skip to Main Content
Rugklachten En Miha Bodytec

Rugklachten en Miha Bodytec

Bodytec vermindert rugklachten. 

90% van de bevolking heeft wel eens last van zijn rug. Het is de nummer 1 kwaal onder de bevolking. Stress, eenzijdige belasting en verwaarlozing van de spieren in je lichaam zijn de belangrijkste oorzaken van de klachten. Er is een oplossing: gerichte training van o.a. de buik- en rugspieren.

Heeft u wel eens van Miha Bodytec gehoord? De Bodytec training begint waar traditionele trainingen ophouden. Met een gerichte, individuele regelbare training worden ook de diepere liggende spiergroepen geactiveerd en versterkt. De stabiliteit in de wervelkolom neemt toe terwijl de rug onmerkbaar wordt ontlast. Disbalans in bepaalde spieren wordt verbeterd en de rompspieren worden versterkt. 

De Bodytec training biedt versterking op alle niveaus. Of het nu preventief is of voor bestaande rugklachten. De studie van Vatter (2003) toonde een vermindering van rugklachten. Na 6 weken 2 maal per week een EMS training gevolgd te hebben, verminderde de pijnklachten bij 82,3% van de proefpersonen. Een totaal van 29,9% was na afloop geheel vrij van symptomen. Van alle personen ervaarde 40,3% vooraf chronische (pijn)klachten, na afloop was dit slechts nog maar 9,3% van de getrainde personen. 

Kom vrijblijvend eens langs en ervaar wat Bodytec training voor jouw kan betekenen samen met een Personal Trainer of Fysiotherapeut. 

www.allwaysfit.nl/bodytec

Personal training Spijkenisse

Geef een reactie

Back To Top
Neem contact op