skip to Main Content

Nancy van der Togt

Eigenaresse | Fysiotherapeut | Personal Trainer | Manueel Therapeut | Lifestyle & Voeding Coach | Bodytec Trainer | Dry Needling Specialist

Sinds 2012 ben ik werkzaam als fysiotherapeute. Na mijn afstuderen als fysiotherapeut volgde ik al snel verschillende cursussen om mezelf verder te ontwikkelen. Sport, trainingsleer en het bewegend functioneren van de mens wekte al snel mijn interesse. Hiervoor heb ik de opleiding NASM en Functional Patterns level 1 gevolgd. Het geven van specifieke trainingen en revalidatieprogramma’s pas ik toe in mijn werk als fysiotherapeut maar ook als Personal Trainer bij AllwaysFit in Spijkenisse.

In 2014 heb ik de opleiding MSU-echografie afgerond. Ik kan behandelen middels Dry Needling en Myofasciale Release technieken om patiënten weer pijnvrij te kunnen laten functioneren.

In 2018 ben ik afgestudeerd als Master Manueel therapeut aan de HAN in Nijmegen. Deze drie jarige specialisatie heeft mij een hoop nieuwe kennis en kundigheid bijgebracht. Naast het kunnen verrichten van verschillende mobilisaties en manipulaties in de extremiteiten als wervelkolom ben ik in staat om de wetenschap terug te koppelen naar de praktijk. Het kijken naar lange termijn oplossingen door samen met de patiënt in gesprek te gaan over zijn pijn, zijn beperkingen, zijn houding, zijn voeding en zijn spierconditie/aansturing zorgt voor een optimaal werkend lichaam.

Sinds oktober 2019 ben ik met veel passie mijn eigen praktijk gestart bij AllwaysFit. Naast het werken in mijn eigen praktijk, werk ik twee halve dagen bij wijzijnfysio in ‘s-Gravendeel. Ik heb 1 doel en dat is het leveren van kwalitatieve goede zorg waarbij de patiënt centraal staat. Als zorgverlener is het mijn taak om waar nodig verder te kijken dan alleen mijn eigen domein als fysiotherapeut. Zo werk ik geregeld samen met sportartsen, orthopeden, huisartsen en andere paramedici.

Nancy Van Der Togt
Back To Top
Neem contact op