skip to Main Content

Joyce Siemons

Gastvrouw AllwaysFit | Marathon Loopster | Schoonmaakster

Lieve enthousiaste sportvrienden van AllwaysFit. Ik ben 69 jaar en ik zou mij eens voorstellen:

Marjolein begon 6 jaar geleden in Schiedam een AllwaysFit studio. Daar ben ik begonnen met Bodytec en Kaidi (trainer) heeft mij geleerd om mijn houding te verbeteren. Met hardlopen zag ik al snel dat er verbetering in zat, ook mijn stabiliteit werd steeds beter door oefeningen die ik van de trainer kreeg.

Ik had het daar prima naar mijn zin en al gauw werd ik gevraagd om af en toe te helpen. In 2018 heeft Marjolein een 2e AllwaysFit studio in Spijkenisse geopend. Een mooie locatie aan de Maasboulevard waar ik vele uurtjes doorbreng met Bodytec en cooling down na mijn hardlooptrainingen.

In het jaar waarin ik 59 jaar werd had ik de wens om één marathon te lopen, het zijn er vijf geworden in Rotterdam. Na mijn vijfde had ik mij voorgenomen om het nooit meer te doen, maar het blijft toch knagen. Daarom heb ik na vijf jaar besloten om in april nog één keer de marathon te lopen. In het jaar waarin ik 70 jaar word. Ik doe dit, omdat iemand van SPARK, mijn atletiekvereniging, kanker heeft gehad en we met elkaar de marathon gaan lopen voor haar en met haar. Mijn trainingen doe ik allemaal alleen en met hulp van mijn personaltrainers Marjolein en Nancy (tevens fysiotherapeut) die mij in twee behandelingen heeft afgeholpen van een blessure met dry needling. Het is fijn om op korte termijn bij een kundige fysiotherapeut terecht te kunnen met een blessure.

Ik help ook af en toe in de studio en zorg dat alles er netjes uitziet zodat de trainers daar geen omkijken naar hebben. Het zijn stuk voor stuk fijne en warme trainers met persoonlijke aandacht voor jou.

Een sportieve groet van Joyce.

Joyce Siemons
Back To Top
Neem contact op