goed door en de derde afbouwdag is gewoon heel eerlijk al je eerste sapdag. Gelukkig mochten we ‘s-avonds groentesap en kozen we er dankbaar voor om tomatensap op te warmen. Met wat specerijen erin leek het toch nog een beetje op soep.

De eerste twee sapdagen werd Marc gek van mij omdat ik maar over dropjes bleef praten en hoe lekker die waren en werd ik gek van hem omdat hij elke keer zei dat we zo gingen eten terwijl we alleen maar een miezerig klein beetje sap gingen drinken. Een hongergevoel hebben we tijdens de sapdagen echter niet gehad ondanks dat we nog wel moesten koken voor onze dochter.
Na de laatste sapdag had ik zelfs het idee dat ik het nog wel een sapdag zou volhouden als dat nodig was.

Op onze eerste opbouwdag hadden we een verjaardag en vond men het ongezellig dat we geen gebak mee aten. In plaats daarvan zaten we aan onze verplichte hoeveelheid pistachenoten. Wij hadden er in ieder geval geen moeite mee.

Wat ik met name wel moeilijker vond was het missen van mijn kopje koffie want zonder zoetje en melk vind ik het niet lekker dus dronk ik hem in die 10 dagen helemaal niet. Mijn glaasje cola zero ‘s-avonds miste ik ook maar wellicht was dat meer, zoals onze sportvastencoach suggereerde, wat het vertegenwoordigde, namelijk als alles gedaan is neerploffen op de bank en ontspannen. De alcohol op vrijdag- en zaterdagavond heb ik daarentegen niet gemist.

Tijdens de 10 dagen konden we onze sportvastencoach bij wijze van dag en nacht appen, mailen of bellen met de gekste vragen. Nancy was altijd bereid om ons van advies te vooorzien. Heel fijn was het om tijdens deze tien dagen onafgebroken een half uur per dag cardio te moeten doen, dit twee keer met een coach in de studio van AllwaysFit. En ook het feit dat we nu, nu de kuur is beëindigd, nog steeds worden begeleid en geholpen met al onze vragen over voeding of training is een pré. Tijdens onze vorige sportvastenkuur hadden we deze begeleiding niet en hebben dit bij AllwaysFit als zeer prettig en motiverend ervaren.

Voor onze eventuele volgende sportvastenkuur zullen we graag weer door AllwaysFit begeleid willen worden en wij kunnen het dan ook van harte aanraden aan een ieder die van plan is om een sportvastenkuur te gaan doen.

>> Sandra: -3.7kg waarvan -3kg vet.
>> Marc: -5.3kg waarvan -3.3kg vet.
Geen spiermassa verlies!

Langs deze weg willen we AllwaysFit nogmaals bedanken voor de professionele en prettige begeleiding. Het heeft de kuur iets minder zwaar doen lijken.

Back To Top
Neem contact op