skip to Main Content
Geen Tijd Voor Ontbijt?

Geen tijd voor ontbijt?

Mensen hebben vaak wel tijd om even koffie te drinken of op hun mobiel te kijken. We zitten vast in vaste patronen. Wat dat betreft is het natuurlijk ook een kwestie van mindset en gewoonte.

TIP 1: Zet de avond van tevoren alles al klaar voor jouw ontbijt!
Een belangrijk gewoonte is dat je de avond van tevoren alles al klaarzet. Dat lijkt simpel, maar ik merk dat de meeste mensen dat niet doen. Probeer het!

Hooguit tussen de 5-10 minuten werk maar geeft jou veel meer rust in de ochtend en zorgt ervoor dat jij een gezonde keuze maakt voor een goed begin van de dag (havemout of een omelet kan je al van tevoren maken en in de koelkast bewaren). Zeker als jij wilt afvallen is het belangrijk dat je kan plannen en organiseren. Dat er een regelmaat komt in de gezonde keuzes die jij maakt. Wees dankbaar dat jij zo goed voor jouzelf kan zorgen.

TIP 2 : eet 2 x per week later jou ontbijt.
Sla één of twee keer per week je ontbijt over. Maar niet zomaar natuurlijk! Doe dit verantwoord op de manier van intermittent vasten (dat leer je bij het Sportvasten programma). Dan eet je de avond daarvoor niet meer na je avondmaaltijd en je gaat pas weer “ontbijten” of lunchen om 11:00 of 12:00 uur. Dus een laat ontbijt.

Wel belangrijk om later op de dag voldoende gezonde producten te eten. Dit stimuleert herstelprocessen en je vetverbranding, maar alleen als je voldoende gezonde groenten later op de dag eet.

Wil je een keer ervaren hoe het is om gezond te ontbijten en af en toe een “reset dag” te houden? Volg dan het Vegan Switch programma gevolgd door het Sportvasten programma. Daarin krijg je complete voedingsschema’s, met lekkere, gezonde ontbijtjes, lunches en avondmaaltijden plus de keuze om één of meerdere keren per week je ontbijt over te slaan of uit te stellen. Je vetverbranding zal een enorme oppepper krijgen en je energie ook!

Back To Top
Neem contact op