skip to Main Content
Nekpijn En/of Hoofdpijnklachten?

Nekpijn en/of hoofdpijnklachten?

We werken allemaal langer en vaker thuis. Met als resultaat dat we nog minder in beweging zijn. Waarbij we in het voorjaar nog eens een ontspannen wandeling maakte in het zonnetje, zitten we nu langer binnen door het regenachtige weer.

Vele van ons zitten aan de keukentafel of ergens weggestopt op zolder. Niet altijd in een ideale werkomgeving. We gaan langer door, nemen korter pauzes en er is geen scheiding meer tussen privé en werk. Sommige hebben geïnvesteerd in een ergonomische stoel en tafel. Terwijl andere elke week erop hopen terug naar kantoor te kunnen en het nog even uitzingen.

Al deze aanpassingen en veranderingen kan stressvol zijn voor het lichaam- en geest. Wat resulteert in meer spierspanning rondom nek- en schouderregio, met evt. hoofdpijn als gevolg. Ons lichaam is niet gebouwd om weinig te bewegen of lang in 1 houding te zitten.

Onze fysiotherapeut bij AllwaysFit kan samen met jou gaan kijken naar de ideale zithouding en werkplek. Geeft je adviezen in houding, leefstijl en oefeningen om te voorkomen dat jou klachten terug komen en past verschillende behandelmethodes toe om de spierspanning in je nek- en schouder te doen verminderen.

Zodat jij weer klachtenvrij kan genieten van alles wat je nog wilt ondernemen!

Maak een afspraak door een mail te sturen naar fysiotherapie@allwaysfit.nl of bel naar 085 077 07 07.

Back To Top
Neem contact op