skip to Main Content

Debora is 12 kg afgevallen met BenFit

Na 2 nekoperaties in 3 jaar, een verhuizing en de coronaperiode, was het nodig om aan mezelf te gaan werken.

Wij wonen in de appartementen boven AllwaysFit en zagen op het bord voor de deur diverse acties staan. We zijn naar binnen gestapt en ik heb besloten om BenFit te gaan proberen, een 3-maandenprogramma met voedingsschema’s en coachsessies.

Het doel dat ik voor ogen had, was om 6 kilo in 12 weken af te vallen, maar het dieet viel reuze mee. In het begin vond ik niet alles even lekker, maar het BenFit-programma is heel makkelijk vol te houden en ik zou het iedereen aanbevelen. Uiteindelijk is het me gelukt om 12 kilo af te vallen, eigenlijk zonder enige moeite, zelfs inclusief etentjes, feestjes en een citytrip tussendoor.

Ook de gesprekken met coach Nancy hebben mij geleerd hoe je je levensstijl kunt veranderen, en zij was natuurlijk ook de stok achter de deur. Ze heeft me doen inzien dat er een balans moet zijn tussen beweging (ik ben veel meer gaan wandelen), ontspanning en voeding.

Zelfs nu op vakantie let ik op wat ik eet, en heel belangrijk, het smaakt beter en ik voel me beter! Ik heb meer energie en mijn kleding zit lekkerder.

  • Debora –
Back To Top
Neem contact op