skip to Main Content

Marijke Pollaart

Personal Trainer | Bodytec trainer | Sportmasseur i.o

Hallo allemaal,

Ik ben vanaf oktober 2019 aan het werk bij AllwaysFit. Ik kom uit de medische hoek, heb bijna 20 jaar als verloskundige gewerkt. Eerst jaren in Spijkenisse en omgeving en na een master als klinisch verloskundige en echoscopiste in het Ikazia ziekenhuis. Meer dan 2000 baby’s heb ik op de wereld mogen helpen.

Vanwege gezondheidsproblemen kon ik mijn vak niet meer uitoefenen. Ik heb in de periode daarna zelf ondervonden dat sporten het beste medicijn was voor mij.

Ik ben me in het aspect bewegen als medicijn gaan verdiepen, volgde een NLP opleiding en kwam zo bij Marjolein op gesprek.
Ik kreeg de kans om opleidingen te volgen en heb inmiddels mijn bodytec diploma behaald en ben met de Fitvak A opleiding bezig. In maart 2020 start ik met zowel de NASM personal trainer opleiding als ook met de opleiding tot sportmasseur.

Verder ben ik een enthousiast hardloopster en liep inmiddels 4 marathons, vooral voor het goede doel Kika. Hopelijk komen er komend jaar nog 3 bij. Ik heb nu zelf ondervonden dat sinds ik aan de Bodytec train ik sterker ben geworden en sneller ben gaan lopen.

Ik hoop bij AllwaysFit mensen te begeleiden bij een gezonde manier van leven en sporten. zodat ze hun eigen persoonlijke doelen kunnen behalen en zowel fysiek als geestelijk met een goed gevoel naar huis gaan na een training.

Marijke Pollaart
Back To Top
Neem contact op